canım bosa kendını uzuyorsun yaaa
benım eltımde sever bole seylerı cok kızlar geldı gıttı kı benımde cogundan haberım vardı ama hıc onemsemedım hatta daha bı askla baktım sevgılıme babasıda aynıydı sureklı kzı bulur esımı zorla goturmeye calısıyordu nerelere goturmek ıstedı telefonla bıle babası arar sana kız buldum derdı esımde bana dınletırdı bızım sevgılılık donemımız uzun surduuu kımseye solemedı esım emın olmadan soleyemem dedı kımler esımle odalara evlere kapatıldıı eltım fılan kzı bulurdu yalnız bırakmaya calısırlarmıs esım kacarmısss konusmazmıs felan sımdı kendılerı anlatıo aaaa megersem semra varmıs ta bızımkı ondan kacıomusss tabı bızım haberımız yok dıyorlar yanı sozun kısacı erkek arkadasın senı kaybetmekten korkuo kı herseyı gelıp dırek sana anlatıo kızda e cahılll bellı zaen sen kendınden emın ol asla asla uzulme hata bu savası sen kazanacagın ıcın omuzların daha dık dursunnn esmın karabalarııı ından bıle kızlar laf gondermıs ler hoslanıyoruz felan dıe sımdı aynı ortamda denk geldıgımızde ole mutlu oluyorum kı anlatamam ben kaptımmmm dıyeee
birlikten kuvvet doğar dedim de geldim zaten ne güzel işte
ne kadar haklı gibi dursanızda bazı cümlelerin çok iğreti..
o bayanı aşağılar nitelikte,hor görer nitelikte,
gelelim konuya;
o evde bir ağırlığınız olmamış,en basiti kayınvalide adaynızdan çekinirdi böyle bi arabuluculuk yapmak için,
kendinizi kabullendiremediğinizi hissettim,
ayrıca sevgiliniz çok pasif,
bu konu defalarca gündeme gelmesine rağmen ısrarla tepkisini yada size olan sevgisini karşı tarafa hissettirememiş,
sizle evlenme konusunda kararlılığını göstermeli
aksi halde üzgünüm ama elti adayınız yüz bulmasından dolayı aklına koyduğunu yapabilir...
gülçin ilk yazdıklarını bir daha okudumda nişan söz olmadan pek içlerine girme tatlım. her zaman bir ağırlıgın olsun. senin sevgilin biraz o lafkarı sana getirerek cahilce davranmıs( ger ci tum erkekler nerdeyse onun bunun lafını getırıp sonrada işin içinden çıkamazlar ya neyse) duymamazlıktan gormemezlıkten gel dıyemeyecğim tabiiki insan kızar sinirlenir ama mesaafeni koyup birazda sevgilin mesafe alırsa ne kımseye laf soylemek nede laf ısıtmek zorunda kalırsın . bence
Uslubunuz , tavrınız , insanlara hitab şekliniz çok kötü ..
En başta eşiniz olacak adama sıpa gb bir benzetme yapmanız sanki çocugunuzmuş gb onu azarlamanız ..
ileride eltiniz olucak kadını küçük görmeniz , aşağılamanız falan ..
Sizin de sütten çıkma ak kaşık olmadıgınızı apaçık gösteriyor..
Herşeyden önce vurgu yapmışsınız ama ben yınede soyluyeyım : eğer sizi kabullenen bir aile olsaydı bu sekılde tavır ve konuşmalara asla musade gostermezlerdi .. kendınızı kabul ettırıp sevdırdıgınızı dusunmussunuz ama yanılıyorsunuz..
Zaten bu şekilde hal ve tavırlarla agzınızla kuş tutsanız sevılemezsınız .. biraz mütevazi, başı eğilen ağır bir gelin adayı olmayı denemenizi tavsıye ederım acizane..
Ev hediyesi olarak ona oyle birsey alkii akli basina gelsin!!!!
Kara kedi heykeli, incir agaci tohumuu filannnnnnn
Ne kadar saygisiz bu yaaa!!! Hic mi aska sevgiye baskalarina saygisi yok...
Meydani bos bulmus herhalde!!! Acik acik soyle boye soyler olmus hos karsilamadim karsilamamda ama birdaha olmasin de bir kere duymazliktan gelirim ama bir kere daha olursa ne yaparim bende kestiremiyorum de!!
Sonra suuu suu boreginin tarifini birdaha versene deee
Salla canim ALLAH akil fikir versin, deliye heee demek sevapmis!!! hee de gec yada!!!
Bu arada sevgiline sipa demesen iyi olacak agiz aliskanligi sonra ummadigin bir anda dersin araniz bozulur.
bende oyle dedım sevgılıme haberın olsun dedım hedıyesını alalım gıdelım bır konusuyım dedım sevmemıs olabılır soguk bulmus olabılır ama yaptıgı ayıp en azından bıldıgımı bılsın bırdaha sana soylemeye cekınsın dedım ama sevgılım yussuzluge vurursa sen uzulursun benden soylemesı dedı bıde bana cadı derler ahhh ahhhh herkese mustakbel eltımı tanıstırmak ıstıyorum :2:
Yuzsuluge vuracaksa vursun!!! Kisasa kisas yuzsuzluk nasil oluyormus o zaman gosterirsin!!!
