Boşanmanın eşiğine geldik ne yapmam lazım kafam karışık

harika yapmışsınız, sakın ama sakın buradaki gaza getiren yorumlara takılmayın, siz üzerinize düşen yapıcı yolu döşeyin gerisi hallolur.harikasınız, mutlu haber bu
Teşekkür ederim ama buradaki arkadaşlarda çok gaza getirici yorum yapmadı ztn onlarda ılımlı yaklaştı herkese cvblari için teşekkür ederim

Evet bu borç olayı ve teyzesiyle babasının durumu olmasaydı bu kadar kolay affetmezdim sizi mutlu edemedim kendimi yetersiz gördüm senin dememe ragmen bu işe girip zarar ettim sende üstüme gelince ben gidersem daha mutlu olursunuz diye düşündüm dedi başka da bir kötülüğünü görmediğim için ve ilk kez böyle yaptığı için affetim bir daha böyle davranmayacagina söz verdi bende üstüne gittiğim için üzgünüm ailenin durumunu bilmiyordum anlatsaydin bu kadar üstüne gelmezdim dedim Cok üzgün pişman gözüküyordu her şey yoluna girdi bir proglem kalmadı gibi teşekkür ederim
canım iyi yapmışsınbence, zaten tekrarlarsa özrün anlamı olmaz. ama eşininde sana anlatması lazım, eşim bana herşeyi anlatır bende ona anlatırım, (nazen çokta anlatırım bıkar) :KK70: ufak bir not: erkekleri cinsellikte arka arkaya yatakta birkaç kez reddedince sinirlenebiliyorlar. bunu göz önünde bulunduruyorum ben. tabi bu reddetme mazeretsiz olursa hastalık vb. istisna.

canım iyi yapmışsınbence, zaten tekrarlarsa özrün anlamı olmaz. ama eşininde sana anlatması lazım, eşim bana herşeyi anlatır bende ona anlatırım, (nazen çokta anlatırım bıkar) :KK70: ufak bir not: erkekleri cinsellikte arka arkaya yatakta birkaç kez reddedince sinirlenebiliyorlar. bunu göz önünde bulunduruyorum ben. tabi bu reddetme mazeretsiz olursa hastalık vb. istisna.
Ben ona anlattırım ama eşim pek öyle anlatmaz içine atar genellikle ortam hazirlamisti ama onu görünce bir önceki gün bana bağırması aklıma gelince istemedim normalde bunun için bu kadar büyük tepki vermez ama olaylar hepsi üst üste geldigi için böyle yaptığını düşünüyorum

Mrb iki gün önce eşimle bir tartismamiz oldu çok önemsiz biseydi ama birden bağırdı bana sonra pişman olup özür diledi ama kırgındım ona dün benimle birlikte olmak istedi hayır dedim hala kırgınım sana birlikte olmak istemiyorum dedim bağırmaya çağırmaya başladı sen beni sevmiyorsun beni istemiyorsun ne yapsam yaranamiyorum falan dedi ben de sadece neden bu kadar abartiyorsun kırgındım istemedim dedim sadece o da değil bana yükleniyorsun şunu yap bunu yap diyosun sürekli dedi kastetigi de kombi bozuktu bir ısıtıp bir soguk oluyordu kaç gündür eve gelen misafirler bile sizin ev çok soğuk deyip duruyorlardı eşime kaç gündür yaptırmasını söylüyordum ama o işten sonra da akrabalarını ziyarete gidiyordu bu yüzden de ona bir kaç gün önce surekli ev geziyorsun evdeki işleri umursamiyorsun demiştim başka da bişey demedim dün geceye döneyim böyle olmayacak bosanalim dedi git dedi bana bende dedim ben çocuklarımı bırakıp hiç bir yere gitmiyecem çok istiyorsan sen git dedim tamam ben gidicem dedi sabah kişisel bir kaç eşyasını aldı bir de küçük elektrikli soba vardı onu aldı gitti bir dükkanımız var orda kalacağını söyledi az önce aradım dükkanda oldugunu kendine kiralık ev baktığını söyledi şuan duygularim karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum hala seviyorum onu nasıl bu kadar kolay silip attı herşeyi anlamıyorum ailemden sevgi görmemiştim o benim ailem olmuştu çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmam gerekiyor
Bardağı taşıran son damla olmuş galiba

