- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
ama herif de gitmiş bakmışBide gel bak kan diye gostermiş herife hahahaha ulan bu nasıl hayatlar ya
Çok tiskinçBide gel bak kan diye gostermiş herife hahahaha ulan bu nasıl hayatlar ya
biraz zor gibi.Bu arada adam da ilişki ordinaryusu, gelip kana bakmış ve kendini sorgula başka zamanki ilişikinin kanıdır demişO zaman kesin evlenir. Mission completed.
E amacı belli neden gostersin beni bozdun (Çok tiskinç
Kurban kesilince yaparlar ya, biri parmaklar ve alnına sürer.Bide gel bak kan diye gostermiş herife hahahaha ulan bu nasıl hayatlar ya
Bakmıs ve yememiş neyse ki adam akıllı bu umutsuzdan kacarak uzaklaşır ins. Yoksa basına kalacakama herif de gitmiş bakmış
İrkekler o kandan uzak durur sonra ömür boyu karilarıniza kul kole olursunuz nerden mi biliyorum kocamdanKurban kesilince yaparlar ya, biri parmaklar ve alnına sürer.O aklıma geldi, tövbe tövbe...
ya adamda dhalsim gibi uzayan uzuv olmayınca aa a a nası şaaptım ben uzaktan demıstırama herif de gitmiş bakmış
Adamın tarzı rahatsız edici bir kere. Çocuk eğler gibi hadi yaa, bir kerecik gidelimmmm diyerek zorla ikna ediyor. Eve götürüyor falan... Yani kaliteli bir davranış şekli değil.biraz zor gibi.Bu arada adam da ilişki ordinaryusu, gelip kana bakmış ve kendini sorgula başka zamanki ilişikinin kanıdır demiş
E o zaman niye durduyor adamı? İnsan gibi sevişsin, bozdun evlenmek zorundasın desinE amacı belli neden gostersin beni bozdun () evlen benle
Adam abaza çünkü. Yoklukta... umutsuza sürtünmeye bile razı olacak derecede abaza.Adamın tarzı rahatsız edici bir kere. Çocuk eğler gibi hadi yaa, bir kerecik gidelimmmm diyerek zorla ikna ediyor. Eve götürüyor falan... Yani kaliteli bir davranış şekli değil.
Adamın evlenmeyeceğini biliyor çünkü. Adamın niyeti sevgili olmak bile değil ki Kudra. Evlilik şurada dursun yani.E o zaman niye durduyor adamı? İnsan gibi sevişsin, bozdun evlenmek zorundasın desin
ama herif de gitmiş bakmış
E ama oylede olmaz evlenirken kirmızı kurdela kanı tavana fışkırtmalı sevişme yapmadan olmaz biraz zedeleyebilir ama fazlasi olmazE o zaman niye durduyor adamı? İnsan gibi sevişsin, bozdun evlenmek zorundasın desin
Ama bak sürtüneyim derken zedeleyivermiş zarı. Az daha sürtünseymiş bozulacakmış. Umutsuz ile evlenmeye beş dakika kalmış Kudra.Adam abaza çünkü. Yoklukta... umutsuza sürtünmeye bile razı olacak derecede abaza.
ay bayılacağım"Naptık da noldu la?" diye bakmıştır garibim, Umutsuz kanı görüp şu hale girince:
O yüzden geç de olsa dank etmiş ve koşarak uzaklaşmışAma bak sürtüneyim derken zedeleyivermiş zarı. Az daha sürtünseymiş bozulacakmış. Umutsuz ile evlenmeye beş dakika kalmış Kudra.
konu bıraz zorlama yanı.mıllete şak şak cevabı yapıstırcak kadar cesursun laf da sokuyosun :) laf olsun dıye acılmıs bı konu gb kısaca:)) hatta erkek bıle olabılırsın zorla ayol da ayol yazıp druyomusun gıbı. yanı bu benım dusuncem . hıc ole bıseyden anlamayan saf kız modunda gelmedın dıyım ne dıyım.. adam sasırmıs hıc boleılıskı yasamadım nerden bıleyım demıs nası bı yakınlasmaydı da kan geldı sandın ? ve ve ve jınekolog vajınal muayeneyı bakıreye nasıl yaptı da sorun yok dedı ..de aman da aman yanı.. pef..Nasil yani kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?