• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun eltim..

gulcin1

Evlilik hazırlığı yapıyor
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
487
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar;
Konuyu açmadan önce 3 gün düşündüm sinirimin geçmesini sakinleşmesini bekledim ki elime teli alıp saymaya başlamayayım sayın elti adayıma…
Hanımefendiyi 1 kere gördüm 6 senelik çalkantılı bir ilişkinin ardından sevgilimin abisi ile 2 hafta önce evlendi kendileri.
Olanları size elimden geldiğince tarafsızca anlatmaya çalışacağım
Sevgilimin babası öldü uzun zaman önce bu yüzden ailenin tüm yükü abisinin üzerindedir. Bizim sıpa her zaman küçük kardeş diye fazla ezilmez yanı :1: ) bu ayrıntıyı özellikle belirtmek istedim yorumlarınızı bunu da göze alarak yapmanızı isteyeceğim sizden. İlk önce ;Kızla abisinin nişan günü şöyle bir olay yaşanmış…
Kız 3 bekar kuzenini almış yanına sevgilim 2 kuzeni ve abisi cay içmeye gitmişler gençler grubu olarak kendi aralarında kutlamak adına. Neyse bizim hatun burada yanında ki kızları bizimkilere ayarlamaya çalışmış.
Bizim ki azıcık çekinir benden tabi geldi anlatıyor : askım; böyle böyle oldu aman bir şey olur kulağına gelir sakın ol ilk benden duy zaten ben herhalde seni tanımıyor diye ilişkimizi ciddi görmüyor diye düşünüp ciddiyetimizi yalnız kaldığımızda kibarca alttan alttan belirttim dedi
Neyse dedim olur böyle şeyler kız beni tanımıyor (tanırsa zaten o dilini kesip eline vereceğimi bilir)
Aradan biraz zaman geçti
Bayram günü bu yanına sevgilime ayarlamaya çalıştığı kuzenini almış bayram ziyaretine geliyor bizimkilere (öncesinde de bizim ki konuşmuş benim bayramın 3. Günü gideceğimi onunda isterse 3. Günü gelmesini hem tanışmış olacağımızı söylemiş yanı yanındaki hatunu benimde orada olacağımı bilerek getiriyor) Sevgilim beni de ikna ediyor daha annesi ile bu arada yeni tanıştım sayılır 3. Görüşmemiz 2 senelik ilişkimizde. O da yeni gelin tabi bir anda iki tane yeni gelin bir arada olunca haliyle biraz tuhaf bir ortam oluyor.
Hanımefendi sürekli konuşuyor gülüyor mızmızlanıyor sırnaşık hareketler yapıyor bakıyorum bu ne diyor diyorum içimden bu kız mı kapalı ben böyle davransam annem saçımı başımı yolar. Yeni gelin… Ailenin baba sıfatını almış çocuğu ile evlenecek bunlar nasıl davranışlar böyle şoktayım tabı
Bu benle muhatap olmuyor. Kendisi benle aynı yasta sanki büyük gibi davranıyor yeni nesil filan lafları gülücem diyorum kızım dur her şeyin sırası var sabret bayram günü millete de zehir etme gününü
Kalktık. Teyzelerine gittik daha sonra. Ben gidelim diyince annesi çok sevindi filan dedi de gidince herkesin içinde Gülçin’in aklına geldi diye… Herkes benle ilgileniyor konuşuyor yanı övünmek gibi olmasında aram da iyidir zaten işim dolayısı ile insanlar ile. Sevgilimle beni mangala çağırmalar beni her hareketleri ile sevdiklerini belli ediyorlar yani…
Bir de hoş olmayan bir durum oluyor ne zaman ikimizle ilgili bir konuşma olsa işte okulla ilgili işle ilgili istekler beklentiler ile ilgili kız altta kalıyor bilmiyorum kendisi fark etmiş midir ama etmiştir bence edilmeyecek gibi değildi çünkü.
O gün bir dünya saçmalık oluyor güya lavaboya beni çağırmalar sonrada orda dedikodu yapmaya sevk etmeler (Yer miyim ben? tabi ki hayır! ) abuk sabuk konuşuyor kafa yapısı cahil herhâlde biraz napalm aramıza koyarız mesafeyi öyle davranırız diyorum ben bu arada kendı kendime kırmamaya çalışıyorum ama soğuk ve mesafeli davranıyorum.
Ama kız saçmalamakta usta benim uzun süredir sakladığım gelinlik modelini diktireceğimi öğrenip şirretlik çıkarıyor ben kiralıyorum o diktiriyorum filan diye o da yetmiyor ona benden bir tane fazla bir şey yapın o zaman bozuşuruz demeler şaka ile karışık.
Ayyyyy ne dolmuşum bitmedi o günü yine yasamışım gibi oldu her neyse uzatmıycam (eksiği var fazlası yok yani)
Buluşuyoruz tekrar birkaç gün sonra bizim sıpa ile diyor ki yengesi yine kuzeniyle ilgili çıtlatmalar yapmış
!!!
Dedim hanım kaşınıyorsun ama burada dolduruşa gelecek aptal yok
Annesi ve abisi ile dışarıda çay içmeye çıkıyoruz ve de şaka ile karışık ortaya atıyorum lafı kesinlikle şikayet eder gibi değil konusu geçerken örnek verilmiş gibi gülerek gayet sevimli :1:
Şaşırıyorlar tabi öyle şey olur mu lafları arasında hafızalarının bir yerlerine not etmelerini sağlıyorum
Neyse bizim olaylı hanım evleniyor annesi sevgilim ve yeni es aynı evde oturacaklar
O sıra üzülüyorum da haline
Diyorum ki yazık sıpacığım ilerde böyle olmasın annen bizde de kalsın onların böyle özel hayatımı olur filan
Dün yeni bir şok yaşıyorum tabi…
1 haftadır erkek arkadaşım ile aramız limoni işten ayrıldım stresliyim zavallıyı kevgire çevirdim anlayacağınız
Dedim bir gönlünü alıyım erkek milleti bu kadar boş bırakmaya gelmez :1:
Buluştuk
Bana diyor ki işte aşkım bunu duyacaksın nasılsa ben söyliyim benden çıkarma acısını su gün yengem dedi ki:
Kuzenim senden hoşlanıyor haberin olsun abi sana söyleyeceğimi bile bile söyledi bana gerçi ama benden duymuş olma
Bizimki de saf diyor ki aşkım kötü niyetle söylemedi…
Bende zaten o ara film koptu
Aslında kıskanç biri değilimdir zaten dedikleri kızla da aramda zerre sorun yok aksine kız çok güzel çok sempatik bir kız. Dedim ki ben onu suçlamıyorum demek ki sen 2 haftalık geline bile beni kabullendirememişsin bu konuda yeterince net tavrını koymamışsın demek ki hala konuşabiliyor. Bunu ben bu ilişkiye bana ve sana saygısızlık olarak görüyorum artık benimle tanıştı bu ilişkinin ciddiyetini biliyor hala bu konuyu sana utanmadan sunabiliyorsa sende sadece yenge bu konuşma etik değil diyebiliyorsan kusura bakma olacaklara davetiye çıkardın demektir ben kendi işimi kendim görürüm…
Bizim sıpa askım yapma tatsızlık çıkmasın boş ver konuşsun dursun bilmem ne deyip duruyor ama en sonunda kusursuz gömlek ütüleyip mükemmel yemek yapan yengesinin aslında anormal olduğunu kabul ediyor (ya da etmek zorunda kalıyor)
Kızlar buraya kadar sabrederek okuyabildiniz mi bilmem ama sizce ne yapmalıyım ev hediyesi alıp gidecektim bu ara adettendir diye ama inanın içimden onunla zerre oturmak istemiyorum zaten onunla yaprak sarması ve su böreği dışında bir şey de konuşulmuyor…
Milletin ne sorunları var kızda ki derde bak diyeceksiniz belki ama baya okudum burada ki konuları ve verdiğiniz tavsiyeler gerçekten gerçekçi ve çözüm odaklı
Tavsiyelerinizi bekliyorum :50:

kısss ne bu böleeee mektubu falan aşmışsın sen daha evlenmeden bu kadar uzun konu açarsan evlendikten sonra hiçççç okuyamayızz valaha .....nese sıpa die evlenecegin adamdan bahsetmen hoş deil elalemi boşverde önce bunu dikkate al ... gelelim 3. sahıslara yengesinin öle demeside hiç yakışı kalmamış ama çok sevmiştir yakınlardan birine almak ister nihayetnde sen el kızısın... karsındaki evlenecegin insandan emin ol sen onu bunu kafana takma

Hiç umurumda olmaz isterlerse beni cadı bilsinler.
Gidin sevgiliniz annesine söyleyin böyle böyle diye.
Ben olsam saçını başını yolmaktan beter ederdim
NE seviyesiz hadsiz insanlar var ya:47:

bence bu kız kendi heline bırakmalık bi kız he he diyin ve geçin.:27:
akılsız dostum olucagına akıllı düşmanım olsun demişler.:37:
ben olsam evine giderim hediye almam ve de kuzenini ayarlamaya çalıştıgını bildiğimi delga geçerek söylerim o zaman sevgilinize bişey demez belki.:61:söylüyo beni diye.anladıgım kadarıyla duguştan yeni gelin olan tiplerden :82:

Ayyy ruhum daraldı okurken. Senin elti baya çetin ceviz çıkmış. Saf ayağına yatıp istediğini yaptırmaya çalışıyor. Gerçi sen onun hakkından gelirsin gibi geldi bana.

