• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunu olmayıpta hamile kalamayanlar

Bugün annemle konuştum tlfnda hamile misin dedi yok aksi adetim dedi ben niye olmadıgını biliom dedi kız niye dedim sende bel ağrısı var ondan tutmuyo dedi

Bak bu olabilir bel acıklıgı da sorun olabiliyomus hatta Bunun için yakı kullananlarda var

He kız bana laska vur dedi adetten birkaç gün sonra baktın çıkmaya başlıo bidaha vur dedi kalsın dedi bide öyle dene bakalım olacakmı dedi bende denicem inşallah olur sizede bi söylim dedim benim annem 5+3 çocugu var 3 olan düşük en son ağır kaldırdığı için düştü 5 sağ var

He kız bana laska vur dedi adetten birkaç gün sonra baktın çıkmaya başlıo bidaha vur dedi kalsın dedi bide öyle dene bakalım olacakmı dedi bende denicem inşallah olur sizede bi söylim dedim benim annem 5+3 çocugu var 3 olan düşük en son ağır kaldırdığı için düştü 5 sağ var
O dediği muhtemelen yakı biraz dayanman lazımilk gün cidden yakıo ama ben kendi çıkana kadar ellemiom dyanmalısın

Ben alakasi oldugunu sanmiyorum ama deneyin tabiki. Yalniz gercekten oluruna birakmak en guzeli. Cocuk olsun diye birlikte olmak bile olmuyo bence o stres spermi resmen geri itiyor. Bende 5ay sonra hamile kaldim tamamen bosverdigim dusunmedigim bir anda oldu. Uludaga gitmistik ki kaymayi bilmem ilk deneyimimdi o kadar cok dustum ki hamile olsam dusurmustum diye bile soylendim ki dondugumden 1 hafta sonra regli olmam gerekiyordu olmadim. Meger hamileymisim. Cok kasmayin oluruna birakin tedbir alacaksanizda rahat ruh haliyle yapin. Rabbim yeterki vermek istesin tip kisir diyo ama evlat sahibi oluyorlar.

Ben alakasi oldugunu sanmiyorum ama deneyin tabiki. Yalniz gercekten oluruna birakmak en guzeli. Cocuk olsun diye birlikte olmak bile olmuyo bence o stres spermi resmen geri itiyor. Bende 5ay sonra hamile kaldim tamamen bosverdigim dusunmedigim bir anda oldu. Uludaga gitmistik ki kaymayi bilmem ilk deneyimimdi o kadar cok dustum ki hamile olsam dusurmustum diye bile soylendim ki dondugumden 1 hafta sonra regli olmam gerekiyordu olmadim. Meger hamileymisim. Cok kasmayin oluruna birakin tedbir alacaksanizda rahat ruh haliyle yapin. Rabbim yeterki vermek istesin tip kisir diyo ama evlat sahibi oluyorlar.
Zaten birlikte olurken benim aklıma o gelmiyoki yani sırf cocuk için birlikte olmuyorum ama işte adet dönemine yakın baslıyo acabalar

Canım doğru diyorsun ben hamile kalsam bile şuanda ayakta duramam ağrıdan heralde bana şifa olsun diye yapacam bide onu soğuktanmı bilmiyorum da çok ağrıyor kalçamın üst tarafı üstüne yatamıom bile incimiş gibi bekarkende böyleydi hep söylüyordum anneme annem de öyle deyince yapayım bu sefer dedim belli olmaz inşallah olur da ben af edersiniz beraber olurken görev gibi yapmıyom gayet zevkine yapıom ama bu ay 2 gün gecikti 3. Gün adet geldi şans dedim eşimden dolayı moralim bozuldu baya tuhaf oldum o üzülünce yoksa ben takmıyordum onu öyle görünce taktım

Canim yaki isini yap o zaman ama yinede bir doktora gozuk bir sikinti olmasin Allah korusun. Benimde ilk gebeligimde kalca agrim olmustu sag ayagimin ustune basamazdim bunda da bel agrisi. Cidden zor o sekilde agriyinca benide mahvediyor.

Buarad benimde sikintim yoktu rahim temiz yumurtlamada normaldi en gec 30-31gunde regli olurdum. Incir yemeyi denediniz mi? Ben 2 hamileligimdede incir yedigim zamanlarda hamile kaldim. Hatta annemede soyledim oda bana sen bi daha sakin incir yeme diye espri yapti :) Incir yumurtayi olgunlastiriyor galiba.

Canim yaki isini yap o zaman ama yinede bir doktora gozuk bir sikinti olmasin Allah korusun. Benimde ilk gebeligimde kalca agrim olmustu sag ayagimin ustune basamazdim bunda da bel agrisi. Cidden zor o sekilde agriyinca benide mahvediyor.

Yakı nın bi zararı olacagını zannetmiyorum bi deneyim ağrım geçsin en azından hazır olurum hamileliğe dimi :) inşallah ta geçer sonrada hamiş kalırım geçmezse doktora gitcem zaten

Buarad benimde sikintim yoktu rahim temiz yumurtlamada normaldi en gec 30-31gunde regli olurdum. Incir yemeyi denediniz mi? Ben 2 hamileligimdede incir yedigim zamanlarda hamile kaldim. Hatta annemede soyledim oda bana sen bi daha sakin incir yeme diye espri yapti :) Incir yumurtayi olgunlastiriyor galiba.

Nasıl yedin peki kıru incir dimi

InsAllah canim rabbim sifa versin.
Evet kuru incir valla ne her gun yedim nede bir usule uydum. Gunde en fazla 3 tane yiyordum. bazen direk bazen kaynar suya koyup yumusatip oyle zevkine yani birsey olacagindan degil. Ama hepte o zamanlarda hamile kaldim. Bilmiyorum belki benim yumurtalarum yeterli olgunluga ulasmiyordu incir buna yardimci oldu. Bide gogyslerim sismisti sut hormonlarinida calistiriyor galiba.

InsAllah canim rabbim sifa versin.
Evet kuru incir valla ne her gun yedim nede bir usule uydum. Gunde en fazla 3 tane yiyordum. bazen direk bazen kaynar suya koyup yumusatip oyle zevkine yani birsey olacagindan degil. Ama hepte o zamanlarda hamile kaldim. Bilmiyorum belki benim yumurtalarum yeterli olgunluga ulasmiyordu incir buna yardimci oldu. Bide gogyslerim sismisti sut hormonlarinida calistiriyor galiba.

Anladım canım bu ay deneyecem bakalım hayırlısı yakı da yapacam ov. Testide alabilirim bakalım sana bişey soracam benim adetimin 2.Günü sağ kasığımda ağrı var arada böyle kalp atar gibi atıyor neden acaba adetten dolayımı

Öncelikle Allah hepinize en kısa zamanda hayirlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.benim kızım su anda 13 yasında kızımdan sonra hic korunmadım ve daha haziranda hamile kaldıgımı ögrendim.dünya kadar igne ilac kullandım asılama tup bebek hepsi negatif.en sonunda pes ettim.agrı kesici bile icmedim yakı incir sut buharı hepsini bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım Allahın izniyle.tek tavsiyem düşünmeyin bunu söyleyenlere çok kızardım ama maalesef benim hayatımda böyle oldu.kafanız boşalınca bebek geliyor.hayırlı haberlerinizi almak dilegiyle inşallah

Back