• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda yaptı yapacağını

Duyduklarima inanamiyorum.olamaz boyle birsey ya....

daha 12 gunluk cocugunu karisini arayip sormayan adamdan hayirmi bekliyorsunuz,nebicim babada nebicim koca o oyle...

Allah boyle kocalari ve ailelerini bildigi gibi yapsin...Allah sizinde yardimciniz olsun..Allahim neler oluyor dunyada:41:

Duyduklarima inanamiyorum.olamaz boyle birsey ya....

daha 12 gunluk cocugunu karisini arayip sormayan adamdan hayirmi bekliyorsunuz,nebicim babada nebicim koca o oyle...

Allah boyle kocalari ve ailelerini bildigi gibi yapsin...Allah sizinde yardimciniz olsun..Allahim neler oluyor dunyada:41:

hayir beklem'yorumki zaten canim artik bitti zaten ne baba olmayi becerebildi nede koca hem bize hem kendine etti yazik deilmiydi bana oluma yuvamiza hic kimse acimadi yiktilar yuvami allah onlarada hak ettikleini versin banada dahad sozum yok

tatlım okudum hıkayeni cok uzuldum ama bı sey yapamıyorm yok eger kocanı sevıyorsan cagır ayrı ev ıste kabul etmezsen ben o eve gerı donmem bosanma davası acarım de hala kabul etmıyorsa davayı ac ve kayınvalıdenın komsularına bunu duyur onlar hemen gıder bunu soyler ya korkar dedıgını yapar yada bosanırsın calısmaya başlarsın annen cocuguna bakar. hakımden cocugun velayetınıiste nafaka iste hepsını ıste senı uzup hakaret ettıklerı ıcınde ev ıslerınde kullandıkları ıcınde tazmınat davası ac eger esıne onlar senın ailen ama bak bızde aile olduk oglumu mutlu bı yuvada buyutmek istıom de kendıne iyı bak hayata sımsıkı sarıl allah yar ve yardımcın olsun:58::58:

tatlım okudum hıkayeni cok uzuldum ama bı sey yapamıyorm yok eger kocanı sevıyorsan cagır ayrı ev ıste kabul etmezsen ben o eve gerı donmem bosanma davası acarım de hala kabul etmıyorsa davayı ac ve kayınvalıdenın komsularına bunu duyur onlar hemen gıder bunu soyler ya korkar dedıgını yapar yada bosanırsın calısmaya başlarsın annen cocuguna bakar. hakımden cocugun velayetınıiste nafaka iste hepsını ıste senı uzup hakaret ettıklerı ıcınde ev ıslerınde kullandıkları ıcınde tazmınat davası ac eger esıne onlar senın ailen ama bak bızde aile olduk oglumu mutlu bı yuvada buyutmek istıom de kendıne iyı bak hayata sımsıkı sarıl allah yar ve yardımcın olsun:58::58:

ah canim ah guzel soluyosun ama bosanma davasini acmislar coktan haberim yok esime daha once .cok soledim ayri eve cikalim diye asla dedi di[er konularimi okursan ben' daha iyi anlarsin

iyi geceler kk hanımları bugün babam komşularımızın yanına gitmiş okuyanlar bilir eşim ve ailesiyle mahkemeliğiz şuan komşuların hepsi benim mağdur olduğumu ve gördüğüm eziyeti biliyolar ve babamaada öle demişler şahitliğe gelmek istememişler ama hepsi imza toplucaklarmış komşulardan benim kaynanamdan şiddet ve eziyet gördüğüme dair kimse mahkemeyle uğraşmak istemiyo bide kadın öle şirretki kimse uğraşmak istemiyo şahitliğe gelmiyolar ama hepsi bana çok üzüldüklerini sölüyolarmış hepside beni haklı görüyomuş bugün bunları duydum ne bilim rahatladım biraz çünkü bazen kenimi çok suçluyodum belkide ben hata yaptım diye kendimi yiyip duruyodum dışardan bkan bir çift göze ihtiyacım varmış bunları duyunca birkez daha anladım mağduriyetimi

babana pes diyorum.
ailene pes diyorum...

