sen bi işe girmelisin canım okumayı geç şimdilik çünkü okuduktan sonrada kimin işi garantiki. bu arada bence hiç durma boşanma ve tazminat davası aç. bu konuda her soruna yardımcı olabilirim
Duyduklarima inanamiyorum.olamaz boyle birsey ya....
daha 12 gunluk cocugunu karisini arayip sormayan adamdan hayirmi bekliyorsunuz,nebicim babada nebicim koca o oyle...
Allah boyle kocalari ve ailelerini bildigi gibi yapsin...Allah sizinde yardimciniz olsun..Allahim neler oluyor dunyada
tatlım okudum hıkayeni cok uzuldum ama bı sey yapamıyorm yok eger kocanı sevıyorsan cagır ayrı ev ıste kabul etmezsen ben o eve gerı donmem bosanma davası acarım de hala kabul etmıyorsa davayı ac ve kayınvalıdenın komsularına bunu duyur onlar hemen gıder bunu soyler ya korkar dedıgını yapar yada bosanırsın calısmaya başlarsın annen cocuguna bakar. hakımden cocugun velayetınıiste nafaka iste hepsını ıste senı uzup hakaret ettıklerı ıcınde ev ıslerınde kullandıkları ıcınde tazmınat davası ac eger esıne onlar senın ailen ama bak bızde aile olduk oglumu mutlu bı yuvada buyutmek istıom de kendıne iyı bak hayata sımsıkı sarıl allah yar ve yardımcın olsun
canım madem dava acılmıs. bir avukat tut. tazminat altınlar nafaka vs hepsini iste.
usta elden giderse daha iyi olur. bekleme artık. mahkeme ne zaman?
Ya yazmayayım diyorum ama şu topiklerde okuyorum bazılarınız o kadar mazoşistsiniz ki, bile bile kendinize acı çektiriyorsunuz. Komşuların çektiğin eziyetleri dile getirmese sen hala mağduriyetini anlamayacak ve hatayı kendinde mi arayacaktın?
2 yıllık evlilikte daha 1 aylıkken eşinin ailesinden şiddet görmeye başlamışsın o zaman neden bitirmedin? üstüne üstlük sen dayak yerken seyreden adama kalkıp bir de çocuk yapmışsın, eşin ve ailesi piskopat, senin ailenin de aşağı kalır yanı yok, seni orda sürekli dövüyorlar, ailenin gelmesine mani oluyorlar seni göndermiyorlar ve baban barışmanı istiyor, sende barışmak istiyorsun sanırım, seni ailesi döverken mani olmayan adam yarın öbür gün çocuğunu da dövdürür, ezdirir...
Sen çok güçlü bi hatunsun..
ailenede direnicen içindeki duygularınıda bastırıcan..
İnan yinede ordaki eziyetten iyidir canım ailen..
Ailenin dediği daha az koyar kaldırırsın ama el öyle değil..
Sen bunuda atlatıcaksın..
sen benim seneler sonrada arkadaşım kalıcaksın benim hayatımda olucaksın ben senler sonraaa ee nolduuu nerde o önceki hallerin diye hesap sorcam sana
Sefasını sürüceksin sadece zaman ve sabır..
haklısın canım elbette öle ailen farklı inşallah öle olur canım inş birgün ben neden bu kadar üzülmüşüm derim sadece bu süreç çok zor bi süreç gel gitler çok fazla insan bazen kendini bile suçlayabiliyolar şöle yapsaydım bölemi olurdu falan falan işte ne bilim iyiki varsın cnm çok saol desteklerin için
babamın barıştırma çabalrı bitti artık arkamda annem hariç üstelik insan ister stemez ben nerde hata yaptımda bunlar yaşandı diyo ama dışardan bakan biri neyse onu söler herşeeye direk bakar ve neyse onu söler dimi
Kusura bakma dışarıdan bakabiliyorum inan, kendimi senin yerine koymaya kalksam, cıks aklım almıyor, çünkü ben daha 1 aylık evliyken bana dayak atan kaynanayı da buna sessiz kalan kocayı da başımdan def ederdim. 2 yıl böyle çekilir mi? üstüne bir de çocuk...
Neyseki zararın neresinden dönülse kardır. Bundan sonra bebeğin ve senin için hayırlısı olsun inşallah...
Kusura bakma dışarıdan bakabiliyorum inan, kendimi senin yerine koymaya kalksam, cıks aklım almıyor, çünkü ben daha 1 aylık evliyken bana dayak atan kaynanayı da buna sessiz kalan kocayı da başımdan def ederdim. 2 yıl böyle çekilir mi? üstüne bir de çocuk...
Neyseki zararın neresinden dönülse kardır. Bundan sonra bebeğin ve senin için hayırlısı olsun inşallah...
şşşttttt daha napcaksın aaa akıllımmmm köle mi olcan..
sen elinden geleni yaptın..
Kim kimseye zulüm edemez..
Kimsede kimsenin kölesi değil..
olmuyorsa itelemenin anlamı yok
Eşin çaba gösterseydii SEVMEKTEN sende çaba göstermelisin ama şans vermelisin dicektim
Ama senin için çaba göstermeyen yuvasını önemsemeyen biriyle hayat geçmezdi zaten
sürekli kaynananın hala dırdırlarını çektiğini düşün, habure eziyetlerine devam ettiğini, eşinin hiç oralı olmadığını, birde üstüne kocaman bir hata daha yapıp 2. çocuğunun felan olduğunu bi düşünsene hayatmı bu beee düşünmesi bile korkunç
hepimiz ölmicezmi ölümlü dünya diilmi anasını satimm hangimiz bi daha geri gelcek bi daha tr_lelli, sevmekten mi olucak bu dünyada..
koy ver gitsinnn
Sen bi hata yaptın ya da kader diyelim yaşamalıymışsın yaşadın.
Geçti gitti bittii..
bi kaza geçirdin yattın iyileştin gibi olucak çünki tamamen konu kapandığında sende rahatlamış olucaksın düzenin olucak..
Onlar o sabi sübyanın bebenin vebalini çekiceklerr boşverrr gerisini er geç sende göreceksin kimsenin ahıı kimsede kalmaz
canım bence kendini hiç hafife alma. Mutlaka zor bir süreçten geçeceksin ama zaten 4x4 'lük bir evlilikten vazgeçmiyorsun kiiii..Zaten mutsuzsun,yaşadıkların katlanılabilir şeyler değil. Vicdanın rahat olsun,sen yeteri kadar sabretmişsin...
Oğlun için de üzülme kimbilir o neler yaşayacaktı o ortamda.. En azından senın yanında huzuru bulur...Allah yardımcın olsun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?