- 23 Eylül 2023
- 3.245
- 20.075
Eşim hazırlamaya gidiyor ben altını değiştirirken ama hep müdahale ettiler mamayı nasıl karıştıracağımıza kadar. Sürekli öyle yapın böyle yapın mamayı böyle verin. Eşimi savunmaya kalktım ağzıma sıçtılar demedikleri laf kalmadı ağzımı açmaya korkar oldum şimdi düşman gözü ile bakılıyor bana
Çok ilginç bir şekilde önü alinamayabiliyor böyle şeylerin. İlk kırk gün deniyor/ hastalık geçene kadar deniyor/ ek gıda başlasın deniyor...derken bir bakıyorsun bu sizin normaliniz oluyor, çocuğun mu kardeşin mi belli değil. Benim ananemin de aynısı basina gelmiş. Yaşı da küçükmüş gerçi, kayın ailesi "bunlar daha kendi çocuk,bakamaz" demiş, büyük kızlarını kendileri almışlar. Karadeniz'de çok yaygın böyle saçma hikayelerKuzeniniz için çok üzüldüm en çok psikolojik destek olunacak zamanda insanın üstüne suçlama yapıyorlar en çok biz biliriz biz ederiz diye bakıyorlar her şeye müdahale edip kendi dedikleri olsun istiyorlar. Bende ileride çocuğum bana değilde anneme babama çok düşkün olur diye korkuyorum bizi saymayıp onları sayar diye.
Sakin ol :) bebiş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün. Sana da Allah şifa versin tez zamanda toparla inşallahMerhaba buraya bir şeyler paylaşmak istedim çünkü kendimi iyi hissetmiyorum. 15 gün önce doğum yaptım annem babam sağolsunlar hastanede yanımda oldular yardımcı oldular. onların evinde kalıyoruz. Sezaryen doğum yaptım bebeğimi odaya getirttiklerinde bebeğe bir şey olur diye ailem eşimin kucağına aldırtmamışlar ve sonra kendi kucaklarına almışlar. Eşim ne yapmaya çalışsa hep müdahale etmeye başladılar. Eve geçtiğimizde babam sağolsun hep yardımcı oldu ama eşime hep laf sokuldu bunu annemlerle konuştuğumda işe çok tepki aldım. Annemin 12 saat doğum çektim ben sen sezaryen ile doğurdun demesi. eve gitmeyi düşündüğümüzü söyledim çünkü eşimle babam sürekli çatışmaları oldu bende arada kaldım hep moralim çok bozuldu. Şu an hala buradayız mamasına çeşme suyu ile verilmiş kaynatılıp. akşam çok karnı ağrıdı ve huysuz oldu ağladı uyumadı. Bende bana danışmalarını söyledim bende annesiyim dedim. banyosunun ne zaman yapılacağına bile planlamışlar muhabbet arasında konuşulunca haberim oldu bir şey söylesem hemen kocaman tepkiler ile karşılaşıyorum yine suçlu ben oluyorum. Evin içinde bana nankör gözü ile bakılıyor akşamdan beri ağlıyorum sütüm kesilecek diye korkuyorum. 15 gündür çok stres altındayım. Bebeğim hep kucaklarında ben bir köşede gariban gibi duruyorum eşim de aynı şekilde. Altını değiştiriyorlar ediyorlar biz bakıyoruz bazen ne yapmaya çalışsak hemen yanımıza geliyorlar müdahale etmeye çalışıyorlar. Torunlarını sevmeleri çok güzel bir şey ama aşırıya kaçık çocuğumu kendi çocuğum gibi hissedemiyorum sanki ortaya doğurmuşum gibi. Eve gidersek bakamayacağımızı düşünüyorlar bende onu göremiyorlar hele ki eşimde hiç. Hiçbir şey hayal ettiğim gibi olmadı maalesef kendimi birden çok değişik bir şeyin içinde buldum annem babam aşırı değiştiler birden. Annem ameliyat oldu hamileyken her gün gittim yemek yaptım yardımcı oldum ağrım olduğu halde gittim. Hastaneye gidip yine oraya gittim yemeklerini yaptım. Akşamları sadece eve uyumaya gidiyordum vücudum aşırı derecede ağrıyordu artık. Kendime hiç acımadım olsun dedim yine de annem babam. Ama şu an öyle bir gözle bakılıyor ki bana bazen diyorum keşke ölsem şu an sırna diyorum çocuğum var. Sonra yine diyorum acaba bana mı öyle geliyor bazı şeyler. Çocuğum onların kucaklarında hep sessiz duruyor ben aldığımda ağlıyor susmuyor altını değiştirirken kıyameti koparıyor ama onlarda bağırmıyor. aşırı derecede üzgünüm ve yorgun ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorum düşünmekten bazen uyuyamıyorum. Sorun bende mi sizce?
