Şüphelerim yersiz mi?

aynı durumda ben olsaydım ne yapardım...
eşimle aramızdaki sevgiden, açıklıktan dolayı yanına gider, bana bunu neden yaptığını sorar, ağlar dururdum. o da ağlardı. saatlerce ağlardık belki böyle. seni seviyorum beni affedebilecek misin derdi. ben de ben de seni seviyorum derdim. bana bi daha yalan söyleme derdim. yemin ediyorum başka yalan olmayacak derdi. birbirimize sarılır yine ağlardık. sonra gider çocuklarımıza sarılırdık. herhalde böyle olurdu. ben böyle bir durumda eşimle konuşamazsam kafayı yerim çünkü evde tek başına vakit de geçmez ki.

konu bayanın derdi için açık farkındaysan.ne yapayım yardımlarınıza,desteğinize ihtiyacım var diyor.sizce ben yalan mı söylüyorum doğru mu söylüyorum demiyor.bayana yardımcı olmaya calısan ınsanların arasına parazitlik yapmak için girenlere sinir oluyorum.farkındaysan konu sahibi de istemiyor.ee o zaman size ne??

ne alakaa...ben ne dıyorum sız ne dıyorsunuz...

acıkcası bu tur bı olayda nette ne ısım olur. ınsanın hıc bır sey yapası gelmez kı......

ılk okuduğum zaman doğru gelmıstı ama suan bıraz dusundurucu....

Benim de fake kelimesinden midem bulanıyor. Yok mu bunun türkçesi, sahte yazın, gerçek değil yazın fake yazınca havalı mı oluyor.

Biliyorum konu dışı yazdım özür...

bide bazıları ''fake'' yerine ''face'' yazıyolar ya hasta oluyorum :KK24:

canım bi gelişme varmı eşinden yada ailesinden yana aramadılarmı

telefonum kapalı kızımın bakıcısı yanımda onu arıyorlar uyuduğumu söyletiyorum

Peki Naz önceden sizin gerçek annesi olmadığınızı biliyor muydu? Hatırlıyor mu iki yaşından öncesini?

Naz için 2 yaşından öncesi yok doğar doğmaz bu ailenin yanına alınmış zaten hatırlayamaz ki evet beni annesi biliyor bir kaç aydır da babasına baba diyor zaten

acıkcası bu tur bı olayda nette ne ısım olur. ınsanın hıc bır sey yapası gelmez kı......

belkide dertleşecek başka birileri yoktur yanında
veya paylaşmak istemiyordur tanıdıklarla..

Ben kesinlikle boşanmayı düşünüyorum ama Naz'ı da düşünüyorum o ne olucak diye düşünmekten kendimi alamıyorum...

nemi olacak? hala cok safsin

Tarih kendisini hep tekrarlar,

Naz'a yeni anne bulunacak, ayni show tekrar bastan basliyacak. Yeni gelen kizcaz da senin gibi saf takimlari arasindan secilecek, cin gibi kizlar böyle adamlari parmaginda oynatip kiclariyla gülerler.
Yeni gelen saf kiza ex kocan diyecek "ya evimde bir hizmetcim vardi, naz ona cok alisti anne dedi o hizmetcimde anne demesini kabul etti, sonra bir araba kazasinda hizmetcimizi kaybettik, cok iyi biriydi cok saf temiz kalpli cana yakindi 5 senedir naz'a annelik yapti bunu gercek anne yapmaz"
yeni secilen gelin adayi bu laflari duyunca, saf takimindan ya burada kedim öldü diye yazilan yazilarda agliyanlar gibi, basliyacak aglamaya, göz yaslari önce damla sonra göl daha sonrada nehire dönüsecek. Evin ici bütün göz yasi olacak ve diyecek "BEN NAZA ANNELIK SEVEREK YAPARIM NAZ BANA ANNE DESIN"

:))))))

Eşinizin bu kadar kaosun üstüne eve gidip yatıp uyuyabilmesi çok enterasan zaten boşanmaya karar vermişsiniz şu an öfkelisiniz biraz zamana bırakın ama bence eşinizle de görüşün yıllarca süren bir yalan ama belki kızlarınız için affedersiniz.

