sağol canım biliyorum düzelmez düzelmicek zaten evlilğimizde bitti sayılır bu hikayede bölece biter gider malesef olan çocuklara oluyor içim yanıyo ona baktıkça yavrumun ahını allahım yerde koymaz biliyorum
esinden deil resmen ailesinden siddet görmüssün neden olan hep kadinlara oluyor bunu yapanda bir kadin kaynanana nefret ettim butun kaynanalardan bnede arkadaslara katiliyorum bosan ama esinle konusabilirsen belki kaynananlardan uzak bi yere giderseniz o minik yavru icin tekrar dene derim bende bir anneyim bosanma esigindeyim seni cok iyi anliyorum allah hepimize sabir versinselam arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 7 aylık bi oğlum var bu 2 yıl içinde neler neler yaşadım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz daha 1aylık evliyken kaynanamdan dayak yedim neden oğluyla telefonla neden yanında konuşmuyomuşum daha neler neler eşime anlattım bişey demedi hiç onun üzerine ben yukrda eşimle tartışıyodumbeni annemlere yollamıyolardı annemleride bize koymuyolardı o yüzden tartışıyoduk kaynanamlar aşağıdan sesimizi duyup kapıyı çaldılar daha kapıyı açar açmaz kaynanam kayınbabam kaynım üzerime saldırdılar üstelik ben onda 1 aylık hamileydim eşimin gözü önünde bana dayak attılar eşim yine bişey demedi ölece bakıp durdu bunlara rağmen yine sabrettim çocuğum için kaldım o evde ama değişen hiçbişey olmadı annemler ben 6 aylık hamileyken bize geldiler kaynanamın annemlere etmediği hakaret kelmadı niye geldiniz diye ve kovuldular yine kimse bişey demedi olayı bizimkiler yine kapattı ama en son yapılan şey yenilir yutulur değildi daha ben 10 günlük lohusayken kayınvalidemden yine dayak yedim bana sahipsizsin annen baban seni istemiyo diye daha sölemedğim o kadar hakaretler küfürler ettiki anlatamam artı annem doğumdada doğumdan sonrada yanıma gelemedi yine kaldım orda gitmedim baba evine ama 2 gün sonra yine geldi yine şiddet uyguladı bana hatta gırtlağıma yapıştı kayınvalidem kayınbabam geldi aldı beni elinden benimde artık canıma tak etti ve babamı aradım gel beni al diye babamda kardeşimle birlikte gelmiş kapıyı çalmış yine kaynanam cama çıkmış olmaz hakareti yağdırmuş bunun üzerine kardeşim dayanamayıp oda karşılık vermiş babamda ve karakolluk olduk 12 günlük bebeğimle karakollara düştüm üstelik eşim evde yoktun bu olaylar yaşanırken buna rağmen olayın üstünden 7 ay geçti ben baba evindeyim o günden beri birkez olsun aramadı benide oğlunuda birkez olsun olayı benden dinlemedi boşanıcam diyip duruyo kayınvalidemin ifadelerini duydum mahkemeliğiz zaten birsürü yalan dolan ben onu dövmüşüm öle diyomuş anlıcanız çok kötü iftiraya maruz kaldım ve bu iftiralar yüzünden yuvam yıkılıyo eşim geldiğimden beri dava açtım deyip duruyo ama 7 ay oldu hla dava açılmadı sizce ben napmalıyım davayı benim açmamı bekliyo sanırım
beni tek üzen tarafı oğlumun bi yanının bükük kalcak olması inanın bütün kıyafetlerimiz bütün eşyalarımız hala o evde hiçbirşey almadan geldim ben babamın evine bundan 3 ay önce bizi karakola çağırdılar nedense eşim dilekçe vermiş evimin bütün eşyalarını götürfüler evimi talan ettiler diye ordaki polislerede durumu azda olsa anlattım eşimi aradılar sen neden böle yapıyosun dediler sonuçta o senin karın çocuğunun annesi onlar öle diyince bi yanlışlık oldu ben demiş avukatım yazdı o dilekçeyi ben görmedim demiş halbuki dilekçenin altında imzası var işte böle karaktersiz
Ve sende böyle bir karaktersiz adamı hala geri isteme gafletindesin.beni tek üzen tarafı oğlumun bi yanının bükük kalcak olması inanın bütün kıyafetlerimiz bütün eşyalarımız hala o evde hiçbirşey almadan geldim ben babamın evine bundan 3 ay önce bizi karakola çağırdılar nedense eşim dilekçe vermiş evimin bütün eşyalarını götürfüler evimi talan ettiler diye ordaki polislerede durumu azda olsa anlattım eşimi aradılar sen neden böle yapıyosun dediler sonuçta o senin karın çocuğunun annesi onlar öle diyince bi yanlışlık oldu ben demiş avukatım yazdı o dilekçeyi ben görmedim demiş halbuki dilekçenin altında imzası var işte böle karaktersiz
