- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
şimdi akşam bunlar gelecek ben napacağım nasıl davranacağım ne diyeceğim kafam çok karışıkben seni suçlamıyorum.hatta seni anlıyorum.ki o seni ağlatmasaydı sen durduk yere binmezdin zaten.olay araba değil canım ya o zaten bitirmeye çalışmış
baya barışmaya kendini açıklamaya çalışma.kafanda bitir akşamda tamamen bitirşimdi akşam bunlar gelecek ben napacağım nasıl davranacağım ne diyeceğim kafam çok karışık
salaklık biliyorum ama hala seviyorum aptalım çünkü benhata üstüne hata süpheli durumdan uzaklasman yerine üzerine gitmissin.. sen seviyor musun nisanlini onu bi de bakim??
salaklık biliyorum ama hala seviyorum aptalım çünkü ben
deli gibi seviyor hem de ama neymiş ben onu eziyormuşum kendini ezdirmezmiş ben üstün olmaya çalışıyormuşum yok öyle bir şey ama arkadaşlarına eşyaları topladım gelip alsın dedim ya ona sinirlendi sözlerin hepsini ondan söyledi yediremedi ben onun kötülüğünü hiç istemedim ama beni hep yanlış anladı yüz yüze gelince gene biliyorum barışalım edelim her şey düzelecek diyecek ben ne dicem onu bilmiyorumama o seni seviyor mu sence?
deli gibi seviyor hem de ama neymiş ben onu eziyormuşum kendini ezdirmezmiş ben üstün olmaya çalışıyormuşum yok öyle bir şey ama arkadaşlarına eşyaları topladım gelip alsın dedim ya ona sinirlendi sözlerin hepsini ondan söyledi yediremedi ben onun kötülüğünü hiç istemedim ama beni hep yanlış anladı yüz yüze gelince gene biliyorum barışalım edelim her şey düzelecek diyecek ben ne dicem onu bilmiyorum
o adamdan uzak duruyorum zaten ben ama işte bir şekilde nasıl oluyorsa o olayların içine dahil oluyor neyse hayırlısıo isten cikacaksin ve o adamdan uzak duracaksin... bunlari kafana yerlestirmelisin önce
o isten cikacaksin ve o adamdan uzak duracaksin... bunlari kafana yerlestirmelisin önce
evet babam beni sahiplense bu kadar zoruma gitmezdi onlar da bir şey diyemezdi ama babam beni sahiplenmiyorneden cikcakmis cikmiyacak ya allah askina kizlar adam bunu zorla baski altina almaya calisiyor babadida cok seviyormus damadini kizin aglamaktan burnu kanamis evlenince neler yapar kim bilir babasi icin soyluyorum insanin ilk once krndi evladi degerli olmali
hafta sonları,resmi tatiller,bayramlar tatil servis,yemek sabah 8 akşam 6 masa başı kimsenin emir vermediği rahat bir işValla ben olsam uğraşamazdım
Nişanlıma o işi de bırakıyorum ama seni de istemiyorum derdim
Patronunda çok masum değil bence, geçmişte hataları olmuş vs.
Öyle bi adama güvenip ben çalışmazdım yanında
Dikkatimi çekti işten çıkmaktan hiç bahsetmemişsin ihtimal bile olsa, çok iyi bir iş mi bu
hafta sonları,resmi tatiller,bayramlar tatil servis,yemek sabah 8 akşam 6 masa başı kimsenin emir vermediği rahat bir iş
geliyorlar diye utanmasa göbek atar daha 23 yaşındayım neden bu kadar istekli beni evlendirmekte anlamıyorumSözlerinin eri değiller. Babanız bu duruma nasıl tahammül ediyorki.
Çıkmak hiç istemedim ama sonum oraya gidiyor ilk defa rahat bir işim olmuştu hep oturmanın yasak olduğu işlerde çalıştım of yaİş şartların güzelmiş
Ama ben o kadar baskıya darlanmaya gelemezdim
Her şeyin her sorunun o adama bağlanmasındansa kafam rahat olur başka iş bulurdum
Nişanlıma da derdim seni istemiyorum al işi de bıraktım, seni de derdim.
bilmiyorum gerçekten kafam çok karışık bu gerçeği görmüyor muyum görmek mi istemiyorum acabaeğer bu adamla evlenirsen hayatının en büyük hatasını yaparsın
benden söylemesi
biraz dirayetli olun
canim o zaman cik isten ama nisanida at neden biliyormusun yarin bir gun nisani arttigin icin nisanlinin ailesi senin hakkinda billete olmadik seyler soylemedinler. babana dersin isten ciktim ama bu adamla evlenmek istemiyorum evlenmiyecemde de babanada sunu de elin oglu senin icin daha degerli benim hic degerim yok de olsem umrunda olmaz de size laf gelmemesi icin ciktim isten de biraz duygu somurusu yap canim. belki dayanamaz daha once evden gitmene izin vermemis babalar yufka yureklidir dayanamaz bu arada sakin bu adamla evlenme bide benim hic sahiplenmedin de babanaevet babam beni sahiplense bu kadar zoruma gitmezdi onlar da bir şey diyemezdi ama babam beni sahiplenmiyor