• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda Olanlar Oldu

Kızlık zarına verdiğin değeri kendine ve kendi isteklerine verirsen bu drama gerek kalmaz. Ayrıca insan bilmediği şeyden korkar. Eğer cinsel temas gerçekleşmemişken gelen kandan bu denli korkacak kadar cahilsen otur araştır. Cinsel eğitim sapıklık değildir ve bilgilenmek bekarete zarar vermez✨

Seviştiniz yanı. Demek ki adama sürtünmüşün ki zedelenmiş
Veya adam kurcalamış bakim var mı kukusu diye 😒 öyle sakliyor ki adam merak etmiş kurdelası ustünde sanmış ama işte malzeme :27: tabi bunlar hep rüyada neyse kan gördüysen bozulmuştur ruyan yani :70:

Valla yapti
Bakarak kontrol etti
Hem internetten arastirmistim yorumlara bakabilirsin
Hem doktorda bu konuda cok geliyolar rahat ol demişti ben utana sıkıla anlatirken
O zaman o doktorun etik anlayışı da yok kanunen yanlis olan bir şeyi yapmış . Sende dalga geçmiyorsan ki artik öyle düşünmeye basliyorum bir kadının bekaretle ilgili korku yaşaması komik veya eglenilecek bir olay değil çünkü . Malesef toplumumuzun kanayan yarasi. İstersen birliktelik yaşarsın istemezsen yaşamazsın klozette kan gösterdim falan kaç yaşındasın cinsel ilişki nedir nasıl yaşanır bilmiyor musun ?

:) Penis - penetrasyon hani bu alakayı kurabileceğini düşünmüştüm. Yanılmışım Strobe hatunum. :KK70:

Penetrasyon kelimesi sadece cinsel birleşmeyi ifade etmek için kullanılmadığından, penisten türetildiğini düşünmemiştim. Bilemedim ne yazacağımı penis deyince. :)

Back