Sonunda Olanlar Oldu

Korkuyorsan girişmeyeceksin böyle işlere ha bişeyi yapıyorsan da tam yapacaksın bu ne o trip attı ben trip attım böyle ilişki mi olur liseli ergen misiniz. Madem geri dönüş yapacaksın adama niye bu kadar naz yaptın fazla naz aşık usandırır demişler o ararken açsaydın o zaman ben olsam bende çekmem böyle Bi ilişkiyi

Sende 40 a dayandin.
Onu napacaz kudra teyze
Dolu dolu 35 yaşımı sürüyorum umutsuz, yaşımla bir derdim yok ki benim. Evliyim, gencim güzelim, kendi evimde yaşıyorum, mutfağım var, ailem normal bir aile. Daha ne ister insan. Sağlıklı olalım yeter.

Sen anlamazsin bosver
Senin icin pek onemi yok bu tur seylerin
Evet yok. Önüme gelen herifle sırf elimden kaçırmayayım diye saçma sapan şeyler yaşayıp bakireyim ben kutsal bakireyim diye diye ortalıkta gezmedim hiç bir zaman. Totomun bakiresi seni...

Dolu dolu 35 yaşımı sürüyorum umutsuz, yaşımla bir derdim yok ki benim. Evliyim, gencim güzelim, kendi evimde yaşıyorum, mutfağım var, ailem normal bir aile. Daha ne ister insan. Sağlıklı olalım yeter.
Mutfağın mı var sen şimdi orda yemek falan da yapıyorsundur

35 değil la 36, yanlış basmışım klavyede

Şaka mısınız dedikten sonra konu sahibinin yorumunuzu beğenmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…