Daha önceki konularımı biliyorsunuz zaten benim dertlerimden size bile gına geldi farkındayım ama bir de beni düşünün.Kusura bakmayın lütfen sizden fikir almak iyi geliyor.
Ufak bir hatırlatayım nişanlımla eften püften sebeplerden bile kavga ediyoruz diye ayrılmıştık.
Babamla babalar günü için babasının yanına gitmiştik o esnada babası ''işten çıkmadığın için kavga ediyorsunuz'' dedi ''oradan birisinden şüpheleniyor sen onun odasına girip konuşuyor musun diye''dedi (şüphelendiği adam nişanlımın uzak akrabası ve geçmişte hataları olmuş diye) babamda bana ''nişanlın istemiyorsa işten çık'' dedi.Babasının yanında beni destekleyeceğine hem de bize gelin bu konuları konuşalım dedi.
Babam 3 gün onları bekledi gelmediler nişanlıma babası söylememiş beklediğimizi hoş ben değil babam bekliyordu sonra nişanlım öğrenip babamı aradı geleceğiz diye dün akşam geleceklerdi ama dün bana mesaj attı ''akşam gelmeyeceğim seni görmek istemiyorum' diye baban madem ayrıldığımıza inanmak istemiyor ben konuşurum iş yerine geldim baban yok yazmış.Ben arkadaşına eşyaları vermek istiyorum yazdım diye kızdı bu sanırım bana neden yazmadın falan demişti.Benim de nişanlıma anlatmam gereken bir konu vardı,''seninle yüz yüze konuşmam lazım ama barışmak asla niyetim değil'' dedim.'Senin yüzünü görmek istemiyorum, sensiz daha mutluyum ,zor olan sana katlanmak,mutsuzluğum için uğraştın ama başaramadın'' gibi bir sürü şey yazdı aradım açmadı ''sesini duymak istemiyorum''yazdı ''Nişanlını dinlemeyecek misin'' dedim ''sen benim nişanlım değilsin'' dedi.Sinir krizleri geçirdim iş yerinde ağlamaktan burnum falan kanadı o şüphelendikleri insan yani benim müdürüm eve bırakayım seni dedi ben de babamın yanına bırakın dedim hani belki halimi görür de anlar diye keşke gitmez olaydım.Nişanlımda o arada sana acımıyorum da şu pırıl pırıl ailene üzülüyorum akrabaların onlar hayalimin de ötesinde iyi insanlardı falan yazmış sen umrumda değilsin yazmış engelledim onu her yerden.
Nişanlım annemi aramış babam sinirlidir anne sen konuş istemediğimi söyle demiş senin kızın şöyle senin kızın böyle hakkımda bir sürü şey söylemiş o kadar çok şey var ki neyse zaten uzun oldu.
Asıl kısıma gelelim.
Babam dün bana neden o adamla geldin nişanlının sevmediği bir insanla neden geldin dedi o bana 'sen benim nişanlım değilsin dedi' dedim dinlemedi.Ay sonuna kadar işten çıkacaksın dedi ben çıkmayacağım deyince 'çıkmazsan defol git bu evden' dedi.
Servise binmek için 15-20 dakika yürüdüğüm yolu yol üstü olduğu için servis yerine babam bırakıyordu.Bu sabah beni bırakıp gitmiş oruç olduğum halde.Sanırım nişanlımı aldattığımı düşünüyor.Yemin ederim o hayatımdayken başkasına başka niyetle göz ucuyla bile bakmadım.Vebalime girdiler bununla nasıl yaşayacaklar bakalım,babama da yazıklar olsun evden gitmeyi düşünüyorum gitsem de babam peşimi bırakmaz ne yapacağım daha önce de çok kovdu çünkü gitmeye kalktım izin vermedi bana bir akıl verin dertlerim bitmiyor.
Sonra gelen edit:Nişanlım babama akşama konuşmaya geleceğiz demiş istemiyorum dedim anneme ama olmaz dedi ne yapayım nasıl konuşayım ?