- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
o an çok kötüydüm ne yaptığımı bilmiyorum keşke eve bıraksaydı gene de babamın yanına bıraktırmasaydım adamla aramda yanlış bir şey olmadığı için ben yanlış bir şey görmedim.Gerçekten de..
Neden o adamın eve bırakmasına izin veriyorsunuz?
o an çok kötüydüm ne yaptığımı bilmiyorum keşke eve bıraksaydı gene de babamın yanına bıraktırmasaydım adamla aramda yanlış bir şey olmadığı için ben yanlış bir şey görmedim.
Siz neden sadece buraya takıldınız ?
haklısınız aslında ama gerçekten ne yaptığımı bilmiyorum feci bir haldeydimKrize neden olan, şüphelenilen bir adamla şu durumda eve gitmenizi doğru bulmadığım için buraya takıldım.
Çok mu mecburdunuz onunla gitmeye.
Hareketlerinize dikkat etmezseniz hep böyle muamelelere maruz kalırsınız..
yanlış anlamayın ama sizde de biraz inatçı bir yapı varhaklısınız aslında ama gerçekten ne yaptığımı bilmiyorum feci bir haldeydim
ben zaten eşyaları vermek istiyorum ama almıyorlar ne de benim yüzüğümü eşyalarımı getirmiyorlar başkasıyla da yollamıyorlar annem babam onu çok seviyor hala çok seviyorlar bitmesini kabullenemiyorlar onlara karşı çok saygılı birisi her işlerine koşardı sürekli ailemi ziyarete gelirdi akrabalarım desen keşke bizim de böyle bir damadımız olsa derlerdi o yüzden herkes beni haksız görüyor ne kadar zor bir durum ben barışmak istemiyorum Allah'a yakın bana uzak olsun ama sanki onunla zorla evlendireceklermiş gibi davranıyorlar iyice küçük düşürdüler beniSeni o adamın eve bırakmasından çok daha büyük sorunlar var buna takılmak cook saçma.
Ve sen de baban da hala nişanlım - nişanlın modundasiniz ne eski nişanlı ne eski k.peder seni istemiyor. Açık mi bu? Daha fazla kendinizi düşürmeyin bence.
Seni o adamın eve bırakmasından çok daha büyük sorunlar var buna takılmak cook saçma.
Ve sen de baban da hala nişanlım - nişanlın modundasiniz ne eski nişanlı ne eski k.peder seni istemiyor. Açık mi bu? Daha fazla kendinizi düşürmeyin bence.
bazen insan aptallık edebiliyor işte
estağfirullahbazen insan aptallık edebiliyor işte
Iyi de ben sizin yorumunuzu görmedim ki o laflar nişanlı ve babaya idi.lutfen sakin olun.Oraya takılan benim.
Çoook saçma dediğiniz yere..
Çok fazla sorunlar var evet ama tüm bunların üzerine bu adamla eve gitmesi gayet de takılacak bir durum.
Onun yüzünden baba evden kovuyor farkında değilsiniz sanırım.
Diğerleri bir şekilde zamanla halledilebilir şeyler.
Nişanlısından ayrılır, bir süre sonra hayat normale dönmeye başlar.
Ama bu adamla bu şekilde düşünülmeden yapılacak hareketler çok daha kötü şeylere sebep olur.
Bakın konu sahibi evinden kovuldu bu adam için..
yok yanlış anladınız ben zaten evlenmek istemiyorum böyle bir insanla ve bu aile ile zaten çok sorun yaşayacaktım ama nişanlım aslında benden vazgeçmiyor ben eşyalarını alsın dediğim için sinirlenip öfkeyle bana onları söyledi eşyaları vermek istiyorum altınları falan var ama hala almıyorlar eşyalar alınıp verilse tamamen kopacak ama ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum ben onu engelledim diye içerlenmiş arkadaşına gitmiş söylemiş zaten her kavgamızda seni görmek istemiyorum uzak dur benden diyor ama gene o geliyor beni görünce dayanamayacağı için görüşmek istiyor bana sensiz daha mutluyum diyor dün annemi aramış ne oldu tuğbaya eve gitmiş demiş sanki tek o mu mutsuz ben kaç gündür uyuyamıyorum hasta oldum demişestağfirullah
bir de ısrarla adam da babası da istemiyor artık evlenmenizi
bence zor tabi ama vazgeçin bu sevdadan.. yapılacak bişey yok
Iyi de ben sizin yorumunuzu görmedim ki o laflar nişanlı ve babaya idi.lutfen sakin olun.
Ne güzelGayet sakinim..
girerim ama ben daha önce çok zor şartlar altında çalıştım şimdi hafta sonum tatil, belli saatlerde çalışıyorum, servisim yemeğim var ,emreden yok masa başı işim ne bileyim böyle iş zor bulurumBaşka işe girme ihtimalin yok mu? Nişanlını da boşver zaten dertliydin ondan.