• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda yaptı yapacağını

Inanamiyorum bu okuduklarima boyle insanlarin var olusuna..
Sen resrn kendini hice saymissin kaldiki onlar seni insan yerine oyacaj.
Boyle bi kocadan daa ne bekliyosun anlamadimki..
Bosanmak evlilil cocuk ..kolay degil ama sende bi insansin allahin yaattigi afedersin hayvan deglsn ki hayvana bile yapillacak seyler degil..
Kac kurtul derim ben..bu adam anasinin sana nasil.vurduunu izliyosa ben o adaminn.................
Bak yine feministlim tuttu boylee akli dengesi.bozuklar yuzunden.
Ailenede daha fazla uzuntu yasatma bence yazik o anne babaya..
Ne demek ya kovuyolar..
Biri benim ailemi kovacak ben seyirci kalacam... Buyuk konusucam ASLA izin vermem buna.

Inanamiyorum bu okuduklarima boyle insanlarin var olusuna..
Sen resrn kendini hice saymissin kaldiki onlar seni insan yerine oyacaj.
Boyle bi kocadan daa ne bekliyosun anlamadimki..
Bosanmak evlilil cocuk ..kolay degil ama sende bi insansin allahin yaattigi afedersin hayvan deglsn ki hayanayvana be yapillacak seyler degil..
Kac kurtul derim ben..bu adam anasinin sana nasil.vurduunu izliyosa ben o adaminn.................
Bak yine feministlim tuttu boylee akli dengesi.bozuklar yuzunden.
Ailenede dga fazla uzuntu yasatma bence yazik o anne babaya..
Ne dek ya kovuyolar..
Biri benim ailemi kovaak ben seyirci kalacam... Buyuk konusucam ASLA izin vermem buna.

bişey beklemiyorum canım öle bi kocadan sadece beni yaktığıyla kaldılar evet bende insanım ama insan insana değer veriri onlar insan deiller onlara hayvan bile diyemiyorum hayvanlara hakaret etmiş olurum

selam arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 7 aylık bi oğlum var bu 2 yıl içinde neler neler yaşadım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz daha 1aylık evliyken kaynanamdan dayak yedim neden oğluyla telefonla neden yanında konuşmuyomuşum daha neler neler eşime anlattım bişey demedi hiç onun üzerine ben yukrda eşimle tartışıyodumbeni annemlere yollamıyolardı annemleride bize koymuyolardı o yüzden tartışıyoduk kaynanamlar aşağıdan sesimizi duyup kapıyı çaldılar daha kapıyı açar açmaz kaynanam kayınbabam kaynım üzerime saldırdılar üstelik ben onda 1 aylık hamileydim eşimin gözü önünde bana dayak attılar eşim yine bişey demedi ölece bakıp durdu bunlara rağmen yine sabrettim çocuğum için kaldım o evde ama değişen hiçbişey olmadı annemler ben 6 aylık hamileyken bize geldiler kaynanamın annemlere etmediği hakaret kelmadı niye geldiniz diye ve kovuldular yine kimse bişey demedi olayı bizimkiler yine kapattı ama en son yapılan şey yenilir yutulur değildi daha ben 10 günlük lohusayken kayınvalidemden yine dayak yedim bana sahipsizsin annen baban seni istemiyo diye daha sölemedğim o kadar hakaretler küfürler ettiki anlatamam artı annem doğumdada doğumdan sonrada yanıma gelemedi yine kaldım orda gitmedim baba evine ama 2 gün sonra yine geldi yine şiddet uyguladı bana hatta gırtlağıma yapıştı kayınvalidem kayınbabam geldi aldı beni elinden benimde artık canıma tak etti ve babamı aradım gel beni al diye babamda kardeşimle birlikte gelmiş kapıyı çalmış yine kaynanam cama çıkmış olmaz hakareti yağdırmuş bunun üzerine kardeşim dayanamayıp oda karşılık vermiş babamda ve karakolluk olduk 12 günlük bebeğimle karakollara düştüm üstelik eşim evde yoktun bu olaylar yaşanırken buna rağmen olayın üstünden 7 ay geçti ben baba evindeyim o günden beri birkez olsun aramadı benide oğlunuda birkez olsun olayı benden dinlemedi boşanıcam diyip duruyo kayınvalidemin ifadelerini duydum mahkemeliğiz zaten birsürü yalan dolan ben onu dövmüşüm öle diyomuş anlıcanız çok kötü iftiraya maruz kaldım ve bu iftiralar yüzünden yuvam yıkılıyo eşim geldiğimden beri dava açtım deyip duruyo ama 7 ay oldu hla dava açılmadı sizce ben napmalıyım davayı benim açmamı bekliyo sanırım:59::59:

kızlar size yeni bi haberim var komşularımın hepsi benim için imza toplamışlar kaynanamdan eziyet ve şiddet gördüğüme dair mahkemeye sunucam bende avukatım bunun davayı kazanmamda çok büyük etkisi olcanı söledi doğrular kazanıyo kızlar bunu birkez daha anladım

cnmm.işyerindeyim yemin ediyorum ağlayısam geldi.. yaşadıkların gerçekten yenilir yutulur değil... ve inan senin o davayı açman lazm yoksa hak talep edemezsin geç kalma ayrıca açamıyordur karşı taraf çünkü nerden tutsa o dava elinde kalır her türlü yana yakıla avukat arıyordur... ve avukatlar olay bu kadar yeniyken delillerin hepsi tazeyken mümkün değil kazanamayız diyorlardır emin ol...
bizim komşu tokat yediği için 10,000 tl kazandı... evliliğin ilk yılında olduğu için ki
sen diyorsun ki hamileyken bu ayrıca bi cana kıymaktır.... :47::47::47:

HEMEN AÇ DAVAYI HEMEN
AMA AĞZI KUVVETLİ BİR AVUKAT BUL ÇÜNKÜ İLİĞİNE KADAR SÖMÜRSÜN ONLARI ne demek hamile kadını dövmek..................:47:
bu resmen kasıtlı adam öldürmeye girer çünkü hamile insanın ki üstelik ilk hamilelikse düşürmesi çok daha kolaydır diye biliyorum....

deliller

not:birtek son mesj ı okuyup yorumumu yapıyorum

cnmm.işyerindeyim yemin ediyorum ağlayısam geldi.. yaşadıkların gerçekten yenilir yutulur değil... ve inan senin o davayı açman lazm yoksa hak talep edemezsin geç kalma ayrıca açamıyordur karşı taraf çünkü nerden tutsa o dava elinde kalır her türlü yana yakıla avukat arıyordur... ve avukatlar olay bu kadar yeniyken delillerin hepsi tazeyken mümkün değil kazanamayız diyorlardır emin ol...
bizim komşu tokat yediği için 10,000 tl kazandı... evliliğin ilk yılında olduğu için ki
sen diyorsun ki hamileyken bu ayrıca bi cana kıymaktır.... :47::47::47:

HEMEN AÇ DAVAYI HEMEN
AMA AĞZI KUVVETLİ BİR AVUKAT BUL ÇÜNKÜ İLİĞİNE KADAR SÖMÜRSÜN ONLARI ne demek hamile kadını dövmek..................:47:
bu resmen kasıtlı adam öldürmeye girer çünkü hamile insanın ki üstelik ilk hamilelikse düşürmesi çok daha kolaydır diye biliyorum....

deliller

not:birtek son mesj ı okuyup yorumumu yapıyorum

canım benim dava açıldı zaten bi sürü dava var önümde yaşadıklarım yaşattıkları artık yanlarına kalsın istemiyorum onca şeyi sineye çekip o evliliği yürüttüğüm içinde kendime öle çok kızıyorum ki avukatlarıda var ağzıda iyi laf yapıyo kendisi gelmiyo davalara zaten 3 dava oldu hiçbirinde gelmedi yani mahkeme sürecindeyiz zaten benim avukatımda babamın sınıf arkadaşı hemde aile dostumuz çokta çabalıyo hemde daha öncedende yaşadıklarıma şahit olan bi adam yani özel hayatımda ne yaşadıklarımı bilen biri kayınbabamla eşimle biraraya gelen biri yani kimin ne olduğunuda çok iyi bilen biri bu yüzden benim mağdur olduğumuda biliyo olayın zaten içinde herkeste arkamda komşularım bile sağolsunlar hatta bi komşumuz o kızın babasını bi görsem 2 lafım var bu kıza neden sahip çıkmadı önce ffalan demiş

Nutkum tutuldu resmen. Kötü bir film senaryosu gibi tüm yaşadıkların. Allah kurtarmış kardeşim seni,küçücük bebeğini. Böyle bir evde yetişen çocuktan da hayır gelmez ki. Etrafında bir sürü dengesiz. Kahroldum resmen. Hiç arkası sağlamada denk gelmez ki böyleleri. Alsınlar boylarının ölçülerini. Umarım mahkeme bir an önce sonuçlar ve dilerim yepyeni huzurlu bir hayat kur minik evladınla. Allah herşeyin hayırlısını,güzelini yazsın size...