Nazsueda'cım insanlar seni yalancı çıkarmak için resmen işlerini güçlerini bırakıp canla başla çalışıyorlar ya çok komikler... Tamam inanmayabilirsin inanmıyorum diye de yazabilirsin ama ispat amacı niye? Yaş hesaplamalar dizilere benzetmeler bir soruya cevap vermeyince tekrar tekrar sormalar... Evin var neden çalıştın?? Ne demek bu baba parası yiyip evde oturmak daha iyi sanırım onlara göre...

Neyse canım son durum ne? Naz ne haldeymiş ne biliyormuş hiç konuştun mu? Yada eşin falan geldi mi? :KK14:

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Yarın bir gün konu açarsan hatırlatırım bu dediğini :)

Nazsueda'cım insanlar seni yalancı çıkarmak için resmen işlerini güçlerini bırakıp canla başla çalışıyorlar ya çok komikler... Tamam inanmayabilirsin inanmıyorum diye de yazabilirsin ama ispat amacı niye? Yaş hesaplamalar dizilere benzetmeler bir soruya cevap vermeyince tekrar tekrar sormalar... Evin var neden çalıştın?? Ne demek bu baba parası yiyip evde oturmak daha iyi sanırım onlara göre...

Neyse canım son durum ne? Naz ne haldeymiş ne biliyormuş hiç konuştun mu? Yada eşin falan geldi mi? :KK14:

bide bazıları ''fake'' yerine ''face'' yazıyolar ya hasta oluyorum :KK24:

aa çook pardon çook bilmiş hanım hemen düzeltiyorum...facccccceeeee.....

gayet yazdıgınıza cevap yazdım.okumam yazmam var allah'a şükür...
Karısmayın diyorsunuz herkes istedigini yazsın.sizde o zaman bize karısıyorsunuz.siz de karısmayın bizde istedigimizi yazarız

tamam yazın ..........

Şu anda içinde bulunduğunuz durum çok çok zor. Gerçeğin ortaya çıkması iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum. Daha önce yazdığım gibi gerçekleri öğrenmek sizin en doğal hakkınızdı ve doğru olan da bu, ama ya Naz? Bu en çok onu etkileyecek, yaşı daha 7 ve annesine, yani size çok ihtiyacı var. Empati yapmaya çalışıyorum ama ben de ilk kez cevapsız kalıyorum, doğru olan ne yapmaktır bu tabloda? Hiç bilemiyorum. Bildiğim tek şey Naz sizden mahrum kalmamalı, hiç olmazsa biraz daha büyüyünceye kadar. Tabii ki hem size yalanlar söyleyen bir eş ve aileyle birarada olmak istemiyorsunuz hem de Naz'ı bırakmak istemiyorsunuz. Nasıl bir yol bulunur, içiniz nasıl ve ne zaman soğur bunu ancak yaşayıp göreceksiniz. Umarım sizin ve kızlarınızın mutlu olacağı bir çözüm bulunur...

nazsueda arkadaş sizin yerinizde olsam bilgisayarı kapatır yıkılan evliliğimi ve kızımı düşünür,bundan sonraki hayatımı nasıl devam ettireceğimin derdine düşerim.

Ve duyarlı arkadaşlarıma teşekkür ederim kötü içerik bildirimi güzel çalışıyor :))

nemi olacak? hala cok safsin

Tarih kendisini hep tekrarlar,

Naz'a yeni anne bulunacak, ayni show tekrar bastan basliyacak. Yeni gelen kizcaz da senin gibi saf takimlari arasindan secilecek, cin gibi kizlar böyle adamlari parmaginda oynatip kiclariyla gülerler.
Yeni gelen saf kiza ex kocan diyecek "ya evimde bir hizmetcim vardi, naz ona cok alisti anne dedi o hizmetcimde anne demesini kabul etti, sonra bir araba kazasinda hizmetcimizi kaybettik, cok iyi biriydi cok saf temiz kalpli cana yakindi 5 senedir naz'a annelik yapti bunu gercek anne yapmaz"
yeni secilen gelin adayi bu laflari duyunca, saf takimindan ya burada kedim öldü diye yazilan yazilarda agliyanlar gibi, basliyacak aglamaya, göz yaslari önce damla sonra göl daha sonrada nehire dönüsecek. Evin ici bütün göz yasi olacak ve diyecek "BEN NAZA ANNELIK SEVEREK YAPARIM NAZ BANA ANNE DESIN"

:))))))

bu neydı şimdi?? :KK53: :KK53:

X