Ister cadi desinler ister baska birsey. Turk adetinde orfumuzde boyle birsey yoktur olamazda.
Sen insanca ikaz et olmadi sevgilinin annesine ufaktan citlat... Bu duruma gelmek istemezdim ama mecbur kaldim dersin.
Mesafenide koru, sakin ol ve sabirli ol elbette akla kara cikar meydana.
Ne kadar merakliymis yaaa! ALLAH yardimcin olsun cnm
sanırım en doğrusu bu en kısa zamanda hoşuna gidece güzel bir hediye bulup alıyım en azından aradaki buzlarıda belkı biraz eritir sonrada onunla konuşayım sonuçta oda kıskanıp gittikleri cafedeki garson kızı dovmus zamanında e bıraz anlar halden heraldeinş. herşey iyi olur hepinizi sonuçtan haberdar edeceğim
Tamam canim, ALLAH yardimcin olsun tekrardan.
çok sabırlısın gerçekten önce Bunu Belirteyim.. Ben olsam tepkim daha ağır ve ani olurdu.. öyle sinsi sinsi laf sokarak geçmezdi Benim sinirim, direk gider konuşurdum, ne yapmaya çaliştiğini sorardım, sonra o Burnunu kocasına ayırmasını, sevgilimin özel hayatından çekmesini söylerdim.. Bu konularda çok hassasım Ben de Benzerini yaşadım ama Biz ayrıydık. 3aylık ayrılık dönemimiz oldu tabi sevgilim her gün içiyor ağliyor evde.. annesinin arkadaşının kızı da işgüzarlık edip Bunları yemeğe davet ediyor oraya da en yakın kız arkadaşını getiriyor , sevgilimle arasını yapacak güya.. sonra soruyor sevgilime "kız nasıldı Beğendin mi senle tanışmak için getirdim" diyor.. sevgilim allah sahibine Bağişlasın diyip geçiyor.. sonra Biz devam etme kararı alıyoruz sevgilimle, sevgilim de anlatıyor Bu olayı.. hmmmm öyle mi diyorum.. ona mı düştü sana .... yapmak.. tabi ağzimi Bozuyorum delleniyorum fittiriyorum, sevgilimin ablasına gidiyorum anlat ne Biliyorsan çıktılar mı görüştüler mi, yeminler ediyor görüşmedi diye.. o kız Bir daha gelirse sevgilim de selam verirse sen de Benden saklarsan valla affetmem abla seni diyorum.. görüşmicek.. annenin hatrı olmasa gider yolarım o kızı.. Bu konularda oldukça çirkefleşeBilirim.. haaaaa sevgilin de seni kabul ettiremiyorsa sevgiline de hesap sor.. yani sevgilin Bana çok masum gelmedi.. ağzinin payini vermesi Bu konu Bi daha açılmıcak demesi gerekiyordu.. aslında gelip sana anlatması da yanlış eltine kinleniyorsun işte.. sonra da seni sakinleştirmeye çalişiyor, sakin olabilir mi insan yahuuu ? seni kıskandırmak mı istedi de anlatip durdu Bilmiyorum.. Benim sevgilim kıskanmam için anlatmış.. çünkü ayrılmayı Ben istedim ve ayrıyken Ben Biriyle görüştüm evliliğe yönelik.. neyse canım, ne diyim, yap Bişeyler.. git konuş açık açık.. laf vurmaya gerek yo.. açık ol.. amacın ne de .. Ben eşşek Başına mı Benziyorum da sevgilime kuzenini ayartmaya çalişiyosun de.. neye Benziyorum sence de ? kadın kadını anlayacağina, allahım yaa... hani Bi erkek olsa şu çöpçatanliği yapan hadi neyse dicem de ayip çok ayip çok da günah..
bastan sona sabırlaaa okudum....
senın yerınde olsam bırgusel eltınle konusurum sen bole bole dıosun dıe yada laf arasında oturdurumm lafıııı
kendını yamamıs bırde yegenını yamamak ıstıor sankı uyuyan ınsanı uyandırmıs bu eltın amnnn ne sacma eltın varmısssss
hıccc takmmaaa nasılsa senın sıpanda takmıormus
bastan sona sabırlaaa okudum....
senın yerınde olsam bırgusel eltınle konusurum sen bole bole dıosun dıe yada laf arasında oturdurumm lafıııı
kendını yamamıs bırde yegenını yamamak ıstıor sankı uyuyan ınsanı uyandırmıs bu eltın amnnn ne sacma eltın varmısssss
hıccc takmmaaa nasılsa senın sıpanda takmıormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?