Ne zaman birini sevsem imkansız oluyor

Amaninnnnnnnnnn burası yalnızlar rıhtımımıymış:21:
bende sizdenim kızlar,önceden kafaya çokk taktım..ama gereksiz,herşey vaktini saatini bekliyor bence,kısmetimizde yoksada yok napalım,Rabb im en güzelini kararlamıştır merak etmeyin,umutsuzluk insana yakışmaz.. hem yaşın daha ne ki 28 oooo kaç yaşında evlenipte mutlu olan niceleri var...hem zorluk çekeceksem,mutsuz olacaksam hiç evlenmiyim zaten..bu benim fikrim.
Hayat herşeye rağmen güzel,ufak şeylerle mutlu olmak güzel :) ben sosyal aktivitelere yöneldim kızlar,unutturuyo çoğu şeyi hem zinde kalıyosun :KK66: tavsiye ederim :)

Öptüm hepsiciniziii
mucxxx

Evet ben de hep küçük şeylerle mutlu olanlardan oldum. hatta gereğinden fazla pozitif baktım ama bu olay milat olur herhalde hayatımda

offff offff bende 29 yaşındayım 4 sene geçirdiğim bir flört ve nişan yaşadım ayrıldık. 2 sene sonra kendimden 4 yaş küçük birine aşık oldum ama ikinci kez aile problemi yaşamak istemiyorum şuan onunla çok mutlu olsamda bir sonu yok bile bile canımı yakıyorum. kızlar yanlızlık daha güzelmiş. hep imkansız aşklar acaba dahamı çekici oluyor :KK43:

offff offff bende 29 yaşındayım 4 sene geçirdiğim bir flört ve nişan yaşadım ayrıldık. 2 sene sonra kendimden 4 yaş küçük birine aşık oldum ama ikinci kez aile problemi yaşamak istemiyorum şuan onunla çok mutlu olsamda bir sonu yok bile bile canımı yakıyorum. kızlar yanlızlık daha güzelmiş. hep imkansız aşklar acaba dahamı çekici oluyor :KK43:

Hiç öyle düşünme. kendinden 4-5 küçük kişilerle evlenip çok mutlu olan kadınlar var. hatta bizim ailede bu örneklerden bolca var:)

Kızlar oflayıp puflamayın. Kendinize gelin. Siz bu yaştan sonra derseniz benim boş bir mezar bulup girmem lazım. Yaş 38, 9 yıllık biten bir evlillik, başka bir şehir, yalnız bir hayat.

Kızlar oflayıp puflamayın. Kendinize gelin. Siz bu yaştan sonra derseniz benim boş bir mezar bulup girmem lazım. Yaş 38, 9 yıllık biten bir evlillik, başka bir şehir, yalnız bir hayat.

Doğru söylüyorsun, her işte var bir hayır demek lazım.

kızlar mükemmel erkek yoktur arayanlar varsa aranızda boşuna aramayın hepsi aynı model farklı versiyon. oflanıp hayatınızı zehir edeceinze yeni aşklara yelken açın :)))

bende bekarim ama evlenmi$ bir çocugu olan birinin beni sevdiginden emin olsam ve bende onu çok sevsem, hayir demem diye du$unuyorum, tabi ailem kar$i gelcektir ama bir $ekilde ikna ederdim, bir hata yapmi$ eskiden, o benim için eskide kalir diye du$unuyorum bence çocugu sorun etme ama ne kadar oldu taniyali bilmiyorum ama uzun sure sana dememesini yargila sadece

bende bekarim ama evlenmi$ bir çocugu olan birinin beni sevdiginden emin olsam ve bende onu çok sevsem, hayir demem diye du$unuyorum, tabi ailem kar$i gelcektir ama bir $ekilde ikna ederdim, bir hata yapmi$ eskiden, o benim için eskide kalir diye du$unuyorum bence çocugu sorun etme ama ne kadar oldu taniyali bilmiyorum ama uzun sure sana dememesini yargila sadece

2 aylık mesele işte ama 2 ay sürekli birlikteydik. Ailesinden bir kaç kişiyle bile tanıştım. Bir Allahın kuluda uyarmadı. Aslında şu olaydan önce ben de hep derdim. Aşk varsa engel yoktur diye ama bu durumu kaldırmam kabullenmem zor. Ya ortada bir çocuk ananesiyle kalıyor bundan sonrada orada kalacak diyor ama bu çocuk için doğru değil ki. Ben 11 yaşında bir çocuğun sorumluluğunu alamam. Ya bir de belki çok garip böyle düşünmem ama o adamın hayatındaki birinci önceliği elbette ki çocuğu. Düşünsene benden önce düşünmesi gereken bi kızı var bunu kaldıramam

X