Nutkum tutuldu resmen. Kötü bir film senaryosu gibi tüm yaşadıkların. Allah kurtarmış kardeşim seni,küçücük bebeğini. Böyle bir evde yetişen çocuktan da hayır gelmez ki. Etrafında bir sürü dengesiz. Kahroldum resmen. Hiç arkası sağlamada denk gelmez ki böyleleri. Alsınlar boylarının ölçülerini. Umarım mahkeme bir an önce sonuçlar ve dilerim yepyeni huzurlu bir hayat kur minik evladınla. Allah herşeyin hayırlısını,güzelini yazsın size...

amin çok teşekkür ederim inşallah sonuçlanır çünkü her mahkeme ayrı bi stresss inşallah kazanırım inşallah yaprıklarının cezasını çekerler benim ve oğlumun hakkını sonuna kadar arıcam bize yaşattıkları o kötü günleri son yaşadığımız olayda yavrum daha 12 günlük bebekti kucağımdaydı kaynanam bi eliyle onu çekerken öteki eliyle bana vuruyodu bidde basbas bağırıyodu yavrum uyuyodu kucağımda o bağırtılara benim ağlamama uyandı o günden beri en ufak sese ürker oldu bunun hesabını önce bu dünyada sonrada öbür dünyada versinler

amin çok teşekkür ederim inşallah sonuçlanır çünkü her mahkeme ayrı bi stresss inşallah kazanırım inşallah yaprıklarının cezasını çekerler benim ve oğlumun hakkını sonuna kadar arıcam bize yaşattıkları o kötü günleri son yaşadığımız olayda yavrum daha 12 günlük bebekti kucağımdaydı kaynanam bi eliyle onu çekerken öteki eliyle bana vuruyodu bidde basbas bağırıyodu yavrum uyuyodu kucağımda o bağırtılara benim ağlamama uyandı o günden beri en ufak sese ürker oldu bunun hesabını önce bu dünyada sonrada öbür dünyada versinler

Daha en başından belli etmişler hayvanlıklarını,çirkinliklerini..
Neden çocuk sahibi olana kadar beklediniz ki..
Bu dehşete onun da tanıklık etmesi için mi?
Ne umdunuz da doğurdunuz?
Olan olmuş artık..Allah kurtarsın..en başta o çocuğu...

Anlamıyorum..gerçekten anlamıyorum...

Daha en başından belli etmişler hayvanlıklarını,çirkinliklerini..
Neden çocuk sahibi olana kadar beklediniz ki..
Bu dehşete onun da tanıklık etmesi için mi?
Ne umdunuz da doğurdunuz?
Olan olmuş artık..Allah kurtarsın..en başta o çocuğu...

Anlamıyorum..gerçekten anlamıyorum...

yavrumun gelipte göreceği varmış bende bu soruyu kendime çok soruyorum ama olacağı varmış canım bide çocuk yapıp yapmamak bazen senin elinde olmaz eşim yaşı gereği bi çocuğunun olmasını çok istiyodu ve hiç bu konuda önlem almadı aldırmadı yavrumunda rızkı varmış oldu

çok afedersin ama dayağa doymadın sanırım konunun başına cevabımdır biraz sert olcak ama kızıyorum bayanların bu kadar pasif kalmasına sonraki gelişmeleri okumadım belirteyim. hem seni dövdüren bir kocan var hem kayınvaliden o bu sana girişiyorlar ve sende hala boşanamıyorsun bu nasıl sevgi be başlarım böyle aşkın ızdırabına arkadaşım yürü git yoluna boşanıyormusun napıyorsan yap hee yok ben dayak arsızı oldum dersen aynen devam ne diyelim hakkında hayırlısı olsun. rabbim yardımcın olsun

Son düzenleme:
Lütfen yorumlarımızda kullandığımız kelimelere dikkat edelim.Yapıcı olayım derken yıkıcı olmayalım.

