haklın cnm ben ondan çok bebeğimi düşünüyorum babasız geçiriceği her anının hesabını verememekten korkuyorum ya beni anlamzsa diye her çocuğun hakkı anneyle babayala büyümek ama oğlum sadece anne ve babasını bir arada 10 gün görebildi daha net göremiyodu bile yavruma bu haksızlığı kim yaptıysa dilerim allahtan yüzü gülmesin bu ben bile olsam yavrumu sünnet ettirmeye götürdük hastahaneye babamla birlikte babamı aniden iş yerinden aradılar gitmke zorunda kaldı orda oğlumla ben bir başımıza kaldık doktor geldi kucağımdan aldı bebeğimi ameliyathaneye girdi oturdum hüngür hüngür ağladım orda bi çocuğu dha sünnete getirmişler ve onu dışarda babaannesi anneannesi büyükbabalar ve anne babası bekliyodu onları öle görünce doldum tutamadım kendimi bi teyzede geldi yanıma neden ağlıyosun kızım çocuğunun durumu ağırmmı neden ameliyat oluyo dedi sünnet oluyo dedim teyze güldü kzım sünnet oluyo erkek oluyo bunun neyine bu kadar üzülüyosun dedi bak bizimkide sünnette halbuki bilmiyodu içimdeki ateşi tek başına çocuk büyütmesi çok zormuş kızlar alah kimsenin yuvasını yıkıp yavrusunu arada koymasın