Sen hediyeni alıp git, varlığını ve hep olacağını ona hissettir. Biraz zaman geçtikten sonra da yaptığı şey için ağzının payını vermeyi unutma ama.

bilemiyorum ben olsam ev görmeye gider , açıkcada kulagıma bhu lfalra geldı ilişkimizin ciddiyetini anlaman için geldim. Kuzenine söyle ve kaynının sahip oldugunu anlat.:20: canımın sıkılmasını ıstemıyorum heleki böyle bir sebepten derdim.:4:

diğer yorumlartı bende bekliyrum ben biraz fevri bir insanım pek politik sayılmam bastan soyleyeyım :47:

ben olsam evine giderim hediye almam ve de kuzenini ayarlamaya çalıştıgını bildiğimi delga geçerek söylerim o zaman sevgilinize bişey demez belki.:61:söylüyo beni diye.anladıgım kadarıyla duguştan yeni gelin olan tiplerden :82:

süpersin .....
bencede git evine durduk yere kadına ne oldu olmadı mı sizin iş de gülümse
elbet soracak ne işi die
benm sevgilimle kuzenn arasını yapmaya çalışıyordun ne oldu falan de ...
hem utanır hemde bir daha öle bişiye kalkışmaz

Ayyy ruhum daraldı okurken. Senin elti baya çetin ceviz çıkmış. Saf ayağına yatıp istediğini yaptırmaya çalışıyor. Gerçi sen onun hakkından gelirsin gibi geldi bana.

Sen hediyeni alıp git, varlığını ve hep olacağını ona hissettir. Biraz zaman geçtikten sonra da yaptığı şey için ağzının payını vermeyi unutma ama.

ben hakkından gelırım gelmesınede sevgilimde kırılsın ıstemıyorum tam agzımı acıcam aman askım tamam askım dıye baslıyor :50:

kısss ne bu böleeee mektubu falan aşmışsın sen daha evlenmeden bu kadar uzun konu açarsan evlendikten sonra hiçççç okuyamayızz valaha .....nese sıpa die evlenecegin adamdan bahsetmen hoş deil elalemi boşverde önce bunu dikkate al ... gelelim 3. sahıslara yengesinin öle demeside hiç yakışı kalmamış ama çok sevmiştir yakınlardan birine almak ister nihayetnde sen el kızısın... karsındaki evlenecegin insandan emin ol sen onu bunu kafana takma

haklısın canım ağız alışkanlığı işte bu durum boyleyse evlendıkten sonra ne olur zaten ben hiç bilmiyorum bıktım zaten kuzenın arabasını okulunu bılmem neyini dinlemekten ben sevgilimden eminimde bu laflara cvp vermemesi beni tedirgin ediyor yarın bir gün ailesinede böyle yaparsa işimiz var...

canım kıza üzüm var dalda dedim üzüm yaprağına dolma sarmak için bana tarif veriyor bende gözlerimi açmışım dinliyorum düşün yani...

ben hakkından gelırım gelmesınede sevgilimde kırılsın ıstemıyorum tam agzımı acıcam aman askım tamam askım dıye baslıyor :50:

Kırmadan yap tatlım. Tıpkı eltin gibi. Sessiz sessiz, sinsi sinsi. Biz kadınlar aslına içten pazarlıklı olmadığımız için kaybediyoruz. Hani hep bir muhabbet vardır ya; "kayınvalideler gelinlerinden dert yanmazlar, iki damla gözyaşı döküp oğullarına binbir zahmetle dertlerini anlatırlar, gelinlerse senin annen, şunu dedi, bunu dedi diyerek beyin yıkama olayına girerler. haliyle erkekler de cephe alıp, kulak tıkarlar"

Sevgilini kırmadan gelin hanıma alttan alttan ince mesajlar ver.

