- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Hayir oyle birsey olmadiPenisin vajinaya duhul etmesi eylemidir.
Neredeyse duhul etmiş olayın faili olan organ. Diyorum ki daha bekaret bekaret diye ahkam kesmesen mi?
Nasil yani kiz:) dıger konuna baktım mıllete verdıgın cvplardan falanhıc oyle magarada yasamıssın gıbı bı hıs uyanmadı
He canım he, zedelenme olmuş diyorsun. Olmuş işte. Birbirinizi üryan da görmüşsünüz, sevişmişsiniz de. Olan olmuş hakikaten de.Hayir oyle birsey olmadi
O yuzden bekaret diye ahkam keserim
Bakireyseniz nasıl vajinal muayene yapıyor?Vajinal muayene yapti
Gerci o da dogruCidden arayıp ne diyeceksin
Bakarak kontrol ettiBakireyseniz nasıl vajinal muayene yapıyor?
Penetrasyon ne demek
önemli olan yaş değil ki. Kadın 40 yaşında belki ama senden daha kaliteli yasadigi kesin.Sende 40 a dayandin.
Onu napacaz kudra teyze
10 numero pası aldi topu çevirdi rakip yarisahadan vurdu ve goool, top aglarda sayin seyircilerPenetrasyon ne demek
Seviştiniz yanı. Demek ki adama sürtünmüşün ki zedelenmişDoktor zedelenme diye birseyden bahsetti ama
Zarda bozulma vs olmamis
:) Penis - penetrasyon hani bu alakayı kurabileceğini düşünmüştüm. Yanılmışım Strobe hatunum.Konsantrasyon gibi bi şey demek. İş hayatında bol bol kullan tamam mı?
"Sizden iyi bir penetrasyon bekliyorum" filan diyebilirsin insanlara.
Bir de daha bekaret güzellemesi yapıyor.Seviştiniz yanı. Demek ki adama sürtünmüşün ki zedelenmiş
Veya adam kurcalamış bakim var mı kukusu diyeSeviştiniz yanı. Demek ki adama sürtünmüşün ki zedelenmiş
Sonu bu videodaki gibi olacak zaten :)10 numero pası aldi topu çevirdi rakip yarisahadan vurdu ve goool, top aglarda sayin seyirciler
O zaman o doktorun etik anlayışı da yok kanunen yanlis olan bir şeyi yapmış . Sende dalga geçmiyorsan ki artik öyle düşünmeye basliyorum bir kadının bekaretle ilgili korku yaşaması komik veya eglenilecek bir olay değil çünkü . Malesef toplumumuzun kanayan yarasi. İstersen birliktelik yaşarsın istemezsen yaşamazsın klozette kan gösterdim falan kaç yaşındasın cinsel ilişki nedir nasıl yaşanır bilmiyor musun ?Valla yapti
Bakarak kontrol etti
Hem internetten arastirmistim yorumlara bakabilirsin
Hem doktorda bu konuda cok geliyolar rahat ol demişti ben utana sıkıla anlatirken
:) Penis - penetrasyon hani bu alakayı kurabileceğini düşünmüştüm. Yanılmışım Strobe hatunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?