Sorunlarım bitmiyor,bitmedi,bitemeyecek..

Öyle düşünseler eşyaları göndermenizi isterlerdi zaten..
Az ağır olun..
Acele etmenizi gerektirecek bir durum yok..
sanırım haklısın arkadaşı da mesaj atmıştı sen söyledin eşyaları vermek istediğini artık bekle arama sorma mesaj atma sessiz kal dedi

yok ben onu her yerden engelledim zaten durup durup beni üzecek şeyler yazıyordu

Her konuna yazıyorum büyümeden evlenmeyin lütfen. Eşyaları vermek istediğini neden arkadaşına yazıyorsun? Hem bu arkadaş neden her tartışmada durumunuza müdahil oluyor anlamadım. Bir sorun varsa açıp yüzüne söyleyin ilişkinize 3. kişileri karıştırmayın. Çünkü sen 1 söylersin 3. kişi gider 5 anlatır. Çok yüz göz oldunuz nişanlınla bu laflarının üzerine yine de gidip evleneceğini düşünüyorum.

Ne kadar zamandır tanıyorsunuz birbirinizi bu güvensizliğinin sebebi ne
16 aydır tanıyoruz aslında bana çok güvenir peşimi bırakmayan eski sevgilim aramızı bozmak için onunla yattığımı söyleyen başka bir sevgilim nişan gecesi nişanlımmış gibi beni arayan başka bir sapık yani nişanlım çok şeyler geçirdi ve hepsinde bana destek oldu ben sana güveniyorum onlara inanmıyorum dedi daha bir sürü şeyde her zaman bana güvendiğini gösterdi onun bana güvendiğine eminim sadece sorunu bu adamla bu adamın daha önceki hayatı şimdi de bu adamın sürekli bana olan korumacı tavrı vesaire onu şüphelendirdi kendince haklı bakarsan

3. kişileri karıştırmak konusunda kesinlikle haklısın ama biz tamamen bitirdik artık evlilik yok

bütün bunlardan dolayı güvensizlik duyuyor olmasın artık, kusura bakmayın da bu olaylar neden sizin başınıza geliyor düşündünüz mü hiç ? umarım bundan sonra daha mantıklı kararlar alabilirsiniz.

ben kabul etmiyordum evet ama taki dün yaşanan olaya kadar şimdi de ailem kabul etmiyor
ya hu nasıl kabul etmiyorlar aklım almıyor? ne gerekçeyle? hayır ondan başka dünyada senin evlenebileceğin erkek kalmadığını mı düşünüyorlar nedir yani? elin insanlarının gözünde ne duruma düşürüyorlar kendilerini yazık.

aynen baştan sen istedin diyo bilmiyor muydun nasıl olduklarını diyor yahu nereden bileyim insanlar zamanla kendilerini gösteriyorlar değişebiliyorlr benim eski nişanlım çok çalışkandır yani sürekli iştedir çok yoğun çalışır öyle kötü alışkanlıkları yoktur saygılıdır alkol falan tüketmez 5 vakit namaz kılar babam bunlardan çok etkilendi sanırım zaten çalışan insanları çok sever sürekli çocuk çok çalışkandı deyip duruyor o yüzden kabul etmiyor

ya bırak şu eşyalara takılmayı lütfen.
bir daha şu adamın sana hakaret etmesine fırsat verme.
evde görmeyeceğin bir köşeye at dursun.
eşyaları filan aileler halleder sen toparlanmaya bak.
teşekkür ederim anıları kaldırmak en güzeli sanırım aldığı çiçekleri sergiliyordum odamda onların hepsini de atayım bari

Iyide adam sizi istemedigini acik acik soylemis daha niye nisanlim diyosunuz.?
Babanız in yaninda o cocugun odasina gidiyo mu diye dusunuyor oglum dediginde eski kpniz BABANİZ OOOYLE AVAL AVAL BAKIP SONRA DA BIZE GELIN EVDE KONUSURUZ KIZIM SENDE ISTEN CIK diyosa, grcmis olsun

aynen aynen bunları dedi bana gerçekten ya vallahi bak şuan sen söyleyince ne kadar da onur kırıcı olduğunun farkına vardım.
Az önce de babamı aramış annemle babamı dün göndermedim bugün ben de annemi babamı alıp geleceğim demiş anne olmaz ben evde olmayayım dedim ama olman lazım konuşulacak dedi şimdi ben ne diyeyim bu insanlara ??

aslında seni anlıyorum ben.ağlarken yollarda yürümek istememişsin.araba olunca binmişsin.yani ama anlattıklarından sebebin adam olduğunu sanmıyorum.zaten diğeri ayrılmaya niyetliymiş sebep aramış gibi geldi bana

bu adamla ilgili çok sorun yaşadık çok kavgalar ettik tamam ama bütün kavgalarımızın sebebini bu adama yüklemek ne kadar doğru ? ama ben gerçekten aklıma bir şey gelmeden bindim arabaya

bu adamla ilgili çok sorun yaşadık çok kavgalar ettik tamam ama bütün kavgalarımızın sebebini bu adama yüklemek ne kadar doğru ? ama ben gerçekten aklıma bir şey gelmeden bindim arabaya
ben seni suçlamıyorum.hatta seni anlıyorum.ki o seni ağlatmasaydı sen durduk yere binmezdin zaten.olay araba değil canım ya o zaten bitirmeye çalışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…