• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunu olmayıpta hamile kalamayanlar

Bzm bi sayı işte 1 sene değilde 2 sene de olur demiş doktor. Bnm bu gittğm doktor çok nalet bnde ddm kvga edrz ama yok etmedk eczaneye test almaya eşimi gönderiyorum bnde genelde bde eczane değiştryorz sürekli aynı yerden olmasın dye :KK70: görümcem de labaratuvarda testi de ona yaptryorum ücretsz o söylüyo gerçi iki kere yaptrdm ama iyi oluyo o açıdan :KK70:

Ahaha aynı ben :D bende hemen sinirleniom kız bişey dicem benim habire başım bulanıyo resmen sigara içince önce olmuyordu niyeki adetim diyemi acaba normal de bi paket içiyordum günde 3 gündür günde 2-3 dal içer oldum

Sağol canım amin inşallah.. allah bir an önce sana da beklediğin mujdeli haberi versin inş.
ilk aylar kafama çok takıyordum. Olmayacak mı acaba , olmayacaksa bir an önce tedavi mi görsem vs. diye.
Doktora gitmiştim. Muayene oldum herşey normaldi. inan bana artık amannn boşverrrr yaa olursa olur olmazsa olmaz napalım dünyanın sonu mu diip kendimi rahat bıraktıktan sonra ki hamile kalmışım..
Ay bende öyle yapacam ya olursa olur dediğin gibi stres ediyoruz istiyoruz olmuyor sadece kendimize zarar duaların için tşk ederim rabbim Şen'inde yardımcın olsun hayırlısıyla güzel Doğum nasip etsin inşallah bizde bursan müjdelerimizi yazarız :KK200:

Kizlar benimde koskaca 5 yil oldu sizin gibi 5 6 aylik evliyken giderdim sebepsiz derlerdii de inanmazdim oylece 1 yil gecti. 2 yil gecti baktkmki olmuyo dr arayislarina girdimm rahim filimleri falan fistan derken sorun rahimimde sekil bozukkugu cikti ameliyat oldum ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldim ama 4 aylikken oglumun kalbi durdu kurtaj oldum simdi tekrardan denemeye basladim ama hamile kalabilmem benim icin bir umut insaAllah sizler benim gibi yorumlaZ ve beklemezsiniz

Stresi ne zaman hamile kalacağım düşüncesini bıraktığım ay hamile kaldım diyen o kadar çok kişi gördüm duydum ki.. işin sırrı bunu başarabilmek ama bu kadar çok isterken zor :(

bende 12.ayimda hamile kaldim vazgecmistim artik sildim aklimdan tatil yapip adet olunca asilama yaptircaktim oldu..stres yapmayin aklinizdan atin hayatin akisina birakin olacaktir isteyen herkese versin Allahim..

Kızlarrr bende 6. Ayımdayım herseyi denedim gün aşırı ilişki,ovulasyon testleri kısmet olmayınca olmuyor demekki... Aralık ayından sonra doktora gidicem klomenmi verir aşılamama mı yapar direk tüp bebek mi der yeterki olsun hepsine razıyım... Etrafında psikolojik baskı yapması beni dahada strese sokuyor... Ben bebek düşünürken düşünmeyen arkadaşlarım hamile kaldılar cinsiyetlerini bile öğrendiler.... Bat 28 kasım tabiii umudum yok ama bekliyor işte insan umutsuzcada olsa... :KK43:

Kızlarrr bende 6. Ayımdayım herseyi denedim gün aşırı ilişki,ovulasyon testleri kısmet olmayınca olmuyor demekki... Aralık ayından sonra doktora gidicem klomenmi verir aşılamama mı yapar direk tüp bebek mi der yeterki olsun hepsine razıyım... Etrafında psikolojik baskı yapması beni dahada strese sokuyor... Ben bebek düşünürken düşünmeyen arkadaşlarım hamile kaldılar cinsiyetlerini bile öğrendiler.... Bat 28 kasım tabiii umudum yok ama bekliyor işte insan umutsuzcada olsa... :KK43:

İnşaallah olur :dua:

Ahaha aynı ben :KK70: bende hemen sinirleniom kız bişey dicem benim habire başım bulanıyo resmen sigara içince önce olmuyordu niyeki adetim diyemi acaba normal de bi paket içiyordum günde 3 gündür günde 2-3 dal içer oldum
Vlla bnmde mide bulantım var bi kç gündr bide öksürürkn hapşırırkn kasıklarıma ağrı gryo :s ama sigaradan tiksinme yok dha bnde dikkt et adet dönemi de hormonlr değişiyo ondn da olabilir cnm

Kızlar bende 7 aydır istiyodum olmuyordu 6.ayimda vitamin başladım 7.aya hamileyim.vitamin eksikliği gebeliğe engel oluyormuş derlerdi hep doğruymuş tavsiye ederim

Vlla bnmde mide bulantım var bi kç gündr bide öksürürkn hapşırırkn kasıklarıma ağrı gryo :s ama sigaradan tiksinme yok dha bnde dikkt et adet dönemi de hormonlr değişiyo ondn da olabilir cnm

Söndürdüm geldim yatağıma uzandım en azından sancım olmasın diye dinleniyom ağrı kesici aldım ilk günü kötü geçer çünkü önlemimi aldım ama :) çok şükür yarın da gitmem işe yTarım iyi değilim çünkü şimdiden ov. Testine bKayım ne kadarmış

Söndürdüm geldim yatağıma uzandım en azından sancım olmasın diye dinleniyom ağrı kesici aldım ilk günü kötü geçer çünkü önlemimi aldım ama :) çok şükür yarın da gitmem işe yTarım iyi değilim çünkü şimdiden ov. Testine bKayım ne kadarmış
Ben dün aldım 30lu set 7 gebelik testi hediye 23tl gelsn bklyrm inş gerek klmaz kullanmama :)

Back