babana pes diyorum.
ailene pes diyorum...
el gun ne der diye bu iskenceyi cekmene pes diyorum.
bence baban seni basından atmak istiyor. gonderirse ne olacak o eve. gene dyatk yiyeceksin. ya anlamadıgım sen bu adamdan neden hamile kaldın?
bu adam gercekten adam mı? bence degil. karısı gozunun onunde dayak yiyor ses cıkarmıyor. nasıl bir is bu ben anlamadım...
bosver arkadasım. kim ne derse desin donme o eve. babana da kesin bir dille belirtirsen ben kesinlikle bosanacagım. bu adamın evine gonderirsen bunlar bu olaydan sonra beni oldurur. vebalim boynuna bilesin. dersin.
su genc yasımda neler cektim. daha da cekecegim eger onlarla olursam. yuk mu oluyorum size? el gun ne der diyorsunuz el gun benim ne yasadıgımı biliyor mu? o evde ne iskenceler cektim biliyor mu? ne derse desin susacaklar. ben kararlıyım. sen de benim arkamda ol.
diyebilmelisin.
ya kayınvaliden k.pederin seni dövüyor ve sen ses etmiyorsun. ya anlayamıyorum inanki sende iki tane geçiremiyormusun. kaç git ne duruyorsun orda. huzur yok saygı yok sevgi yok neymiş çocuğum için katlanıyorum. ya arkadaşım senin huzurlu olmadığın yerde çocuğunu barındırırlarmı.
canım benden büyükler nasıl vurum onlara bana ailem öle öğretmediki büyükler naparlarasa yapsınlar sesini çıkarma diye öğütlediler hep hem benim yapımdada yok zaten karşı gelmek zaten şuan orda deilim ayrılıyorum eşimden çıkıp geldim karşılık veremesemde canıma tak etti ve terk ettim yuvamı eşimi allah büyük benden değil allahtan bulsunlar
Bizlerede dövmeyi öğretmediler tabikide. Ama ne olursa kim olusa olsun fark etmez benim için o kimki beni dövecek hırpalayacak.
guzelım yazdıklarını okudum sana tavsıyem senı sevdıgını hıc dusunmedıgım bır esın ve saygı duyulmyacak kadar kotu bır evlılık hayatın var hanı duzelecek bı taraf yok bence saygı yok kı sana dayak atanlara ses cıkarmıyor bıde cocugu ıcın azıcık bıle cabalamıyor cocuguna kendı canına deger vermeyen sanada vermez dusunmeye degmez ayaklarının uzerınde durmaya calıs muhakkak bı meslek edın kı kımseye boyun egme... allah hakkında hayırlısını versın bebegınle sana mutlu bır hayat dılerım
beni tek üzen tarafı oğlumun bi yanının bükük kalcak olması inanın bütün kıyafetlerimiz bütün eşyalarımız hala o evde hiçbirşey almadan geldim ben babamın evine bundan 3 ay önce bizi karakola çağırdılar nedense eşim dilekçe vermiş evimin bütün eşyalarını götürfüler evimi talan ettiler diye ordaki polislerede durumu azda olsa anlattım eşimi aradılar sen neden böle yapıyosun dediler sonuçta o senin karın çocuğunun annesi onlar öle diyince bi yanlışlık oldu ben demiş avukatım yazdı o dilekçeyi ben görmedim demiş halbuki dilekçenin altında imzası var işte böle karaktersiz
haklın cnm ben ondan çok bebeğimi düşünüyorum babasız geçiriceği her anının hesabını verememekten korkuyorum ya beni anlamzsa diye her çocuğun hakkı anneyle babayala büyümek ama oğlum sadece anne ve babasını bir arada 10 gün görebildi daha net göremiyodu bile yavruma bu haksızlığı kim yaptıysa dilerim allahtan yüzü gülmesin bu ben bile olsam yavrumu sünnet ettirmeye götürdük hastahaneye babamla birlikte babamı aniden iş yerinden aradılar gitmke zorunda kaldı orda oğlumla ben bir başımıza kaldık doktor geldi kucağımdan aldı bebeğimi ameliyathaneye girdi oturdum hüngür hüngür ağladım orda bi çocuğu dha sünnete getirmişler ve onu dışarda babaannesi anneannesi büyükbabalar ve anne babası bekliyodu onları öle görünce doldum tutamadım kendimi bi teyzede geldi yanıma neden ağlıyosun kızım çocuğunun durumu ağırmmı neden ameliyat oluyo dedi sünnet oluyo dedim teyze güldü kzım sünnet oluyo erkek oluyo bunun neyine bu kadar üzülüyosun dedi bak bizimkide sünnette halbuki bilmiyodu içimdeki ateşi tek başına çocuk büyütmesi çok zormuş kızlar alah kimsenin yuvasını yıkıp yavrusunu arada koymasın
ahh cnm benm ya nasıl insanlıktan cıkmışlar öle nasıl şeylermiş valla yanımda olsa senn yerine ben atladıydım üstlerine sacını pürceğini yoldum ağzını gözünü yontmuştum o parmaklarını eklem bölgelerinin ortalarından çekiçle ezip gecmiştim daha neler neler ayyyy cıldırcam vallaha cinnetim geldi işkencelerim kabardı daha diyecek söz çok ama al benden de onlara bi duaa diyim allahından bulsunlar bu dünyada ahını öbür dünyada hakkını versşnler boşan gitsin hiçte üzülme arkana bile bakma bakılmaz ki zaten öle arkaya
canim hep dualarimdasin, sakin kendini fazla üzme. Dimdik atlaticaksin insallah bu zor günleri.
