• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunu olmayıpta hamile kalamayanlar

Ayyyy insaLALAH darisi bana da olur canim cok sevindim senin adina peki belirti yasadin mi hic? bir de iliski sıklığınız nasil oldu her gun mu gunasiri m
canım inşallah sanada diğerlerinede olur, bende hiç belirti olmadı, hemde hiç, sadece dünden beri kasıklarm batıyo adet olcam gibi aynı, ilişki bu ay artık bıkkınlığımıza geldiği için sadece yumurtlama gününden 3 önce ve 1 önce başka yok :KK70::KK70:ama Allah isteyince oluyomuş onu gördüm, umutsuzluk yok yani devam kızlar

canım inşallah sanada diğerlerinede olur, bende hiç belirti olmadı, hemde hiç, sadece dünden beri kasıklarm batıyo adet olcam gibi aynı, ilişki bu ay artık bıkkınlığımıza geldiği için sadece yumurtlama gününden 3 önce ve 1 önce başka yok :KK70::KK70:ama Allah isteyince oluyomuş onu gördüm, umutsuzluk yok yani devam kızlar
Ayni bikkinligi bu ay biz de yasadik nedense ya bu ay da olmicak diye sartlanmisim :) ama sen umut oldun bana. insaALLAH RABBim bizlerin se yuzlerini guldurur. sen de sagsalim kucagina alirsin mutlulugun kaylanir insaLALAH:)

Yumurtlamadan 3 gün önce ve 1 gün sonra mi demek istedin bu arada canim :)

Sorunu olmayipta hamile kalamamak diye birsey yok sorununuz her ayi stres icinde gecirip acaba hamilemiyim degilmiyim diyerek hamile kalmanizi etkiliyorsunuz.bi rahat olsaniz bi aklinizdan cikarsaniz hamileligi inaninki hemen hamile kalirsiniz tabi yinede Allah nasip ederse.hakkinizda hayirlisini isteyiniz ve Allah a teslim olunuz o zman hersey daha guzel olur insallah.bende ilk cocuguma hamile kalmadan once kafam da hep hamilelik vardi ve her ay husran yasardik ne zaman aklimdan cikardim o zmn hamile kaldim.suan 3.cocugum 52 gunluk daha.
Hakkinizda hayirlisi olsun Allah tum evlat isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

Ayni bikkinligi bu ay biz de yasadik nedense ya bu ay da olmicak diye sartlanmisim :) ama sen umut oldun bana. insaALLAH RABBim bizlerin se yuzlerini guldurur. sen de sagsalim kucagina alirsin mutlulugun kaylanir insaLALAH:)
ayy canım benim yaa inan olacak sende alkcaksın haberi bigün, hiç beklmediğin anda, Allahım hepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu, teşekkür ederim iyi dileklerin için canımm:KK36::KK36::KK37: yumutlamadan 3 gün önce ve yumurtlamadan 1 gün önce yaptık, yumurtlama günü kavga ettiğimiz için bidahada yapmadık :KK70:ya Allah yazdıysa o ay bi kerede yapsan denk getiriyo işte, çok yıpratmamıza gerek yok kendimiz aslnmda,sende üzme kendni bol dua canımm

ayy canım benim yaa inan olacak sende alkcaksın haberi bigün, hiç beklmediğin anda, Allahım hepinize yaşatsın bu müthiş duyguyu, teşekkür ederim iyi dileklerin için canımm:KK36::KK36::KK37: yumutlamadan 3 gün önce ve yumurtlamadan 1 gün önce yaptık, yumurtlama günü kavga ettiğimiz için bidahada yapmadık :KK70:ya Allah yazdıysa o ay bi kerede yapsan denk getiriyo işte, çok yıpratmamıza gerek yok kendimiz aslnmda,sende üzme kendni bol dua canımm
Yeter ki RABBim istesin vallahi olmayacak degil. bu ay sonunu iple cekiyorum cok merak ediyorum hayirlisi ile olur İNSAALLAH ALLAH hepimizin gonlune gore versin :) iyi dilek ve dualarin icin de cok tesekkur ederim :)

bakkk gördün müüüü hemen öyle 5-6 ayda umutsuzluğa kapılmıştınnn...
tebriklerrr :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah tez zamanda..
aynen canım Allahım bana da nasip etti çok mutluyum teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin,sizede bana sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin:dua::dua:

Bu topige yanlislikla girdim aslinda icerigini okuyonca bende yaptigimiz seylerden bahsetmek istedim belki birilerine bi yardimimiz dokunur kizlar acik konusmak gerekirse biz 11 ay denedik her ay bos gecti burdaki hamileleri gorunce cok heveslenir kendime yuklenirdim acaba bende bi sorun mu var diye kac kere hastaneye gittim alttan bakildi hic bi sikinti yok denildi birgun ozele gittim meger rahim kapaliymis bu yuzden olmuyomus birde hergun iki gune bi yaptigimiz icin olmuyomus doktor yumurtlama gunune kadar iliskiyi yasakladi sonra uc gun ust uste denedi aradan iki gun gecti bir daha yaptik ve o haftalarda akintim basladi buda tuttugunu gosterirmis tabi kisiden kisiye degisiyo o ay sonu adet gunum gelince kasiklarim agridi sari bi akintim oldu meger hamile kalmisim suan bebegimi kucagima almama cok az kaldi dilerim sizede rabbim nasip eder o duyguyu hepiniz tadarsiniz canlarim

Kizlar 15 aydir hamile kalmak içın uğrasiyorum korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldim.fakat kimyasal gebelikmiş ďüşük yaptim.Üzerine 11 ay hamile kalamayınca doktora gittim.rahim flim çektirdim tüplerim tikali cıkti ama doktorum üc kerette açti dedim tamam artik hamile kalabilirim ama malesef 2 aydır yine hamile kalamadım Bu ay da eltim kazayla hamile kaldi

mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı

Kizlar merhaba. Doktor esmden sperm testi istedi yaptık . Normal çıktı. Bndede bu anti çıkmadı . Eşime vemax diye bir ilaç verdi banada klomen verdi . Kulananipta sonucunda gebe kalan varmı . . Teşekkürler.

Arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim. Sorun yok dedi doktor. Ama rahim filminden sonra bu ay çok iyi değerlendirdim. Çok ümitliydim. Bugün bat günümdü ve geldi de. Hormonlar herşey iyi çıktı. Rahim filmi çekilince de kanallar açılıyor hamilelik oranı artıyor diyorlardı. Allahım nolur yardım et artık gelsin bebeğim:-(

Arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim. Sorun yok dedi doktor. Ama rahim filminden sonra bu ay çok iyi değerlendirdim. Çok ümitliydim. Bugün bat günümdü ve geldi de. Hormonlar herşey iyi çıktı. Rahim filmi çekilince de kanallar açılıyor hamilelik oranı artıyor diyorlardı. Allahım nolur yardım et artık gelsin bebeğim:-(
Olumlu dusun cnm hayirlisi olsun hakkinda ben 11 ay denedim ve 12 ay hamile kaldim suan oglum 1 aylik kucagimda herseyin hayirlisini iste

Nasıl oldu canım. Neler yaptın da oldu. Tabi Allah veriyor ama yinede ugrasmalıyız
Cnm biz her ay denedik doktora gittim kac kere sorun yok dediler enson ozelde bi doktora gittim orda rahim kapali dediler ve acildi o ay sekiz gun iliski yasaklandi sonra 3 gun ust uste iliski oldu yumurtlama tarihine yakin ve o ayin sonunda hamile kaldim

Cnm biz her ay denedik doktora gittim kac kere sorun yok dediler enson ozelde bi doktora gittim orda rahim kapali dediler ve acildi o ay sekiz gun iliski yasaklandi sonra 3 gun ust uste iliski oldu yumurtlama tarihine yakin ve o ayin sonunda hamile kaldim
Allahım bana da nasip etsin inşallah. Sana da sağlıkla büyütmek nasip etsin canım

Back