selam arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 7 aylık bi oğlum var bu 2 yıl içinde neler neler yaşadım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz daha 1aylık evliyken kaynanamdan dayak yedim neden oğluyla telefonla neden yanında konuşmuyomuşum daha neler neler eşime anlattım bişey demedi hiç onun üzerine ben yukrda eşimle tartışıyodumbeni annemlere yollamıyolardı annemleride bize koymuyolardı o yüzden tartışıyoduk kaynanamlar aşağıdan sesimizi duyup kapıyı çaldılar daha kapıyı açar açmaz kaynanam kayınbabam kaynım üzerime saldırdılar üstelik ben onda 1 aylık hamileydim eşimin gözü önünde bana dayak attılar eşim yine bişey demedi ölece bakıp durdu bunlara rağmen yine sabrettim çocuğum için kaldım o evde ama değişen hiçbişey olmadı annemler ben 6 aylık hamileyken bize geldiler kaynanamın annemlere etmediği hakaret kelmadı niye geldiniz diye ve kovuldular yine kimse bişey demedi olayı bizimkiler yine kapattı ama en son yapılan şey yenilir yutulur değildi daha ben 10 günlük lohusayken kayınvalidemden yine dayak yedim bana sahipsizsin annen baban seni istemiyo diye daha sölemedğim o kadar hakaretler küfürler ettiki anlatamam artı annem doğumdada doğumdan sonrada yanıma gelemedi yine kaldım orda gitmedim baba evine ama 2 gün sonra yine geldi yine şiddet uyguladı bana hatta gırtlağıma yapıştı kayınvalidem kayınbabam geldi aldı beni elinden benimde artık canıma tak etti ve babamı aradım gel beni al diye babamda kardeşimle birlikte gelmiş kapıyı çalmış yine kaynanam cama çıkmış olmaz hakareti yağdırmuş bunun üzerine kardeşim dayanamayıp oda karşılık vermiş babamda ve karakolluk olduk 12 günlük bebeğimle karakollara düştüm üstelik eşim evde yoktun bu olaylar yaşanırken buna rağmen olayın üstünden 7 ay geçti ben baba evindeyim o günden beri birkez olsun aramadı benide oğlunuda birkez olsun olayı benden dinlemedi boşanıcam diyip duruyo kayınvalidemin ifadelerini duydum mahkemeliğiz zaten birsürü yalan dolan ben onu dövmüşüm öle diyomuş anlıcanız çok kötü iftiraya maruz kaldım ve bu iftiralar yüzünden yuvam yıkılıyo eşim geldiğimden beri dava açtım deyip duruyo ama 7 ay oldu hla dava açılmadı sizce ben napmalıyım davayı benim açmamı bekliyo sanırım:59::59:
inanamıyorum o kocaya hala kocamı diyosun sen,ya ben ki en kötü bi olayda bile en son boşanma düşünülmeli derdim ama yok artık yani,kaynana kayınbaba üstüne saldırıyo,kocanda bakıyo
aman güzelim olmaz olsun öyle koca
bu kadar olayın üstüne barışmakmı istiyorsun..
aç davanı kurtulduğuna şükret..verilmiş sadakan varmış..
yaniiiii
beni tek üzen tarafı oğlumun bi yanının bükük kalcak olması inanın bütün kıyafetlerimiz bütün eşyalarımız hala o evde hiçbirşey almadan geldim ben babamın evine bundan 3 ay önce bizi karakola çağırdılar nedense eşim dilekçe vermiş evimin bütün eşyalarını götürfüler evimi talan ettiler diye ordaki polislerede durumu azda olsa anlattım eşimi aradılar sen neden böle yapıyosun dediler sonuçta o senin karın çocuğunun annesi onlar öle diyince bi yanlışlık oldu ben demiş avukatım yazdı o dilekçeyi ben görmedim demiş halbuki dilekçenin altında imzası var işte böle karaktersiz

oğlunun boynu kayınvaliden seni bi daha patakladığında daha çok bükülecek aklını başına devşir

bişey beklemiyorum canım öle bi kocadan sadece beni yaktığıyla kaldılar evet bende insanım ama insan insana değer veriri onlar insan deiller onlara hayvan bile diyemiyorum hayvanlara hakaret etmiş olurum

aynen sana katılıyorum ALLAH yardımcın olsun tekrar inşallah mutlu olursun evladınla

birgun daha bıle beklememelısın bnce dava acmak ıcın oglun sana ılerde sahıp cıkar ıns yasadıgın acıları
unutrsun o kocan olack adamı da utandrrsın.allah yardımcın olsun

Güzelim o tedavi olmayı istemeden hiç bir şey yapamazsınız. Ancak şikayette bulunursunuz ve tutuklanır...

Sen darp raporu falan almadın mı hiç hemen karşı dava ac hemen maddı manevı tazmınat davası ac nafaka ac bır avukata gıt konuş senı doverken sahıdın var mı hakerette olabılır hakaret bıle kefaletı 2 yıldan başlıyor sakın susma senı garıban sahıpsız sanmış bu terbiyesiz ahlaksız insan bozuntuları ayy okuyunca ellerim titredi sinirden göz bebeklerim büyüdü hele o cadı kaynananı getırdım hayalı gozumun onune de ıkı gecıremedın mı tavayla neyse tobe tobee sınırden yazamıyorum bıle yaa sakın bulaşma onlara Rabbım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın yasında küçüktür senin ben senin anana babana da kızdım sormadan etmeden nıye verdıler senı nıye ardını aramadılar neyse her şey kısmet nasıp dedıgım gıbı hemen avukata gıt hemen savunma dılekcenı yaz ben bosanmıyorum de o davayı actıgı için dava düşünce hemen sen karşı dava ac hem boşanma hem maddı manevı tazmınat davası hem kendın ve cocuk ıcın nafaka davası tam 3 adet dava acıcaksın acık surunsunsun terbıyesızler

Back