• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Oha yaw oha.. bu nasil mumkun olabilir hele hele o halde diken ustundeyken.. hic inandirici degil bence.. kaldi ki kiz bakireyim anlamiyorum bu islerden ayagina yatmaya calismis bence🙄😐😂 yoksa kuyuya ignemi giriyor hissetmiyor🙄😂
Ben de anlamıyordum ki ilişkiye girdiğimizi tam olarak. İlk 3-4 sefer belki de benim hiçbir şey hissedemememle geçti. Sadecedış tarafında ağrı hissediyordum. Oraya bastırıyor sanıyordum 😂

Yaza evleniyorum düğünüme davet edeyim seni.
İnsanlar ne der diye değil, içinden gelerek yaşadığın için kutlarım .😇 Sana başka şey savunan arkadaşın zihni gibiler yüzünden vajinismus oldum . Seksten hep korkutulduk işte böyle söylemler yüzünden . Ben yapamıyorum yerime de yapıştır vallaaa 😀😀😀

Yok oluyor oyle. Ben de ilk sevismemde cok rahattim mesela, bir sure anlamamistim birlesme oldugunu. Hatta "olmuyor mu la acaba" demistim :D sonradan anladim tabii, ama kiz kasmiyorsa erkek de hemen bir arkadasa bakip ciktiysa hissetmemis olabilir.
Yok artikk..anlamayanlarda nasil anlamiyor,bende onu anlamiyorum🤣 sonra orgazm olamiyorum diyorsunuz🤣anlamazsan nasıl olacak

Back