Adam çocuğunu kucağına alamamış ne babalık duygusu hissedecekte çocuğuna bakacak . Eşinizin yerinde olsam çocuğumu alır çıkar giderdim . Sizin aileniz kim ve ne hakla çocuğu malları yerine koyuyor ?Eve gidersek bakamayacağımızı düşünüyorlar bende onu göremiyorlar hele ki eşimde hiç.
Ever sorun hem sende hem eşinde çocuk seni tanıyor derdini sana anlatmak için ağlıyor onun annesi sensin . Babasini da tanıyor . Çocuk sizi gormuyor bile daha bulanık sesinden sen yaklaşınca derdini anlatiyor . En iyi sen onun ihtiyaçlarını karsilayabilirsin sen onun annesisin yanındaki de babasıÇocuğum onların kucaklarında hep sessiz duruyor ben aldığımda ağlıyor susmuyor altını değiştirirken kıyameti koparıyor ama onlarda bağırmıyor. aşırı derecede üzgünüm ve yorgun ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorum düşünmekten bazen uyuyamıyorum. Sorun bende mi sizce
Neden kendi evinize gitmiyorsunuz eşinizle bebeğinizi alıp evinize gidin ailenizde isterse ziyarete gelir ne saçmalıkMerhaba buraya bir şeyler paylaşmak istedim çünkü kendimi iyi hissetmiyorum. 15 gün önce doğum yaptım annem babam sağolsunlar hastanede yanımda oldular yardımcı oldular. onların evinde kalıyoruz. Sezaryen doğum yaptım bebeğimi odaya getirttiklerinde bebeğe bir şey olur diye ailem eşimin kucağına aldırtmamışlar ve sonra kendi kucaklarına almışlar. Eşim ne yapmaya çalışsa hep müdahale etmeye başladılar. Eve geçtiğimizde babam sağolsun hep yardımcı oldu ama eşime hep laf sokuldu bunu annemlerle konuştuğumda işe çok tepki aldım. Annemin 12 saat doğum çektim ben sen sezaryen ile doğurdun demesi. eve gitmeyi düşündüğümüzü söyledim çünkü eşimle babam sürekli çatışmaları oldu bende arada kaldım hep moralim çok bozuldu. Şu an hala buradayız mamasına çeşme suyu ile verilmiş kaynatılıp. akşam çok karnı ağrıdı ve huysuz oldu ağladı uyumadı. Bende bana danışmalarını söyledim bende annesiyim dedim. banyosunun ne zaman yapılacağına bile planlamışlar muhabbet arasında konuşulunca haberim oldu bir şey söylesem hemen kocaman tepkiler ile karşılaşıyorum yine suçlu ben oluyorum. Evin içinde bana nankör gözü ile bakılıyor akşamdan beri ağlıyorum sütüm kesilecek diye korkuyorum. 15 gündür çok stres altındayım. Bebeğim hep kucaklarında ben bir köşede gariban gibi duruyorum eşim de aynı şekilde. Altını değiştiriyorlar ediyorlar biz bakıyoruz bazen ne yapmaya çalışsak hemen yanımıza geliyorlar müdahale etmeye çalışıyorlar. Torunlarını sevmeleri çok güzel bir şey ama aşırıya kaçık çocuğumu kendi çocuğum gibi hissedemiyorum sanki ortaya doğurmuşum gibi. Eve gidersek bakamayacağımızı düşünüyorlar bende onu göremiyorlar hele ki eşimde hiç. Hiçbir şey hayal ettiğim gibi olmadı maalesef kendimi birden çok değişik bir şeyin içinde buldum annem babam aşırı değiştiler birden. Annem ameliyat oldu hamileyken her gün gittim yemek yaptım yardımcı oldum ağrım olduğu halde gittim. Hastaneye gidip yine oraya gittim yemeklerini yaptım. Akşamları sadece eve uyumaya gidiyordum vücudum aşırı derecede ağrıyordu artık. Kendime hiç acımadım olsun dedim yine de annem babam. Ama şu an öyle bir gözle bakılıyor ki bana bazen diyorum keşke ölsem şu an sırna diyorum çocuğum var. Sonra yine diyorum acaba bana mı öyle geliyor bazı şeyler. Çocuğum onların kucaklarında hep sessiz duruyor ben aldığımda ağlıyor susmuyor altını değiştirirken kıyameti koparıyor ama onlarda bağırmıyor. aşırı derecede üzgünüm ve yorgun ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorum düşünmekten bazen uyuyamıyorum. Sorun bende mi sizce?
