• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunu olmayıpta hamile kalamayanlar

Dr. Mal çünkü mal olmasa ilgilenirler hastaneye gidiyoz adam yerine koyan yok ilgi mi beklicem bide ondan gıcık alıom dr lardan bende üni de gastrit çıkmıştı iki ilaç verdi tekine alerjim varmış ben daha bittim yani mahvoldum şikayet ettim dr. Şuan ilaçsız geçiriyorum gastiriti hamiş kalmak için
Aynen yahu bnde hatta annemde de var geçen çok fena oldum vermedi bi ilaç hamile fln kalırsın blki dye. Rennie fln idare edyrm ama uyutmuyo şu bi kaç gündr fena azdı meret. Yne de tedavi için gdlyo sonuçta doktor kndi demeli şunu verelm dye bi arkdş gtmk dha gttm dyo klomen verdi o ay hamile kldı ztn bna nye yok yani illa 1 sene dolck kötü hissedyo kndini insan

Aynen yahu bnde hatta annemde de var geçen çok fena oldum vermedi bi ilaç hamile fln kalırsın blki dye. Rennie fln idare edyrm ama uyutmuyo şu bi kaç gündr fena azdı meret. Yne de tedavi için gdlyo sonuçta doktor kndi demeli şunu verelm dye bi arkdş gtmk dha gttm dyo klomen verdi o ay hamile kldı ztn bna nye yok yani illa 1 sene dolck kötü hissedyo kndini insan

Kız ne bilim ben bi anlasam bu maymunları valla klomen bende istiyordumda bi kulağından girdi bi kulağından çıktı ben şok oldum

Doğru diyon ben ne zaman yumurtladığımı bile bilmiom sallama bile bilmiom :KK70: bana şart ovu. Testi

kesinlikle yapmalısın :)) alemsin ...

çok ilginç adet bitiminde yumurtlama olanları bile duydum ondan sonra bende karar verdim aldım heralde dedim bende de böyle bşy var ondan olmuyo, tespit ettim 10-11.gün yakaladım, gerçi işe yaramadı ama en azında bu bir sorunsa bunu çözdüm :))

sonra preseed aldım acayip umutlandım yine olmadı :skandal: ne yapsam olmadı yani canım

çok üzüldüm ama sonra karar verdim bu ay rahat olucam kaç tane yazı okuduysam herkez aynı şeyi yazmış düşünmediğim ayda hamile kaldım. Düşünmemeyi bile şimdiden düşünürken onu nasıl düşünmücem bilmiyorum ama en azından denicem :KK39:

Kız ne bilim ben bi anlasam bu maymunları valla klomen bende istiyordumda bi kulağından girdi bi kulağından çıktı ben şok oldum
Bna da fitil verdi gönderdi akıntı varmışmış onu kullandım bi tek aradan 2 ay geçti hala yok erken teşhis için gdyrz yani bide bn kilolusun fln dicek dye tırsarak gittim kilo ver bile demedi kör mü acaba bnm doktor :D

kesinlikle yapmalısın :)) alemsin ...

çok ilginç adet bitiminde yumurtlama olanları bile duydum ondan sonra bende karar verdim aldım heralde dedim bende de böyle bşy var ondan olmuyo, tespit ettim 10-11.gün yakaladım, gerçi işe yaramadı ama en azında bu bir sorunsa bunu çözdüm :))

sonra preseed aldım acayip umutlandım yine olmadı :skandal: ne yapsam olmadı yani canım

çok üzüldüm ama sonra karar verdim bu ay rahat olucam kaç tane yazı okuduysam herkez aynı şeyi yazmış düşünmediğim ayda hamile kaldım. Düşünmemeyi bile şimdiden düşünürken onu nasıl düşünmücem bilmiyorum ama en azından denicem :KK39:

:D işte mesele orda dicem de bende bu ay bebek düşünmedim aklımdan çıkmıştı olmadı bak sadece gecikti tam başardım dedim yine olmadı

Ben
Bna da fitil verdi gönderdi akıntı varmışmış onu kullandım bi tek aradan 2 ay geçti hala yok erken teşhis için gdyrz yani bide bn kilolusun fln dicek dye tırsarak gittim kilo ver bile demedi kör mü acaba bnm doktor :KK70:

Benide görsen nasıl gayet zayıfım ama ne engel oluyo anlamıyom bacım kafayı yicem zaten az kaldı

Ben

Benide görsen nasıl gayet zayıfım ama ne engel oluyo anlamıyom bacım kafayı yicem zaten az kaldı
Eşini de götrdn mü cnm doktora bn götürdüm sayı düşük çıktı sadece amelyt oldu geçen ay bu ay çok ümitlym ama 3 ayı bulurmuş iileşmesi tam olarak en azındn sorunu bulduk dye sevindk yani o kadar

Eşini de götrdn mü cnm doktora bn götürdüm sayı düşük çıktı sadece amelyt oldu geçen ay bu ay çok ümitlym ama 3 ayı bulurmuş iileşmesi tam olarak en azındn sorunu bulduk dye sevindk yani o kadar

Götürdük canım ikikez verdi testi hatta temiz sayısı gayet iyi şaşırdım hatta kız ben gitmedim dr kavga ediom her gidişimde onu gönderdim testi getirdi

Götürdük canım ikikez verdi testi hatta temiz sayısı gayet iyi şaşırdım hatta kız ben gitmedim dr kavga ediom her gidişimde onu gönderdim testi getirdi
Bzm bi sayı işte 1 sene değilde 2 sene de olur demiş doktor. Bnm bu gittğm doktor çok nalet bnde ddm kvga edrz ama yok etmedk eczaneye test almaya eşimi gönderiyorum bnde genelde bde eczane değiştryorz sürekli aynı yerden olmasın dye :D görümcem de labaratuvarda testi de ona yaptryorum ücretsz o söylüyo gerçi iki kere yaptrdm ama iyi oluyo o açıdan :D

Back