Sorunlarım bitmiyor,bitmedi,bitemeyecek..

aileler biz çok kötüyüz ayrılmanızı istemiyoruz dediler zaten eşyalarımı da getirmemişler babam zaten kaş göz işareti yapıp duruyor onlar gelmeden tembih etti cevap verme diye ben de diğer isteklerimi söyledim karışmayız biz siz nasıl isterseniz eviniz düğününüz öyle olsun dediler bir şey demedim artık nişanlım şimdi görüşmek istiyor napayım ?

senin bu babayla işin zor tatlım.
onlar konuşamaya gelince şartlarını açıkca söyliycektin.
işten çıkmayacağını, ev düğün eşya nasıl olacaksa onlarla ilgili ne istiyorsan işte.
bir daha açılmamak üzere kapanacaktı konu.
konuşabildin mi bari biraz ?

baban da ne baskıcı adammış
çalışmaya devam edeceğini yerli yersiz kıskançlıkları kaldıramayacağını söyleseydin
nişanlın görüşmek istiyorsa bari başından belirt bunları..

konuşmak istemiyorum dedikçe zorladılar ben de konuşmayacağım siz dediniz benim oğlumda hata yok nasıl olsa ben hatalıyım ben öyle bir şey demedim dedi babası babam da yanımızdaydı babamda demedi dedi neyse zorla konuşturdular anlattım kardeşim ev meselesini de aç dedi açmadım o açtı konuşmaya başladılar nişanlımda milletin dediğine ne bakıyosun biz ne dersek o olacak dedi herkes sustu tamam dediler karışmayız biz siz nasıl isterseniz her şey öyle olsun.

baban da ne baskıcı adammış
çalışmaya devam edeceğini yerli yersiz kıskançlıkları kaldıramayacağını söyleseydin
nişanlın görüşmek istiyorsa bari başından belirt bunları..
İstemeye gelecekleri gün babamın üzerinde iş kıyafetleri vardı baba gömlek ütüledik giysene dedik siz beni beğenmiyor musunuz dedi kızdı giymedi dün bir geldi yeni aldığım pantolonu şu gömleği ütüleyin dedi şok oldum nişanlıma oğlum şöyle oğlum böyle dedi

sen dediklerimi söyleyebildin mi onu soruyorum

ben çok çabuk sinirlenip fevri karalar veriyorum bundan sonra daha ılımlı olmaya çalışacağım.

Canm benm dikkatli olmaya bak kontrol altina alnaya bak duygularini o an zorla kendini hakliyken haksiz olma mantikli bir bicimde yol alirsan asi sekikdr canin yana yana birey olmak adina herkesten kopacacagina, zamana hayarak kendini ifade ederek sukut sekilde kendini mwrtebeni yuceltirsin etrafinin gozunde, olgunluk bu oluyor, yoksa bunu bitaktin cok modern sozum ona adamla nisanlandin onunda ayti bir sorunu olur sorunsuz hayat yok burdaki kadinlarin sivri konusanlar bosan birak at sat tarzinda konusanlarin lafina cok bakma reelde yapamadiklarini yaptirarak tatmin olan insan cok malesef, gunahina girdigini bilmeden...

Muhim olan sorunlari en az depremle gecistirip cozebilmek once isten cikip sessizlige burunup bi sure kiz arkadas kuzen vs ile takil kensiliginden gelecek cozmlerin ayagina daha iyi is bulursun emin ol

tamam çok teşekkürler, buradaki bayanlarda benim yazdığım kadarıyla haklılar ayrıl demekle ama ben de nişanlıma istemeden de olsa çok baskı yapıyordum oraya gitme şunla konuşma kime baktın gibi çok bunalttım o yüzden patladı

kendine olan saygınlığını kaybediyorsun.
bir an önce kendini toparlaman gerek.
nişanlın yani eski nişanlın seni istemiyor ve bunu defalarca dile getirmiş.
daha ne olmasını bekliyorsun?

kendine olan saygınlığını kaybediyorsun.
bir an önce kendini toparlaman gerek.
nişanlın yani eski nişanlın seni istemiyor ve bunu defalarca dile getirmiş.
daha ne olmasını bekliyorsun?
zaten ben onu her yerden engelledim telefondan tüm sosyal ağlardan ertesi gün babamın yanına gitmiş ailemle sizin yanınıza konuşmaya gelmek istiyoruz diye eşyaları getirmeden gelmiş barışmak için gelmişler istemiyorum dedim ama barıştırdılar düzelecek her şey dediler ben demedim asla gelin diye barışalım diye yani saygınlığımı kaybedecek bir şey yapmadım ama bilmiyorum

Kayınpederiniz size nasıl sen o adamın odasına girdiğinden şüpheleniyor diyebilir ?ne kadar çirkin sanki afedersinix odasına girip birşey yapma olasılıgınız varmış gibi...bütün konularınızı okudum buarada yazan ağır yorumlarda bile sukunetinizi hiç bozmamışsınız kutladım sizi...sadece tek hatanız o akşam o adamın arabasına binmeniz ..inşallah nişanlınız duymaz ...şimdi yeniden başlama kararı vermişsiniz sizde kendinize dikkat edin ama böyle laflarada asla gelmeyin ...yazık olur gencliğinize ...babanıza gelince keşke biraz arkanızda dursa evlendikten sonra hep ezilmenızden korkuyorum

şuan barıştınız mı?

çok teşekkürler

Siz değil aileleriniz evleniyor sanki Komik bir ortam gibi geldi bana, 1980'lerde kaldığını düşündüğüm şeyleri burada okuyorum, demek ki o kadar değişmemiş zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…