el gun ne der diye bu iskenceyi cekmene pes diyorum.

bence baban seni basından atmak istiyor. gonderirse ne olacak o eve. gene dyatk yiyeceksin. ya anlamadıgım sen bu adamdan neden hamile kaldın?

bu adam gercekten adam mı? bence degil. karısı gozunun onunde dayak yiyor ses cıkarmıyor. nasıl bir is bu ben anlamadım...

bosver arkadasım. kim ne derse desin donme o eve. babana da kesin bir dille belirtirsen ben kesinlikle bosanacagım. bu adamın evine gonderirsen bunlar bu olaydan sonra beni oldurur. vebalim boynuna bilesin. dersin.

su genc yasımda neler cektim. daha da cekecegim eger onlarla olursam. yuk mu oluyorum size? el gun ne der diyorsunuz el gun benim ne yasadıgımı biliyor mu? o evde ne iskenceler cektim biliyor mu? ne derse desin susacaklar. ben kararlıyım. sen de benim arkamda ol.

diyebilmelisin.

Ya yazmayayım diyorum ama şu topiklerde okuyorum bazılarınız o kadar mazoşistsiniz ki, bile bile kendinize acı çektiriyorsunuz. Komşuların çektiğin eziyetleri dile getirmese sen hala mağduriyetini anlamayacak ve hatayı kendinde mi arayacaktın?

2 yıllık evlilikte daha 1 aylıkken eşinin ailesinden şiddet görmeye başlamışsın o zaman neden bitirmedin? üstüne üstlük sen dayak yerken seyreden adama kalkıp bir de çocuk yapmışsın, eşin ve ailesi piskopat, senin ailenin de aşağı kalır yanı yok, seni orda sürekli dövüyorlar, ailenin gelmesine mani oluyorlar seni göndermiyorlar ve baban barışmanı istiyor, sende barışmak istiyorsun sanırım, seni ailesi döverken mani olmayan adam yarın öbür gün çocuğunu da dövdürür, ezdirir...

canım madem dava acılmıs. bir avukat tut. tazminat altınlar nafaka vs hepsini iste.
usta elden giderse daha iyi olur. bekleme artık. mahkeme ne zaman?

Ya yazmayayım diyorum ama şu topiklerde okuyorum bazılarınız o kadar mazoşistsiniz ki, bile bile kendinize acı çektiriyorsunuz. Komşuların çektiğin eziyetleri dile getirmese sen hala mağduriyetini anlamayacak ve hatayı kendinde mi arayacaktın?

2 yıllık evlilikte daha 1 aylıkken eşinin ailesinden şiddet görmeye başlamışsın o zaman neden bitirmedin? üstüne üstlük sen dayak yerken seyreden adama kalkıp bir de çocuk yapmışsın, eşin ve ailesi piskopat, senin ailenin de aşağı kalır yanı yok, seni orda sürekli dövüyorlar, ailenin gelmesine mani oluyorlar seni göndermiyorlar ve baban barışmanı istiyor, sende barışmak istiyorsun sanırım, seni ailesi döverken mani olmayan adam yarın öbür gün çocuğunu da dövdürür, ezdirir...

babamın barıştırma çabalrı bitti artık arkamda annem hariç üstelik insan ister stemez ben nerde hata yaptımda bunlar yaşandı diyo ama dışardan bakan biri neyse onu söler herşeeye direk bakar ve neyse onu söler dimi

Sen çok güçlü bi hatunsun..

ailenede direnicen içindeki duygularınıda bastırıcan..
İnan yinede ordaki eziyetten iyidir canım ailen..
Ailenin dediği daha az koyar kaldırırsın ama el öyle değil..
Sen bunuda atlatıcaksın..
sen benim seneler sonrada arkadaşım kalıcaksın benim hayatımda olucaksın ben senler sonraaa ee nolduuu nerde o önceki hallerin diye hesap sorcam sana
Sefasını sürüceksin sadece zaman ve sabır..

