• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Bide gel bak kan diye gostermiş herife hahahaha ulan bu nasıl hayatlar ya 🤣
Yani umarım trolllüyordur😂 Umutsuz cidden geçmişinde bir naneler yedin de pişman olup bakire kız ayaklarına yatıp, regl kanınla erkekleri kandırmaya çalışmıyorsundur inşallah? Allasen kan göstermek nedir?

Yani umarım trolllüyordur😂 Umutsuz cidden geçmişinde bir naneler yedin de pişman olup bakire kız ayaklarına yatıp, regl kanınla erkekleri kandırmaya çalışmıyorsundur inşallah? Allasen kan göstermek nedir?
iyi ki polis cagirilmamis olay yerine :)

Tuvalete gidip bi yerlerini kesmiş bile olabilir şu durumda 🙄

Ben konuyu çok dalgaya alamıyorum. Ben de benzerini yaşadım. Bir gün ilk yakınlaştığım kişiyle ön sevişme olarak sürtünüyorduk. Üzerimizde kıyafetler vs. Canım yandı ve ıslaklık hissettim. Canım acıdığı için devam etmeyip eve gittim. Evde koyu renk kanamam olduğunu gördüm. Bunun bekaretle alakalı olmadığını bilsem de sağlığım için, sonrasında ilişki yaşamakta zorlanır mıyım vs diye endişelendim. Doktora gitmeye korkuyordum. Sonra da vajinusmus yaşadım zaten.

Ne firsati
Neyin kafasıni yasiyorsun

Konuları böldün diye diğer konuda dediklerin sıfırlanmıyor yalnız.
"Nikah masasına oturmama çok az kalmıştı" diyordun.

Güzel yapıyorsun bu "Anlamıyör ben" ayaklarını da arada kaçırıyorsun işte.

Ben konuyu çok dalgaya alamıyorum. Ben de benzerini yaşadım. Bir gün ilk yakınlaştığım kişiyle ön sevişme olarak sürtünüyorduk. Üzerimizde kıyafetler vs. Canım yandı ve ıslaklık hissettim. Canım acıdığı için devam etmeyip eve gittim. Evde koyu renk kanamam olduğunu gördüm. Bunun bekaretle alakalı olmadığını bilsem de sağlığım için, sonrasında ilişki yaşamakta zorlanır mıyım vs diye endişelendim. Doktora gitmeye korkuyordum. Sonra da vajinusmus yaşadım zaten.
Tam da bunu yazacaktim konu sahibine :"Vajinusmus olacaksın " diyecektim.

Kan akıyor ama bozulmuyor bu nasıl oldu acaba ya...Doktor bence bi de diktirmek içim gelmesin diye avutmuş göndermiş seni bence

Ben şunu anlamadım,jinekolog bakire değilsin deseydi ne yapacaktınız? Koşa koşa gitmişsiniz hemen jinekoloğa yani neden? Evlenmek mi isteyecektiniz bu adamla bekaret benim için önemli diyip.
Bakın olabilir,tercih edersiniz yaşarsınız,istemezsiniz evlenene kadar yaşamazsınız kimseyle yada ama herşeyi yapıp edip sonra ben bakireyim deyince ne oluyor?
Korkuyorsanız bu kadar,girmeyin bu işlere.

30 yaşında hala cinsellikle ilgili bilinçsizim diyorsun.
Bilinç için uygulamaya, yakınlaşmaya, ilişkiye gerek yok. Sevgili ihtiyacı ile birlikte yaşımıza göre cinsel bilgilere de hakim olmalıyız.

Back