kızımla memleketime gittim kızıma ameliyat için sıra alamadığımı biliyorlardı "gel burdan kolay alınır dediler"gideyim , hem de torunlarını görürler dedim.annemlere diye bavul hazırladığım için fazla etek türü bişi almamıştım hani eski de olsa sonuçta annemlerde olduğum için kendime pek yeni şeyler almadım maddiyattan o şekilde gitmiştim annemlere....tabi oradan eşimin memleketine bu şekilde gidince..iki de bir" başka şeyin yok mu ""neden bunu giyiyorsun" oraya giderim diye evde giyilecek rahat bir etek aldım o da söküldü hemen bana"ee ucuz olursa böyle olur" çok ağrıma gitti anne ben annemlerin evinde pantolon giyerim ona göre valiz hazırlamıştım napalım durumumuz bu kadar dedim artık bunaldığım için..utanma belası kendine aldığı giymediği etek ve penye verdi.. ..pc ye baksam lafını ediyordu..hani gelinim ya....etraftan çok dengesizce sözler duydum..."kimisi işler bitiyor da öyle geliyorsun uyanıksın" mı demesin o kadar milletin bulunduğu alanda..tabi lafın altında kalmadım "senin gelinin buralı ama 10 yıldır gelmiyor ben şehirde büyüdüm okudum ev işlerinden uzakta kaldım, çalıştım yinede bak keç kez geldim sen bence önce kendi gelinini getir dedim..ama her ne kadar altta kalmadıysam da canım sıkıldı tabi.gideceğim gün kayınvalidemin herkesin içinde "hadi hadi arabayı kaçıracağız" diye defalarca söylemesine karşın "anne sadece başörtümü örteceğim çünkü hava sıcak yoksa hazırım "dedim ama ısrarla tekrar ediyordu "hadi " diyerek..akrabaları bile kızdı kayınvalideme "kızcağız hazır ne diye sıkıyorsun hadi hadi " diyerek.
ha anne kız bile tartışıyor niye takıyorsun olacak o kadar diyen olabilir ama eşim olmadan canım sıkılıyor çünkü eşimle gittiğim zaman hiç giyimime karıştığını hatırlamam her nedense!