haklısın canım elbette öle ailen farklı inşallah öle olur canım inş birgün ben neden bu kadar üzülmüşüm derim sadece bu süreç çok zor bi süreç gel gitler çok fazla insan bazen kendini bile suçlayabiliyolar şöle yapsaydım bölemi olurdu falan falan işte ne bilim iyiki varsın cnm çok saol desteklerin için
şşşttttt daha napcaksın aaa akıllımmmm köle mi olcan..
sen elinden geleni yaptın..
Kim kimseye zulüm edemez..
Kimsede kimsenin kölesi değil..
olmuyorsa itelemenin anlamı yok
Eşin çaba gösterseydii SEVMEKTEN sende çaba göstermelisin ama şans vermelisin dicektim
Ama senin için çaba göstermeyen yuvasını önemsemeyen biriyle hayat geçmezdi zaten
sürekli kaynananın hala dırdırlarını çektiğini düşün, habure eziyetlerine devam ettiğini, eşinin hiç oralı olmadığını, birde üstüne kocaman bir hata daha yapıp 2. çocuğunun felan olduğunu bi düşünsene hayatmı bu beee düşünmesi bile korkunç
hepimiz ölmicezmi ölümlü dünya diilmi anasını satimm hangimiz bi daha geri gelcek bi daha tr_lelli, sevmekten mi olucak bu dünyada..
koy ver gitsinnn
Sen bi hata yaptın ya da kader diyelim yaşamalıymışsın yaşadın.
Geçti gitti bittii..
bi kaza geçirdin yattın iyileştin gibi olucak çünki tamamen konu kapandığında sende rahatlamış olucaksın düzenin olucak..
Onlar o sabi sübyanın bebenin vebalini çekiceklerr boşverrr gerisini er geç sende göreceksin kimsenin ahıı kimsede kalmaz