Okurken şiştim yeminle. Allah razı olsun annemde kv de de hem çocuğuma baktı, hem bana destek oldu ama bir parmaklarını bile kaldırmalarını beklemedim ben. kimseye güvenerek çocuk doğurulmaz, anne olmasını biliyorsam elbet bakacağımçocuğuma. hele ki lohusayım diye oturup hizmet bekleyeyim.çok garip dünyalar,çok garip kafalar bana göre iş çok afedersiniz sidik yarışına dönmüş. yok bari makarna yapsaymış, yok teyzenin evinden her gün torun sevmeye gelemezlermiş,bir kenarda 3 günü çıkarmayacağı iddia edilen babanne falan. arkadaş onca yetişkin bir araya gelmiş sanki atomu parçalıyor, dünya var olduğundan beri olan en doğal süreç yaşanıyor. diğer tarafta, bukadar hakaret,laf eden beni zerre anlamayan, ne çocuğunun ne benim sağlığımı umursamayan adama ben ilkinde de dönmezdim.Dönmezdim de bu zihniyeti zaten 3 günde tanırsın hani evlenilip çocuk doğuncaya kadar akıllar nerdeydi acaba o ayrı. arkadaş bu adamların da içine cin kaçıp bir günde böyle olmuyorlar ki. hiç mi bu güne dek tanımadınız. yani her gün ayrı bir şoka giriyorum bu evlenme, çocuk kararları meğer ne basit mevzularmış. ben markete giderken bile enim konum düşünüyorum ne ihtiyacım var,ne alıcam diye. kısaca konuyu nerden tutayım bilemedim