Sen çok güçlü bi hatunsun..

ailenede direnicen içindeki duygularınıda bastırıcan..
İnan yinede ordaki eziyetten iyidir canım ailen..
Ailenin dediği daha az koyar kaldırırsın ama el öyle değil..
Sen bunuda atlatıcaksın..
sen benim seneler sonrada arkadaşım kalıcaksın benim hayatımda olucaksın ben senler sonraaa ee nolduuu nerde o önceki hallerin diye hesap sorcam sana
Sefasını sürüceksin sadece zaman ve sabır..

haklısın canım elbette öle ailen farklı inşallah öle olur canım inş birgün ben neden bu kadar üzülmüşüm derim sadece bu süreç çok zor bi süreç gel gitler çok fazla insan bazen kendini bile suçlayabiliyolar şöle yapsaydım bölemi olurdu falan falan işte ne bilim iyiki varsın cnm çok saol desteklerin için

haklısın canım elbette öle ailen farklı inşallah öle olur canım inş birgün ben neden bu kadar üzülmüşüm derim sadece bu süreç çok zor bi süreç gel gitler çok fazla insan bazen kendini bile suçlayabiliyolar şöle yapsaydım bölemi olurdu falan falan işte ne bilim iyiki varsın cnm çok saol desteklerin için

şşşttttt daha napcaksın aaa akıllımmmm köle mi olcan..
sen elinden geleni yaptın..
Kim kimseye zulüm edemez..
Kimsede kimsenin kölesi değil..
olmuyorsa itelemenin anlamı yok
Eşin çaba gösterseydii SEVMEKTEN sende çaba göstermelisin ama şans vermelisin dicektim
Ama senin için çaba göstermeyen yuvasını önemsemeyen biriyle hayat geçmezdi zaten
sürekli kaynananın hala dırdırlarını çektiğini düşün, habure eziyetlerine devam ettiğini, eşinin hiç oralı olmadığını, birde üstüne kocaman bir hata daha yapıp 2. çocuğunun felan olduğunu bi düşünsene hayatmı bu beee düşünmesi bile korkunç
hepimiz ölmicezmi ölümlü dünya diilmi anasını satimm hangimiz bi daha geri gelcek bi daha tr_lelli, sevmekten mi olucak bu dünyada..
koy ver gitsinnn
Sen bi hata yaptın ya da kader diyelim yaşamalıymışsın yaşadın.
Geçti gitti bittii..
bi kaza geçirdin yattın iyileştin gibi olucak çünki tamamen konu kapandığında sende rahatlamış olucaksın düzenin olucak..
Onlar o sabi sübyanın bebenin vebalini çekiceklerr boşverrr gerisini er geç sende göreceksin kimsenin ahıı kimsede kalmaz

babamın barıştırma çabalrı bitti artık arkamda annem hariç üstelik insan ister stemez ben nerde hata yaptımda bunlar yaşandı diyo ama dışardan bakan biri neyse onu söler herşeeye direk bakar ve neyse onu söler dimi

Kusura bakma dışarıdan bakabiliyorum inan, kendimi senin yerine koymaya kalksam, cıks aklım almıyor, çünkü ben daha 1 aylık evliyken bana dayak atan kaynanayı da buna sessiz kalan kocayı da başımdan def ederdim. 2 yıl böyle çekilir mi? üstüne bir de çocuk...
Neyseki zararın neresinden dönülse kardır. Bundan sonra bebeğin ve senin için hayırlısı olsun inşallah...

