• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunu olmayıpta hamile kalamayanlar

öncelikle merhaba, ben ilk çocuğuma hemen hamile kalmama rağmen, ikinciye niyetlenince 1 sene bekledim inan neden bulmak için yaptırmadığımız test kalmadı en sonunda eşimde varikosel başlangıcı var dendi aslında spermiyogramda herşey normaldi neyse bunu bahane edip daha da beklemek istemediğim için aşılamaya karar verdim, 1 ay dinlenip önümüzde ki adette aşılama tedavisine başlayacaktık ki adet gelmedi... diyeceğim şu bu arada beklerken bi devlet hastanesine git ve testlere başla tedbir almak için çünkü uzun süren testler bu arada olursa şükür dersin olmazsa zaman kaybetmezsin. sormak istediğin herşeye cvp veririm. diyorlardı asla inanmazdım psikolojik olarak hamileliği beklemek bu işi imkansızlaştırıyor, bir çocuğum olmasına rağmen her ay gün saymak can sıkıcıydı, ne zaman aşılama olacak adeti bekleyeyim bi an önce olayım dedim o ay bebğim geldi kondu göbüşe

Ay şaşkınım şuan yazdığını okudum tebessüm ettim :) vay bebişe bak sen acaba bizdede öyle olacakmı ya ben niye inanmıyorum anlamıom böyle şeyler bende olacağına inandıramıom kendimi

birde herşey normal demek o kadar da kolay değil, çok kapsamlı testler var. zaman kaybetmeden devlet hastanesine gidip araştırmaya başlamak...bu arada hamilede kalablirsiniz tabi ama kalamazsanız size zaman kazandırmış olur

Detaya girmek için erken bizim için çnkü 6.5 aylık evliyiz zaten 1 sene olmadı bile

Ay şaşkınım şuan yazdığını okudum tebessüm ettim :) vay bebişe bak sen acaba bizdede öyle olacakmı ya ben niye inanmıyorum anlamıom böyle şeyler bende olacağına inandıramıom kendimi

zaten inandırma ve testlere başla dediğim gibi, bende inanmıyordum ve aşılamaya kdr geldik

ben onu anlatmaya çalışıyorum, ilk çocuğuma istediğim ay hamile kalmama rağmen , ikinciye kalamadım belki zamanı vardı ama zaman kaybetmemiş olursun diye dedim. tercih senin bir sene doldurup 6 ay daha beklemek var, 1 sene doldurup hemen çaresine bakmak var. tabiki yok sorun değil 2 sene sonra da olur dersen o zamn diyeceğim birşey yok.

Dr. Gittinmi canım ilaç kullanıonmu peki
Gittim canım bi kere klomen ve çatlamaiğnesi verdi olmadı baska doktora gittim pko var dedi ve glifor ve inofolic verdi. 3 ay kullan %90 hamile kalırsn dedi ama kalmazsan gel dedi bi ay oldu. Geçen ay 9 ekimde bi damla kan geldi kisttenmiş meger şu an 15 kasım hala gelen giden yok. Bi kaç belrti var ama çokta ümitlenmek istemiyorum

ben onu anlatmaya çalışıyorum, ilk çocuğuma istediğim ay hamile kalmama rağmen , ikinciye kalamadım belki zamanı vardı ama zaman kaybetmemiş olursun diye dedim. tercih senin bir sene doldurup 6 ay daha beklemek var, 1 sene doldurup hemen çaresine bakmak var. tabiki yok sorun değil 2 sene sonra da olur dersen o zamn diyeceğim birşey yok.

Hayır ya kim olur der böyle bişeye hangi testleri yapmamız gerek biliyonmu canım sen

Gittim canım bi kere klomen ve çatlamaiğnesi verdi olmadı baska doktora gittim pko var dedi ve glifor ve inofolic verdi. 3 ay kullan %90 hamile kalırsn dedi ama kalmazsan gel dedi bi ay oldu. Geçen ay 9 ekimde bi damla kan geldi kisttenmiş meger şu an 15 kasım hala gelen giden yok. Bi kaç belrti var ama çokta ümitlenmek istemiyorum

Ayy inşallah hakkında hayırlısı olsun kalbinden geçen olsun canım inşallah :dua:

Amiiin canım isteyen berkese versin rabbim.
Ama ne zaman adet olcamı bilememekte cok kötü ya

Aynen kesinlikle bi arkadaş vardı başka topikte ondada pko vardı adet tarihi geldi olmadı baya bi geçti yani sonra söküldü adeti ama o ara test felan yaptı kan testi idrar testi ama yok negatif adeti gelince çok ağladı üzüldü sonraki ay hamile çıktı bende anlamadım adet tarihinden önce test yaptı ikinci çizgi çıktı Dr gitti hamiş oldugunu öğrendi ne kadar çok sevindim ona bende halen mal gibi bakıom kendime bide millete bakıom yok bende hamile kalacak tip yok :KK14::KK67::cry::KK35::KK12:

Kızlar doktorlar nye illa bi sene bekliyolar ki tedavi için ilaç bile vermedi bnde gittim bi kaç ay önce çok erkn dyo klomen verir fln dyodum bna o da yok özel bde yani

Kızlar doktorlar nye illa bi sene bekliyolar ki tedavi için ilaç bile vermedi bnde gittim bi kaç ay önce çok erkn dyo klomen verir fln dyodum bna o da yok özel bde yani

Dr. Mal çünkü mal olmasa ilgilenirler hastaneye gidiyoz adam yerine koyan yok ilgi mi beklicem bide ondan gıcık alıom dr lardan bende üni de gastrit çıkmıştı iki ilaç verdi tekine alerjim varmış ben daha bittim yani mahvoldum şikayet ettim dr. Şuan ilaçsız geçiriyorum gastiriti hamiş kalmak için

Aynen kesinlikle bi arkadaş vardı başka topikte ondada pko vardı adet tarihi geldi olmadı baya bi geçti yani sonra söküldü adeti ama o ara test felan yaptı kan testi idrar testi ama yok negatif adeti gelince çok ağladı üzüldü sonraki ay hamile çıktı bende anlamadım adet tarihinden önce test yaptı ikinci çizgi çıktı Dr gitti hamiş oldugunu öğrendi ne kadar çok sevindim ona bende halen mal gibi bakıom kendime bide millete bakıom yok bende hamile kalacak tip yok :KK14::KK67::cry::KK35::KK12:
Calla bende anlamadım ya ama kafaya cok takıotum ondan

benim bugün son günüm bitiyor reglim, yine yumurtlama takibi ile deneyip dua edicem bakalım neler olacak, güzel haberler verelim artık :dua: sen de yaz durumunu mutlaka

Bende ovulasyon testi alacam bu ay bakLım öyle olzcKmı adetim bitsin başlarım yapmaya zaten daha ilk günü benim

Back