Elbet senin de hesap sorabilecegin zaman gelecektir buna eminim.
allah yardımcın olsun..
söyleyecek söz bulamadım..
o adamdan koca da olmaz baba da..
aldirtmakta nre demek o bebek senin bak bende bosaniyorum benim kayinpederim de aynisini yapti kocamda savunmadi ama ben bin pisman ettim o bebek senin goreceksin o buyuyecek senin yaninda olacak benim bir oglum var ve her gun sukresiyorum allahim iyiki bana bu emanetini teslim ettin diye oyle buruk olur diye dusunme ne yapalim sen bu trenden ineceksin belliki ama onlar o trendeler hersey biter ama allah herseye kafidir o bize yeter evlat evlat baska sey senin o senin canindan beslendi senin canin o bosver bak ben artik anlamayan izansizlara hic bir aciklama yada savunma yapmiyorum allah gelsin onlarin haklarindan ya ben vicdanimdan eminmiyim gerisi tin.kimse beni yargilayamaz diyorum guclu olmak cok onemli ben 4.5 yillik evliyim icim kan agliyor ama acinin da vakurlugunu tasimali insan naciane derimki sakin kendine acima o insanlar hep bagirarak konusurlar cunku vicdanlarinin sesini duymak istemezler kalbini kendisine kapatmis kisi seni hic gormez vakur ol derim mevlanalar bos yere ermedi olumden gayrisinin caresi var bak dogum bile acisiz olmuyor cignemeden insan yutkunamiyor sen herseyi hazmedici ol haksizlik heryerde var kotulerin gorevi bu diyorum ben kendi kendime ama onlar oyle diye kendimi salmiyorum benimde esim arayip sormuyor ama ben diyorumki kizim kendine gel allaha tevekkul et herseyin hayirlisi kendini birakma bu dunyaya yanliz geldik bak bir hikaye var biraz uzun ama umarim okursun BIR GUN COK UNLU BIR ASCIBASI NIN KIZI EVLENIR VE EVLENDIGI GUNDEN ITIBAREN SORUNLAR YASAMAYA BASLAR VE SUREKLI BABASIYLA DERTLESIR.BABASI SABIRLA ONU DINLER YOL GOSTERIR.BIR GUN BABASI KIZININ ELINI TUTAR ONU MUTFAGA GOTURUR KIZIM DER ;NE GORUYORSUN.KIZI HIC DER ASLINDA AYNI ATES HARARETINDE AYRI UC KABA KONULMUS BIR YUMURTA,BIR HAVUC,BIR AVUC KAHVE GORUYORUM DER .BIR SURE SONRA BABASI KAHVEYI BIR FINCANA,YUMURTAYI VE HAVUCU DA BIR TABAGA ALIR ,BAK KIZIM DER,ISTE BIR HAVUC PISMEDEN ONCE NEDE SERTTI AMA SIMDI LASTIK GIBI EGILIP BUKULUYOR ,ISTE BIR KISIM INSANLAR BUNA BENZER ACIYI YASAMADAN BOYLE SERTTIRLER HAYATA KARSI AMA BIRAZ UZULDUMU BOYLE FERI KALMAZ EGILIP BUKULURLER.BIR KISIM INSANLAR YUMURTAYA BENZERLER HIC TECRUBELENMEDEN AMMADA KIRILGANDIRLAR AMA BIRSEYLER GORDUMU HAYATTA KASKATI OLUVERIRLER ICLERINI KIN INTIKAM NEFRET BURUR.BIR KISIM INSANLAR DA BIR AVUC KAHVEYE BENZERLER ONLAR PISMEDEN EVVELDE SAGLAMDIRLAR HELE HAYATIN KENDISIYLE KARSILASTILARMI ,PISTIKCE OLGUNLASTIKCA DAHADA DOYUMSUZ OLURLAR HER TECRUBE DE DAHADA KEMALE ERERLER.benim kayinvalidem havuc gibi ici kin ve nefretle dolu yakti gecti ama ben kahve olmaya niyetliyim insallah.anlattim cunku yanliz degilsin cooook kader ortagin var ,zaten yanliz degilsin kimsesizlerin kimsesi allah var...babamda aynısını söledi ama kıyamadım nasıl bir cana kıyabilirimki onun bi suçu yokki yoksa biliyorum haketmiyo bu çocuğu ama olduktan sonra yapamazdım
berdelde yok kan davasıda yok üstelik ben eşimi aldatıcak kadar aşağılık deilim ailemde hiçbişey yapmadı zaten yapmadıkları için sessiz kaldıkları için bu derdeceye geldi inanıp inanmamak size kalmış ama neden böle bi yalan sölümki ne gibi bi çıkarım olmuş olabilir ya allah aşkına ya inanmıyosanız yorum yapmayın psikolojim çok bozuk zaten kaldıramıyorum çok şeyi bide beni yalancılıkla suçlamayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?