- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.415
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Hasan da donla çıkmış maçaSonu bu videdaki gibi olacak zaten :)
Korkuyorsan girişmeyeceksin böyle işlere ha bişeyi yapıyorsan da tam yapacaksın bu ne o trip attı ben trip attım böyle ilişki mi olur liseli ergen misiniz. Madem geri dönüş yapacaksın adama niye bu kadar naz yaptın fazla naz aşık usandırır demişler o ararken açsaydın o zaman ben olsam bende çekmem böyle Bi ilişkiyiSelam canlarim
Erkek arkadasimla 2 hafta once gorusmek icin sozlestik.
Sabahtan islerim vardi onu hallettim, o da toplantiya girmis uzamis bundan dolayi biraz gec buluştuk.
Bende trip attim sinirlendim o da ozur dileyip gönlümü aldi.
Neyse ondan sonra basbasa kalalim seni cok ozledim dedi. Bende hayir olmaz zaten stresliyim birde onun stresini cekemem seninde tadini kaçırırım dedim.
Israrla istedi bende birsey demedim.
Neyse gittik yakinlasma oldu biraz sonra korkup durmasini soyledim kan geldi sandim.
Sinirlendi tartistik biraz.
Ondan sonra yine istedi ben olmaz diyince kalk gidelim dedi sinirli bir sekilde.
Bende ordan cikmadan lavobaya girdim.
Sonra klozette kan gordum.
Şoka ugradim ona gosterdim klozeti birsey yasamadik bu benden dolayi degil kendini sorgula bence dedi.
Sonra sakinlestirmesi gerekirken birde dalgaya aldi. Sen en iyisi metroda falan dogum kontrol hapi tasi. Yanyana oturmaktan birsey oldugu nerde gorulmus falan dedi.
Bende ona sesimi yukselttim nasil konusuyorsun benle diye.
Birde bu konularda cok bilincsizim.
Ona sordum neden kan geldi o zaman diye o da ben daha once hic bu sekilde ilişki yasamadim nerden bileyim jinekolog muyum falan dedi.
Anlayacaginiz beni suclu psikolijisine soktu resmen.
Neyse o gun şok olmustum kani gorunce ama birsey yasamamistik hakkaten ama bu konularda bilincsiz oldugumdan korktum.
Neyse gorusme bitti ciktiktan sonra beni birakana kadar soguk yapti elimi tutmadi falan vs.
Aksam mesaj atti eve gectin mi hayatim diye.
Bende evet dedim.
O gun o korkuyla hic uyuyamadim sabah kalkar kalkmaz jinekologa gittim.
O da bi sıkıntı yok dedi icim rahatladi.
Neyse aradan bi kac gun gecti aradi acmadim cunku bende ona sinirliydim konusasim yoktu.
Ertesi gun tekrar aradi teli acmadim diye trip atti normal samimi bir sekilde konustuk.
Ondan sonra aradan 1 gun gectikten sonra ben aradim bu sefer mesgule atip dönüş yapmadi ustelik.
Bir haftadir falan da hic konusmadik.
Benim anlayamadim evet gorustugumuzde tatsizliklar yasadik ama o arayip mesaj atti hic birsey olmamis gibi konusuyorken neden simdi hic sesi cikmiyor.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Kelime kökü "penes" diye biliyorum. Ne bileyim olayın öznesi penis olunca bağdaştırır sandım ben de.Penetrasyon kelimesi sadece cinsel birleşmeyi ifade etmek için kullanılmadığından, penisten türetildiğini düşünmemiştim. Bilemedim ne yazacağımı penis deyince. :)
Artık bir 5 ayda umutsuzun şeyinin derdini dinleriz artık
Umutsuz sen git kukun dile gelsin, o anlatsın bize.
Dolu dolu 35 yaşımı sürüyorum umutsuz, yaşımla bir derdim yok ki benim. Evliyim, gencim güzelim, kendi evimde yaşıyorum, mutfağım var, ailem normal bir aile. Daha ne ister insan. Sağlıklı olalım yeter.Sende 40 a dayandin.
Onu napacaz kudra teyze
Evet yok. Önüme gelen herifle sırf elimden kaçırmayayım diye saçma sapan şeyler yaşayıp bakireyim ben kutsal bakireyim diye diye ortalıkta gezmedim hiç bir zaman. Totomun bakiresi seni...Sen anlamazsin bosver
Senin icin pek onemi yok bu tur seylerin
Mutfağın mı varDolu dolu 35 yaşımı sürüyorum umutsuz, yaşımla bir derdim yok ki benim. Evliyim, gencim güzelim, kendi evimde yaşıyorum, mutfağım var, ailem normal bir aile. Daha ne ister insan. Sağlıklı olalım yeter.
Mutfağın mı varsen şimdi orda yemek falan da yapıyorsundur
Kan gelince evlencen sandim bende gelinlik aldim ne bilimKan gelince adam niye suçlandı ben onu anlamadım isteyerek yapmışsın
Hem de ankastre beyaz eşyalıMutfağın mı varsen şimdi orda yemek falan da yapıyorsundur
İster misin umutsuz da gelecek hafta acaba hamile miyim diye konu açsınTamam. Öncesinde gelen sıvıda da sperm oluyor.
35 değil la 36, yanlış basmışım klavyedeDolu dolu 35 yaşımı sürüyorum umutsuz, yaşımla bir derdim yok ki benim. Evliyim, gencim güzelim, kendi evimde yaşıyorum, mutfağım var, ailem normal bir aile. Daha ne ister insan. Sağlıklı olalım yeter.
Ünlü olur strobe.Ay o daha dertlidir, anlatmasın, yüreğim dayanmaz.
Ünlü olur strobe.
Vajinasıyla flüt çalan kızdan neyi eksik umutsuzun ?
LDhdkdhdhD
Şaka mısınız dedikten sonra konu sahibinin yorumunuzu beğenmesiHic merak etmiyorum aslinda ama, ne yasamis olabilirsiniz ki siz bu yaşadığınızdan kan geldiğini dusunebilirken, sevgiliniz otobuste yanina oturandan dakorun o zaman diyerek alay ediyor. Eger sevgiliniz hakliysa, ki öyle gibime geldi, bu denli bu konularda cahilken yaptiginiz ne cesaret? Ustune bir de adami suclamis bir de gunlerce trip atmissiniz. Saka misiniz hanimefendi
O zaman kesin evlenir. Mission completed.İster misin umutsuz da gelecek hafta acaba hamile miyim diye konu açsın
Bide gel bak kan diye gostermiş herife hahahaha ulan bu nasıl hayatlar yaAllah kahretmesin, regl olmuşsun, ped tak bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?