Sonunda yaptı yapacağını

sağol canım babamla annemin bi ara kafalarında beni yeniden birleştirmek vardı ama çok şükür kendilerine geldiler yanlış yapıcaklarını gördüler artık onlarda istemiyo zaten

hayır düzelmicek aksine daha kötü olcak o yüzden bile bile lades demenin bi anlamı yok biliyorum teşekkür ederim sizede

kaç defa dayak yemişsin neden gidip bi rapor almadın be cnm.
senin yerime kendimi koyuyorumda sonuç 2 ölü bir yaralı valla..
bunlar bu kadar edepsizse bunlardan nefret eden illaki birileri vardr sana mahkemede şahitlik yapacak.
sende hiç bekleme boşnma davası için ..ilk olarak tedbir nafakası iste.kaç aydır ne beklemişsin ...ozman davayıda açmak zorunda kalacak..hiçbi hkkından vazgeçme ..
dayak yediğini ispat etseydin birde manevi tzminat davası açardın...
valla aklını başına devşir sakın bu adamlada yeniden bi ilişiki düşünme.insan yni doğan evladını 7 aydır merak etmezmi ya nsıl bi baba..
bundan ancak iskele babası olur...ve inş babalara gelir...
rabbim cezalarını versin...

canım nerden bilebilirdim işin buralara gelceğini ben yuvamın hatrı için bişi demedim sesimi çıkarmadım darp raporu falan aklıma gelmedi bende ailemde aman yuvası yıkılmasın çabalarındaydı düzelir umuduyla bekledik ama düzelmedi canım mahkemede onlar bi sürü yalancı şahit getirmişler ve inan canım ben o insanları hayatımda daha yeni gördüm bunlar böle karaktersiz işte bende şahit olarak annemle babamı gösterdim ertelendi mahkeme nolcak bilmiyorum kimse elini taşın altına koymuyo canım kimse mahkemeyle falan uğraşmaz istemiyo o yüüzden şahit işi zor yalancı şahitte zaten götürmem allaha havale ettim ben allah gelsin haklarından boşanma davası açıldı zaten oda devam ediyo bütün davalar birleşti tedbir nafakası tazminat altınlarım hepsini istedim bakalım hakim neye karar verirse o olcak hakkımıza hayırlısı

canım okuduklarıma inanamadım. ailen yaptığı hatadan dönmüş şükür ki. insan kılına zarar vermeye kıyamadığı evladına başkalarının bunu yapmasına nasıl tahammül edebilir ki? benim ailem daha ilk duyduklarında evlerini başına yıkarlardı, değil barıştırmaya çalışmak! televizyonlarda son zamanlarda sık sık görüyoruz kadına şiddet olaylarını. Allah korumuş, şükür ki sen o raddeye gelmeden kurtulmuşsun. eğer çocuğunu düşünüyorsan, sadece onlardan kurtulmaya bak. keşke darp raporu alsaydın, belki çocuğunu görmesini de engelleyebilirdin. daha 1 aylık hamileyken dayak yedim demişsin, keşke o zaman aldırsaydın bebeği. böyle sağlıksız bir ortamda dünyaya gelmesinden iyi olurdu bence ama demek ki onun da görecek günleri varmış bu dünyada. umarım herşeyden önce çocuğun için hayırlısı neyse o olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun canım.

ya yanlış anlama da

böyle koca olmaz olsun

karaktersiz maalesef yol yakınken kurtulmuşsun o insanlardan

hayatına devam et ve arkana da dönüp bakma...

Allah ım yardımcın olsun canım. ben 3 temmuzda evlendim. evlendim evleneli ne zaman kaynanamla görümcemin konusu açılsa eşimle kavga ettim.huzur yok. hata dün gece hepten yanımda bile yatmadı.sizler böyle şeyler yazdıkça öyle korkuyorum ki.ama korkunun ecele faydası yok yaşıcaksak bu saatten sonra yaşıcaz görcez dimi. Allah ım evladına ve sana uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..ben bişeyi merak ettim ama görücü usulümü evlendiniz.yani evlenmeden önce nasıldı eşin neden ailesinin yaptıklarına bu kadar tepkisiz kaldı...

görücü usulü evlendik evlenmeden önce yani nişanlıyken eşim çok iyiydi hatta böle şiddet konuları açılınca ben seni dövmek için değil ezdirmek için deil sevmek mutlu etmek için alıyorum dedi bi kız mutlu olmakiçin evlenir ailemle bi sorunun olursa ben arayı bulmayı bilirim benim mutluluğum herkesin mutluluğundan daha önemli dedi hatta babamada öle demiş böle konuşunca içimiz rahatlamıştı öle mutlu olmuştukki ama hepsi lafta kaldı canım herşey köprüyü geçene kadarmış

doğru sölüyosun ama canım bi cana bnasıl kıyabilirdim nasıl yapabilirdim bunu allahın verdiği cana kıymak istemedim yoksa onuda düşündüm ama yapamadım

şu fotoğrafınıza baktıkça hem üzülüyorum hem dua ediyorum rabbim bir an önce sıkıntılarını defetsin,içini huzurla mutlulukla doldursun inaşaallah.

canım inanki çok üzüldüm yaabence hem kendin için hem çocuğun için en iyisi ayrılmak.çocukta ilerde annesiyle babasının sürekli tartışmasından annesinin şiddete maruz kalmasını görmektense ayrı olmalarını tercih eder.Allah yardımcın olsun tatlım.Bunları gördükçe evlilikten korkuyorum herkes değişiyor

canımya çok üzüldüm.en çokda eşine kızdım kesinlikle suçlu eşin.insan eşini savunmazmıya.hadi söz söylediler nasıl dövmelerini izin verir.hadi onada izin verdi hiçmi bebeğini düşünmediya.canım bence varya eşin düzelir diye hiç bekleme.yazık yavrunada .kaç ay olmuş ne biçim baba bu ya.hey allahımya.sinirden çatlıyorum şu an.canım benimya allah onları ıslah etsin inşallah.

sağol canım biliyorum düzelmez düzelmicek zaten evlilğimizde bitti sayılır bu hikayede bölece biter gider malesef olan çocuklara oluyor içim yanıyo ona baktıkça yavrumun ahını allahım yerde koymaz biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…