Kusura bakma dışarıdan bakabiliyorum inan, kendimi senin yerine koymaya kalksam, cıks aklım almıyor, çünkü ben daha 1 aylık evliyken bana dayak atan kaynanayı da buna sessiz kalan kocayı da başımdan def ederdim. 2 yıl böyle çekilir mi? üstüne bir de çocuk...
Neyseki zararın neresinden dönülse kardır. Bundan sonra bebeğin ve senin için hayırlısı olsun inşallah...

inş canım teşekkür ederim haklısın napalım canım belki düzelir umuyla bekledik bizde belki iyi olur dedik sonuçta bir yuvayı yıkması çok kolay yapması çok zor hep o mantıkla gittik ama olmadı kader ne diyelim güzl dileklerin içi tşk ederim

canım bence kendini hiç hafife alma. Mutlaka zor bir süreçten geçeceksin ama zaten 4x4 'lük bir evlilikten vazgeçmiyorsun kiiii..Zaten mutsuzsun,yaşadıkların katlanılabilir şeyler değil. Vicdanın rahat olsun,sen yeteri kadar sabretmişsin...
Oğlun için de üzülme kimbilir o neler yaşayacaktı o ortamda.. En azından senın yanında huzuru bulur...Allah yardımcın olsun cnm..

tşk ederim canım güzel dileklerin için bende sadece düzelir umuduyla bekledim belki iyi olur anlarlar beni vicdana merhamete gelirler diye sonuçta bi yuvayı yıkması çok kolay ama yapması çok zor hep bununla yola çıkıp bunla yürütmeye çalıştım ama olmadı allah büyük ne dim cnm hakkımıza hayırlısını versin allah

şşşttttt daha napcaksın aaa akıllımmmm köle mi olcan..
sen elinden geleni yaptın..
Kim kimseye zulüm edemez..
Kimsede kimsenin kölesi değil..
olmuyorsa itelemenin anlamı yok
Eşin çaba gösterseydii SEVMEKTEN sende çaba göstermelisin ama şans vermelisin dicektim
Ama senin için çaba göstermeyen yuvasını önemsemeyen biriyle hayat geçmezdi zaten
sürekli kaynananın hala dırdırlarını çektiğini düşün, habure eziyetlerine devam ettiğini, eşinin hiç oralı olmadığını, birde üstüne kocaman bir hata daha yapıp 2. çocuğunun felan olduğunu bi düşünsene hayatmı bu beee düşünmesi bile korkunç
hepimiz ölmicezmi ölümlü dünya diilmi anasını satimm hangimiz bi daha geri gelcek bi daha tr_lelli, sevmekten mi olucak bu dünyada..
koy ver gitsinnn
Sen bi hata yaptın ya da kader diyelim yaşamalıymışsın yaşadın.
Geçti gitti bittii..
bi kaza geçirdin yattın iyileştin gibi olucak çünki tamamen konu kapandığında sende rahatlamış olucaksın düzenin olucak..
Onlar o sabi sübyanın bebenin vebalini çekiceklerr boşverrr gerisini er geç sende göreceksin kimsenin ahıı kimsede kalmaz

evet canım zaten doğru sölüyosun hayat kısa ama bazı şeyler varki kabullenmesi zaman alıyo insanın ama ilk zamnlarımı düşünüyorumda ozaman daha kötüydüm hergün heran ağlardım hiç aklımdan çıkmazdı evim yatağım ama şimdi çok şükür o kadar deilim iyiyimde diyemem ama ilk zamanlar ço tazeyken yaşananla insanın canı daha çok acıyo

canım bence kendini hiç hafife alma. Mutlaka zor bir süreçten geçeceksin ama zaten 4x4 'lük bir evlilikten vazgeçmiyorsun kiiii..Zaten mutsuzsun,yaşadıkların katlanılabilir şeyler değil. Vicdanın rahat olsun,sen yeteri kadar sabretmişsin...
Oğlun için de üzülme kimbilir o neler yaşayacaktı o ortamda.. En azından senın yanında huzuru bulur...Allah yardımcın olsun cnm..

tabiki zaten hiçbir kadın kolay kolay evini eşini bırakıp gitmez canım ama bıçak kemiğe dayanınca duramıyosun işte evet bebeğimbenim yanımda ailem ona çok değer veriyo en küçük kardeşim bile etrafında dolaşıyo oğlumun babasız büyümek çok zor beni üzende bu ama büyüyünce anlar obeni inş bana beni neden babasız bıraktın diye sitem etmez

Back