Bende sizin gibi tiktoktan nefret eden biriyim benim yanımda giriyor müzik halay tarzı şeyler hep çıkıyor karşısına başka şeylere baksa öneride çıkardı herhalde dimi tiktok kendim kullanmadığım için pek bilmiyorum
Tiktok çok iğrenç bir ortam , benim bir akrabam bu tiktok yüzünden eşiyle boşanma derecesine geldi geçen sene , erkekler bildiğin alem yapıyor karılarla, canlı sohbetler falan gırla, takip etmesen bile önüne çıkıyor, tiktok çok kalitesiz bir uygulama , benim için insanlar ikiye ayrılır, tiktok kullananlar ve kullanmayanlar 🤷‍♀️ Maalesef en çok da erkekler, yaşlılar kullanıyor, ordaki esc ler de iyi para kaldırıyorlar onlar sayesinde...

Düşününce bende abartim sanırım akşama kadar çalışıyor teyzesinin durumu iyi değil ben bilmiyordum tabi dün akşam öğrendim o yüzden gidiyormuş annesi de kötü bir hastalıktan vefat etmişti şimdi de teyzesi birde abileriyle babasının evine uğramış babası da kanser hastası yüzü falan hep şişmişti dedi eve gelince ben sorunca öylesine gidiyorum demişti içine atmış bende evle ilgili sorunlar için üstüne gidince bir taraftan da borç kalınca patladığını pskolojik olarak iyi olmadığını söyledi
Ay ne alakası var. Ona üzgün ama sevişesi var. İnanmaya hazırsanız yapacak birşey yok

Tiktok çok iğrenç bir ortam , benim bir akrabam bu tiktok yüzünden eşiyle boşanma derecesine geldi geçen sene , erkekler bildiğin alem yapıyor karılarla, canlı sohbetler falan gırla, takip etmesen bile önüne çıkıyor, tiktok çok kalitesiz bir uygulama , benim için insanlar ikiye ayrılır, tiktok kullananlar ve kullanmayanlar 🤷‍♀️ Maalesef en çok da erkekler, yaşlılar kullanıyor, ordaki esc ler de iyi para kaldırıyorlar onlar sayesinde...
O kadar olduğunu bilmiyordum insanların para kazanma tıklanma uğruna saçma sapan hareketler yaptığına denk gelmiştim nefret ediyorum o uygulamadan kurcalarim ben ozaman neye baktığına iyice

Dün akşam vpden msj attım mesajda neden diye sordum ve çocuklar sürekli babalarını soruyordu onları bırakıp gitmeye değecek mı degecekse yolun açık olsun dedim Sonra beni aradı eve gelicem konuşalım dedi Eve geldi Minibüs ihalesine girmişti kazanmışlardı ama bir kaç gün önce baya bir zarar ettik borç kaldı üstüme dedi araba almayı planlıyorduk bana öğretecekti sürmeyi sonra ben ehliyeti alınca kullanmaya başlayacaktım ama şimdi borçlar yüzünden alamıyacam uzun bir zaman dedi kendimi yetersiz hissetim sende evdeki işler için söyleyince kafam ztn doluydu patladım size layık olmadığımı düşündüm borçlardan bahsedip sizi üzmek istemedim dedi sonra bende dedim arabanında önemi yok borcun da biz iyi olalım huzurumuz olsun beni biliyorsan ne altında ne arabada gözü olan biri değilim biz iyi olalım yeter dedim öyle ağladık sarıldık birbirimize arkadaşlar cvblarınız için hepinize teşekkür ederim
Ben mesajı okuyup yorum yazana kadar gelmiş 😂 canınız sağ olsun çok yüz vermeyin siz yine de

X