süpersin .....
bencede git evine durduk yere kadına ne oldu olmadı mı sizin iş de gülümse
elbet soracak ne işi die
benm sevgilimle kuzenn arasını yapmaya çalışıyordun ne oldu falan de ...
hem utanır hemde bir daha öle bişiye kalkışmaz

benzer bir şeyi örf ve adetler konusunda yaptım ukalalık yapıyor gözlerini deviriyor aslında tutucaksın saçlarından kuzenıyle kafalarını tokuşturacaksın sevgılımle aynı evde kalmasa rahatsız olmam belkıde ama sureklı kuzenını cagırıyor eve yanımda dıyor kı abi seni ayşe bıraksın eve ... peki beni kim bırakacak acabaaaa :37:

ne kadar haklı gibi dursanızda bazı cümlelerin çok iğreti..
o bayanı aşağılar nitelikte,hor görer nitelikte,

gelelim konuya;
o evde bir ağırlığınız olmamış,en basiti kayınvalide adaynızdan çekinirdi böyle bi arabuluculuk yapmak için,
kendinizi kabullendiremediğinizi hissettim,
ayrıca sevgiliniz çok pasif,
bu konu defalarca gündeme gelmesine rağmen ısrarla tepkisini yada size olan sevgisini karşı tarafa hissettirememiş,
sizle evlenme konusunda kararlılığını göstermeli
aksi halde üzgünüm ama elti adayınız yüz bulmasından dolayı aklına koyduğunu yapabilir...

canım kıza üzüm var dalda dedim üzüm yaprağına dolma sarmak için bana tarif veriyor bende gözlerimi açmışım dinliyorum düşün yani...

iyi valla bi bardak su isteyince su böregi tarifi verir bu :9:bence kendşini ispatlamaya çalışıyo yapısı cahil.:63:
kendine yer etmiş ya kuyruguna teneka baglıyo bence senin sıpa kızın farkında ondan kale almıyo:51:

canım bosa kendını uzuyorsun yaaa
benım eltımde sever bole seylerı cok kızlar geldı gıttı kı benımde cogundan haberım vardı ama hıc onemsemedım hatta daha bı askla baktım sevgılıme babasıda aynıydı sureklı kzı bulur esımı zorla goturmeye calısıyordu nerelere goturmek ıstedı telefonla bıle babası arar sana kız buldum derdı esımde bana dınletırdı bızım sevgılılık donemımız uzun surduuu kımseye solemedı esım emın olmadan soleyemem dedı kımler esımle odalara evlere kapatıldıı eltım fılan kzı bulurdu yalnız bırakmaya calısırlarmıs esım kacarmısss konusmazmıs felan sımdı kendılerı anlatıo aaaa megersem semra varmıs ta bızımkı ondan kacıomusss tabı bızım haberımız yok dıyorlar yanı sozun kısacı erkek arkadasın senı kaybetmekten korkuo kı herseyı gelıp dırek sana anlatıo kızda e cahılll bellı zaen sen kendınden emın ol asla asla uzulme hata bu savası sen kazanacagın ıcın omuzların daha dık dursunnn esmın karabalarııı ından bıle kızlar laf gondermıs ler hoslanıyoruz felan dıe sımdı aynı ortamda denk geldıgımızde ole mutlu oluyorum kı anlatamam ben kaptımmmm dıyeee:52::52::52::52::52:

Kırmadan yap tatlım. Tıpkı eltin gibi. Sessiz sessiz, sinsi sinsi. Biz kadınlar aslına içten pazarlıklı olmadığımız için kaybediyoruz. Hani hep bir muhabbet vardır ya; "kayınvalideler gelinlerinden dert yanmazlar, iki damla gözyaşı döküp oğullarına binbir zahmetle dertlerini anlatırlar, gelinlerse senin annen, şunu dedi, bunu dedi diyerek beyin yıkama olayına girerler. haliyle erkekler de cephe alıp, kulak tıkarlar"

Sevgilini kırmadan gelin hanıma alttan alttan ince mesajlar ver.

bende oyle yapıyım dedım ama aklıma ınanın hıc bır sey gelmedıben anlamam oyle seylerden pek kızdıysam bırıne gıder soylerım dırek :50:

Ama sende kırılıyorsunnn.... Saka ile karisik yüzüne vurmalisin yeni gelinin :D gerci öyleleri mahcupda olur mu orasi karisik ya :27:
en azindan sevgilinin senden birsey saklamadigini aranizdaki iliskinin ciddiyetini belki biraz daha anlayabilir..

haklısın canım ağız alışkanlığı işte bu durum boyleyse evlendıkten sonra ne olur zaten ben hiç bilmiyorum bıktım zaten kuzenın arabasını okulunu bılmem neyini dinlemekten ben sevgilimden eminimde bu laflara cvp vermemesi beni tedirgin ediyor yarın bir gün ailesinede böyle yaparsa işimiz var...

valla cnm ii düşün taşın kararını ver evlendikten sonra 100 kat daha miskinleşiyor erkekler acıkçası karı gibide laf tasıması garibime gitmedi deil sevgilinin oda normal bi durum deil sakın herseyi söylüo die sevinme

Back