- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.300
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bu arada boşa umutlanma bu adam senelerin abazası, fi tarihinden biri geldi gelmişken iki fikfik yapar dalgama bakarım diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok paket kapaliPaket açılışını yapmışsın umutsuz
Dedik ama inanma sevip gidecek diye, dinlemediBu arada boşa umutlanma bu adam senelerin abazası, fi tarihinden biri geldi gelmişken iki fikfik yapar dalgama bakarım diyor
Ben bi arasam mi acabaBu arada boşa umutlanma bu adam senelerin abazası, fi tarihinden biri geldi gelmişken iki fikfik yapar dalgama bakarım diyor
AhahahahDeli midir nedirKonu özeti: Ben ona trip attım, o bana trip attı, kan geldi, ben ona trip attım, o bana trip attı, sonra ben yine ona trip attım…
Ara tabii yarım kalmış tamamlasınBen bi arasam mi acaba
Ay ne büyük mucizeYok paket kapali
Sebeptam Kezban sin
Sen anlamazsin bosverAy ne büyük mucize
Sevindirik oldun bakıyorum
Sence o bitirdi mi tamamen ne dusunuyorsunAra tabii yarım kalmış tamamlasın
disaridan kendine bak anlarsin
Adam Abaza, iki sevişirim diyor. Bunum neyini anlamıyorsun acabaSence o bitirdi mi tamamen ne dusunuyorsun
Bitirse neden arayip samimi konustu ki
Valla yaptiDalga gectigin o kadar belli ki jinekolog bekaret kontrolü yapamaz kanunen yasak milleti bari yanlis bilgilendirme
Ahahah canim yaaaSevinmem mii, sekse ilk kez bu kadar yaklaştığın bir konunun başlığı olduğu için ahshs
Dedigim gibi belli bir seviyeye kadar bende yasamak istemistim.Bakirelik önemliyse neden izin veriyorsunuz , madem izin veriyorsunuz neden hemen geri cektiriyorsunuz.
Kan gelir diye geri cektiricekseniz neden baştan izin veriyorsunuz. Cidden yıllardır anlamlandiramadigim konulardan biri de budur yıllardır.
Ahahah canim yaaa
Adam arayacak mi aramayacak mi onu de