• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunu olmayıpta hamile kalamayanlar

bende 5. ayım içindeyim batada bi haftadan az kaldı ama yine umudum yok, yani bizde böyle sizin gibi beklemedeyiz, her türlü yöntem denedik, ovulasyon takibi ,günaşırı, rasgele ,ama yok :kızgın: bir çözüm varsa bulalım tabi :) en azından yalnız olmadığımızı bilmek birbirimize güç verir:eğlence:
Vallahi ayni durumdayız senle 5.ayimdayom bata 10 gun civari kaldi. kullanmadigim yol yordam kalmadi. demek ki zamani var diyorum..

kızlar daha durun:) Bzimde sıkıntı olmamasına ragmen 1,5 yıl bebeğimiz olmadı. Sebepsiz infertilite . sakın stres yapmayın akışına bırakın . Allah isteyen herkese nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba. Ben de sizin gibi bekliyorum tam 18 aydır. Doktorlar testler tedaviler hepsi can sıkıcı bir şekilde devam ediyor. Hic bor problemimiz yok şükür. Bütün yapılabilecek testlerimiz yapıldı çünkü. Bu ay ovu testi yaptım ama hic eşit koyulukta çizgi yakalayamadım. Bi sonraki ay tekrar klomene başlıcam o zaman da denicem ovu testi. Umudumu kaybetmedi. Hala bebisimi arıyorum. Sizde sıkıntı yapmayın herşeyin vakti var illaki. Aramak lazim.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu :)

Arkadaşlar bunla ilgili size bir önerim var, daha önce bir kaç yerde daha belirttim belirttiğim yerlerde kullanıpta gerçekten işe yarayanlarda oldu özellikle beslenmenize dikkat etmenizi tavsiye ederim ve polen propolis ve arı sütü karışımı ürünlerden düzenli olarak tüketmenizi tavsiye ederim. Gerçekten işe yarıyor, anavarza bal markasına ait stamina diye krem bal var propolis polen arı sütü karışımı bimde pek bulunmuyor şu sıralar ben görmedim fakat www.balgurmesi.com sitesinden sipariş verip kullanmaya başlayabilirsiniz. Denemenizde fayda var diyorum.

Canım 39 günde bitti bugun itibarı ile henüz olmadım aksam yaptım test cıkmadı ama zaten ne zaman adet olacagım belli olmuyoki :KK43: hergün yapıcam heralde adet olana kadar :KK48:
Bende bugün doktora geldim ultrasonla baktı.Yine kan verdim.ama öğleden sonra sıkışıkken gel dedi. bide piko olsa gorunurdu demi dedim gorunurdu dedi. bi sorun olabilir mi dedim olabilir zaten adetin düzensiz dedi. bide sıkışık olmamla ultrasonda neyi gorcek anlamadim

6.5 aydır deli gibi çocuk istiyoruz ama olmuyor
canim benim. ben de cok gec hamile kaldim. her kez baski yapiyodu. her gelen soruyodu cocuk mocuk ne alemde. sanki dogurup onlara hediye edicem. cok stres yapiyordum.surekli sitelerde kimler hamile kalmak icin neler yapti onlari okuyorum. ama Allah ne zaman isterse o zaman veriyor demekki. inshAllah sen de bir an once o guzel haberi alip eshine soylersin.uzulme sakin.

Bende bugün doktora geldim ultrasonla baktı.Yine kan verdim.ama öğleden sonra sıkışıkken gel dedi. bide piko olsa gorunurdu demi dedim gorunurdu dedi. bi sorun olabilir mi dedim olabilir zaten adetin düzensiz dedi. bide sıkışık olmamla ultrasonda neyi gorcek anlamadim
Allah allah peki adetin geçti mi canım

Bnde dayanamadım dün test yaptım negatif dha 4-5 gün var olsa çıkardı heralde ama kasıklarımda baskı var kç gündr ümitlenmiştm normalde bu zamanlarda göğüs ağrılarım başlardı ama o da yok günü bklicem mecburen :/

canim benim. ben de cok gec hamile kaldim. her kez baski yapiyodu. her gelen soruyodu cocuk mocuk ne alemde. sanki dogurup onlara hediye edicem. cok stres yapiyordum.surekli sitelerde kimler hamile kalmak icin neler yapti onlari okuyorum. ama Allah ne zaman isterse o zaman veriyor demekki. inshAllah sen de bir an once o guzel haberi alip eshine soylersin.uzulme sakin.

Tamam canım teşekkür ederim :) artık takkmayacam zaten

Kızlar yaaa bişey soracam ben anlamadım tam boşverdim artık kafama takmıcam dedim yatmadan önce pedimi değiştireyim vakti gelmiştir dedim çok az gelmişti halbuki ddün 2. Günüydü ya sabah gene baktim az gelmiş ya ben anlamadım gecede sol kasık ağrısından yatamadım normalde 5 gün sürer adetim 4 günü ped değiştiririm sürekli af edersiniz dolardı ama niye böyle oluyorki anlamadım halbuki evdeyim sıcak tutuyom kendimi???

canım benn şoktayım, dün bugün test yaptım silik çizgi çıktı, kan verdim bugün Allahım hepimize nasip etsin:halay::halay:
Ayyyy insaLALAH darisi bana da olur canim cok sevindim senin adina peki belirti yasadin mi hic? bir de iliski sıklığınız nasil oldu her gun mu gunasiri m

Back