Alın cocugunuzu evinize gidinMerhaba buraya bir şeyler paylaşmak istedim çünkü kendimi iyi hissetmiyorum. 15 gün önce doğum yaptım annem babam sağolsunlar hastanede yanımda oldular yardımcı oldular. onların evinde kalıyoruz. Sezaryen doğum yaptım bebeğimi odaya getirttiklerinde bebeğe bir şey olur diye ailem eşimin kucağına aldırtmamışlar ve sonra kendi kucaklarına almışlar. Eşim ne yapmaya çalışsa hep müdahale etmeye başladılar. Eve geçtiğimizde babam sağolsun hep yardımcı oldu ama eşime hep laf sokuldu bunu annemlerle konuştuğumda işe çok tepki aldım. Annemin 12 saat doğum çektim ben sen sezaryen ile doğurdun demesi. eve gitmeyi düşündüğümüzü söyledim çünkü eşimle babam sürekli çatışmaları oldu bende arada kaldım hep moralim çok bozuldu. Şu an hala buradayız mamasına çeşme suyu ile verilmiş kaynatılıp. akşam çok karnı ağrıdı ve huysuz oldu ağladı uyumadı. Bende bana danışmalarını söyledim bende annesiyim dedim. banyosunun ne zaman yapılacağına bile planlamışlar muhabbet arasında konuşulunca haberim oldu bir şey söylesem hemen kocaman tepkiler ile karşılaşıyorum yine suçlu ben oluyorum. Evin içinde bana nankör gözü ile bakılıyor akşamdan beri ağlıyorum sütüm kesilecek diye korkuyorum. 15 gündür çok stres altındayım. Bebeğim hep kucaklarında ben bir köşede gariban gibi duruyorum eşim de aynı şekilde. Altını değiştiriyorlar ediyorlar biz bakıyoruz bazen ne yapmaya çalışsak hemen yanımıza geliyorlar müdahale etmeye çalışıyorlar. Torunlarını sevmeleri çok güzel bir şey ama aşırıya kaçık çocuğumu kendi çocuğum gibi hissedemiyorum sanki ortaya doğurmuşum gibi. Eve gidersek bakamayacağımızı düşünüyorlar bende onu göremiyorlar hele ki eşimde hiç. Hiçbir şey hayal ettiğim gibi olmadı maalesef kendimi birden çok değişik bir şeyin içinde buldum annem babam aşırı değiştiler birden. Annem ameliyat oldu hamileyken her gün gittim yemek yaptım yardımcı oldum ağrım olduğu halde gittim. Hastaneye gidip yine oraya gittim yemeklerini yaptım. Akşamları sadece eve uyumaya gidiyordum vücudum aşırı derecede ağrıyordu artık. Kendime hiç acımadım olsun dedim yine de annem babam. Ama şu an öyle bir gözle bakılıyor ki bana bazen diyorum keşke ölsem şu an sırna diyorum çocuğum var. Sonra yine diyorum acaba bana mı öyle geliyor bazı şeyler. Çocuğum onların kucaklarında hep sessiz duruyor ben aldığımda ağlıyor susmuyor altını değiştirirken kıyameti koparıyor ama onlarda bağırmıyor. aşırı derecede üzgünüm ve yorgun ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorum düşünmekten bazen uyuyamıyorum. Sorun bende mi sizce?