selam arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 7 aylık bi oğlum var bu 2 yıl içinde neler neler yaşadım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz daha 1aylık evliyken kaynanamdan dayak yedim neden oğluyla telefonla neden yanında konuşmuyomuşum daha neler neler eşime anlattım bişey demedi hiç onun üzerine ben yukrda eşimle tartışıyodumbeni annemlere yollamıyolardı annemleride bize koymuyolardı o yüzden tartışıyoduk kaynanamlar aşağıdan sesimizi duyup kapıyı çaldılar daha kapıyı açar açmaz kaynanam kayınbabam kaynım üzerime saldırdılar üstelik ben onda 1 aylık hamileydim eşimin gözü önünde bana dayak attılar eşim yine bişey demedi ölece bakıp durdu bunlara rağmen yine sabrettim çocuğum için kaldım o evde ama değişen hiçbişey olmadı annemler ben 6 aylık hamileyken bize geldiler kaynanamın annemlere etmediği hakaret kelmadı niye geldiniz diye ve kovuldular yine kimse bişey demedi olayı bizimkiler yine kapattı ama en son yapılan şey yenilir yutulur değildi daha ben 10 günlük lohusayken kayınvalidemden yine dayak yedim bana sahipsizsin annen baban seni istemiyo diye daha sölemedğim o kadar hakaretler küfürler ettiki anlatamam artı annem doğumdada doğumdan sonrada yanıma gelemedi yine kaldım orda gitmedim baba evine ama 2 gün sonra yine geldi yine şiddet uyguladı bana hatta gırtlağıma yapıştı kayınvalidem kayınbabam geldi aldı beni elinden benimde artık canıma tak etti ve babamı aradım gel beni al diye babamda kardeşimle birlikte gelmiş kapıyı çalmış yine kaynanam cama çıkmış olmaz hakareti yağdırmuş bunun üzerine kardeşim dayanamayıp oda karşılık vermiş babamda ve karakolluk olduk 12 günlük bebeğimle karakollara düştüm üstelik eşim evde yoktun bu olaylar yaşanırken buna rağmen olayın üstünden 7 ay geçti ben baba evindeyim o günden beri birkez olsun aramadı benide oğlunuda birkez olsun olayı benden dinlemedi boşanıcam diyip duruyo kayınvalidemin ifadelerini duydum mahkemeliğiz zaten birsürü yalan dolan ben onu dövmüşüm öle diyomuş anlıcanız çok kötü iftiraya maruz kaldım ve bu iftiralar yüzünden yuvam yıkılıyo eşim geldiğimden beri dava açtım deyip duruyo ama 7 ay oldu hla dava açılmadı sizce ben napmalıyım davayı benim açmamı bekliyo sanırım
canım çok zor yaşadıkların ama baştan belliymiş kocanın sana sahip çıkmayacağı allah kimsenin başına vermesin bence anlaşarak boşanma davasını açın sen açarsan oradanda bi sorun çıkarırlar çocuk için asla birleşme o çocuk öyle dayakçı bi ortamda ne kadar sağlıklı bi insan olabilirki çocuğunu merak edip gelmemiş geri dönmenizi bile istememiş 7 ay oldu diyosun bunların hepsi senin davayı kazanıp boşanmanı kolaylaştırır gibime geliyo allah yardımcın olsun ama o eve çocuğum için dönmem gerek düşüncesini aklından çıkart çocuğunun sağlıklım bir birey olmasını istiyorsan dönmezsin aranız zaten hep kötü olur eskiler açılır kavga gürültüğ yine size karışmalar başlar
canımya hiç üzülme.ben görümcemden örnek vereyim sana.en az senin benzeri bir kocayla evliydi.neler çekti neler.sonra ayrıldı kızı 2 yaşlarında falan.hiç evlenmedi çalıştı kızını büyüttü.okudu şimdi meslek sahibi.inan kadın isteyince herşey oluyor.sen sadece ayakta durmasını bil.eden şu ağır mübarek günelrde zaten fazlasıyla çekecektir yaptıklarını.sen sadece allaha havale et canım.inşallah herşey gönlünce olur.bence gir bi işe çocuğuda verirsin kreşe hem ailen yük olmassın hemde kendi ayakların züerinde durmayı başarırsın.
esinden deil resmen ailesinden siddet görmüssün neden olan hep kadinlara oluyor bunu yapanda bir kadin kaynanana nefret ettim butun kaynanalardan bnede arkadaslara katiliyorum bosan ama esinle konusabilirsen belki kaynananlardan uzak bi yere giderseniz o minik yavru icin tekrar dene derim bende bir anneyim bosanma esigindeyim seni cok iyi anliyorum allah hepimize sabir versin
Canım bütün konuyu baştan sona okudum. hikayen çok acı verici. buna yakın şeyleri bir akrabam yaşamıştı bana onu hatırlattın. ama o evini terkedemedi ailesi vefat ettiği için yıllarca çekmek zorunda kaldı sinir hastası oldu 4 çocuk için çekti . tam bir cennet hatunudur ama sinir hastası işte. hala histeri nöbetleri yaşıyor .. sen kurtarmışsın kendini şükret. bence sen bu imtihandan alnının akı ile çıkacaksın çok güçlü bir kadın olacaksın bir daha kimsenin seni dövmesine bırak izin vermek sen onların saçını başını yolarsın. bu zamanda azıcık ta yırtık olacaksın. allah size kolaylık versin yavrun için size yardımcı olsun o kocan olacak adi herife de allah çok yırtık bi karı versin de o kaynanayı kaynatayı analarından dogduguna pişman etsin.bi gün duyarsın için sogur. emin ol kimsenin ahı kmsede kalmıyor bu dünyada görmeden gitmezsin
esinden deil resmen ailesinden siddet görmüssün neden olan hep kadinlara oluyor bunu yapanda bir kadin kaynanana nefret ettim butun kaynanalardan bnede arkadaslara katiliyorum bosan ama esinle konusabilirsen belki kaynananlardan uzak bi yere giderseniz o minik yavru icin tekrar dene derim bende bir anneyim bosanma esigindeyim seni cok iyi anliyorum allah hepimize sabir versin
okurken sinirden kudurdum öyle bir insandan nasıl baba olurki bence sen bian önce kendini ondan kurtar çocuğuna sarıl...allah yardımcın olsun
Bir mesleğin var mı? Yani boşanma ihtimali olduğundan ailende bunu istemeyip sana rahat vermediğinden soruyorum. Maddi bağımsızlık kazanma şansın varsa değerlendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?