- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Anlattiklarima gore izlenimlerini soyle diyorum cicisSana da yüz vermeye gelmiyor ha, papatya falı yap git alla alla ne bilem ben?
Fal bak demedik sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlattiklarima gore izlenimlerini soyle diyorum cicisSana da yüz vermeye gelmiyor ha, papatya falı yap git alla alla ne bilem ben?
Biliyorum o sekilde hamile kalindiginiBen de sonunda cima eylediniz sandım.
Biz sana kaç kere dedik, sevişmeyeceksen uzak dur adamdan diye. Adam berbat davranıyor, daha fikrimizi mi bekliyorsun?
Sürtündünüz mü? Bak sürtünme ile gebe kalan var, ona göre.
Gitti mi yani tamamenDedik ama inanma sevip gidecek diye, dinlemedi
Tamam. Öncesinde gelen sıvıda da sperm oluyor.Biliyorum o sekilde hamile kalindigini
Boşalma olmadi
Vajinal muayene yaptiJinekologa gittim hiç bi sorun yok dedi...diosun da sen jinekolog'a gidip ne dedin? Sana ultrasonla mı baktı yoksa vajinal muayene mi yaptı?
Hiç mantıklı değil bu anlattığın ayrıca senle bu tarz konusan bi adamla ilişkini kes..ister ilişki olsun ister olmasın farketmez
O kadarini da biliyoruz ayolTamam. Öncesinde gelen sıvıda da sperm oluyor.
Senin için pek önemli ya.Sen anlamazsin bosver
Senin icin pek onemi yok bu tur seylerin
Sende 40 a dayandin.İki sene önceydi o, şu an solu dolu 30 ama kabul etmiyor
Selam canlarim
Erkek arkadasimla 2 hafta once gorusmek icin sozlestik.
Sabahtan islerim vardi onu hallettim, o da toplantiya girmis uzamis bundan dolayi biraz gec buluştuk.
Bende trip attim sinirlendim o da ozur dileyip gönlümü aldi.
Neyse ondan sonra basbasa kalalim seni cok ozledim dedi. Bende hayir olmaz zaten stresliyim birde onun stresini cekemem seninde tadini kaçırırım dedim.
Israrla istedi bende birsey demedim.
Neyse gittik yakinlasma oldu biraz sonra korkup durmasini soyledim kan geldi sandim.
Sinirlendi tartistik biraz.
Ondan sonra yine istedi ben olmaz diyince kalk gidelim dedi sinirli bir sekilde.
Bende ordan cikmadan lavobaya girdim.
Sonra klozette kan gordum.
Şoka ugradim ona gosterdim klozeti birsey yasamadik bu benden dolayi degil kendini sorgula bence dedi.
Sonra sakinlestirmesi gerekirken birde dalgaya aldi. Sen en iyisi metroda falan dogum kontrol hapi tasi. Yanyana oturmaktan birsey oldugu nerde gorulmus falan dedi.
Bende ona sesimi yukselttim nasil konusuyorsun benle diye.
Birde bu konularda cok bilincsizim.
Ona sordum neden kan geldi o zaman diye o da ben daha once hic bu sekilde ilişki yasamadim nerden bileyim jinekolog muyum falan dedi.
Anlayacaginiz beni suclu psikolijisine soktu resmen.
Neyse o gun şok olmustum kani gorunce ama birsey yasamamistik hakkaten ama bu konularda bilincsiz oldugumdan korktum.
Neyse gorusme bitti ciktiktan sonra beni birakana kadar soguk yapti elimi tutmadi falan vs.
Aksam mesaj atti eve gectin mi hayatim diye.
Bende evet dedim.
O gun o korkuyla hic uyuyamadim sabah kalkar kalkmaz jinekologa gittim.
O da bi sıkıntı yok dedi icim rahatladi.
Neyse aradan bi kac gun gecti aradi acmadim cunku bende ona sinirliydim konusasim yoktu.
Ertesi gun tekrar aradi teli acmadim diye trip atti normal samimi bir sekilde konustuk.
Ondan sonra aradan 1 gun gectikten sonra ben aradim bu sefer mesgule atip dönüş yapmadi ustelik.
Bir haftadir falan da hic konusmadik.
Benim anlayamadim evet gorustugumuzde tatsizliklar yasadik ama o arayip mesaj atti hic birsey olmamis gibi konusuyorken neden simdi hic sesi cikmiyor.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Penetrasyon ne demekSenin için pek önemli ya.
Bacım neredeyse penetrasyon olmuş, ne konuşuyorsun daha? Bekaret mi kalmış sen de yani...
Doktor zedelenme diye birseyden bahsetti amaRegl olmuşsun
Ayol oyle gelisti napayyiiiimmKonu özeti: Ben ona trip attım, o bana trip attı, kan geldi, ben ona trip attım, o bana trip attı, sonra ben yine ona trip attım…
Tamamda normale dönmüştü aramiz neden mesafe koydu tekrar ona anlam veremiyorumadamla yatmamışsın adamda gitmiş işte şimdi arayıp ne diyeceksin tövbe yarabbim
Penisin vajinaya duhul etmesi eylemidir.Penetrasyon ne demek
Anlattiklarima gore izlenimlerini soyle diyorum cicis
Fal bak demedik sana
dönmemiş demek ki şimdi ararsan be defa dr kontrolünde aynı cevabı alamazsın sonra gelip buralarda benle yattı ayrıldı diye başlık açarsınTamamda normale dönmüştü aramiz neden mesafe koydu tekrar ona anlam veremiyorum
:) dıger konuna baktım mıllete verdıgın cvplardan falan hıc oyle magarada yasamıssın gıbı bı hıs uyanmadıDedigim gibi ben daha once boyle birsey yasamadigim icin bilincsizim bilgim yok.
Ondan dolayi evham yaptim tabi o cok dahatti