Sonunda anlatabiliyorum

Phalanx ne yapsın?

• Affet

OY: 21 10,9%
  • Sil gitsin

OY: 171 89,1%

• Ankete Katılan
    192
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Amin. Allah herkesi evinde mutlu huzurlu etsin.

Aynen öyle. Hayat devam ediyor. Sanırım doğum sonrası insan hassaslaşıyor. Geçici bir dönem tekrar toparlarım. Olmuyorsa zorlamanın gereği yok bazı insanlar neyse o kabullenmek lazım.

insan kendi evladina karsi hissettigi seylerle ailesini cok kiyasliyo once, sonra yavas yavas o duygu da koreliyo. koreltmek zorunda kaliyoruz.

siz naparsaniz yapın onlara yaranamicaksaniz en iyisi dediginiz gibi habersizce cekip gitmek.

allah yardimciniz olsun. insallah hep mutlu olursunuz.

Teşekkür ederim. Gerçekten öyle insan anne olunca anneliği anlıyor. Yokluğumu fark bile etmez o yüzden sorun olmaz.

Maşaallah eşinize. Bir yerden eksik , diğer yönden dolu hayatınız.

Ben olsam affedeedim ama sevgimin hep eksik kalacağını, neden böyle olduğunu ona anlatır , yuzlesirdim.

Sil gitsin! Anne anne olmayınca cocuk bir yere tutunamıyor size bravo kendinizi kurtarmışsınız ama bir çoğu sizin kadar başarılı olamıyor bence hayatınızda böyle bir insana yer vermeyin varlığı da yokluguda bir sırf çıkar için sizin yanınızda olacaksa hiç olmasın bence.Sorun sizin onu sevmemenizden ziyade onun sizi sevmesi gerçekten yurekten....

Maşaallah eşinize. Bir yerden eksik , diğer yönden dolu hayatınız.

Ben olsam affedeedim ama sevgimin hep eksik kalacağını, neden böyle olduğunu ona anlatır , yuzlesirdim.
Yüzleştiğimde aşırı tepkiler veriyor. Aşırı ağlıyor, şekerini, tansiyonunu sürekli kullanıyor. Çok iyi manüplasyon yapar. Sinirimi bozmak istemiyorum. Affettim ve sildim. En büyük ceza bayramlarda bile arayanı olmayacak. Zaten hiç arkadaşı yoktur. Akrabaların yarısından çoğu ile küs. Yanlız yaşlanacak yazık aslında.

Ailecek karaktersizler. Teyzelerden birinin kocası 10 yaşında çocuğu (diğer teyzenin kızı) kapının deliğinden giyinirken izliyor. Teyze yakalıyor ve olayın üstünü örtüyorlar. Adam 3-4 yıl önce tacizden iyi bir dayak yiyor ama hala evli. Bu teyze ben çocukken beni sebepsiz döverdi, sinir hastasıydı. Lafın gelişi değil gerçekten sebepsiz. Annem hala onlara yaranmaya çalışır. Neyse artık yok hayatımda asla olmayacak şimdi tek derdim oğlum dün sordu dedesini ve anneannesini ne demeliyim diye düşünüyorum.

Ona cok yansitmayin kac yasinda bilemiyorum siz anlar mi ama siz uzak durun ola bildigince uzak birakin o kardeslerine tapmaya devam etsin ...

Benim anlamadığım şey hadi anneniz kötü, zamanında size bu kadar düşkün bir baba bu olanları nasıl görmedi ya da size yapılanları siz nasıl babanıza anlatmadınız. Ve kötülüğü sadece size mi?

Herkese karşı öyledir kimseyi sevmez beğenmez. Herkesin yüzüne güler gittiklerinde gömer. Babam işi gereği sabahı erken gidip gece geç dönerdi. Evde olsa da eve pek gelmezdi hep arkadaşlarıylaydı zaten o ayrı konu.
Benim de hatalarım vardır ama kötü bir evlat değildim.
Babam annemi aldattığınında annemden taraf olduğum için aramız açıldı.

İnsanın başına gelmeden silerdim ya da affederdim diye bir yorumda bulunması, kendini kandırmak olur. Benim babam kaba bir adamdı, insanların içinde bana söyledikleri(aşağılamaları yüzünden) hala özgüvensiz biriyim ama pişman olur üzülürdü, insandı. Yıllarca kin duydum onun yüzünden içine kapanık, özgüvensiz oldum diye, üniversiteye gidince biraz aştım bu durumları.. ama şimdi düşünüyorum yanlışları vardı ama benim için canını verir o yüzden Benim hayattaki en büyük şansım ailem ama benimde eşten yüzüm gülmedi, sanırım Allah imtihanı bir yerden verirken mutlaka bir dayanakta veriyor. Yine de sizi takdir ettim bunca şeye rağmen hala affetsem mi diye düşünmeniz, bakarım demeniz büyük erdem. Keşke annenizde zamanında size kızı gibi bakmayı kol kanat germeyi düşünseymiş

Çok üzüldüm sizin adınıza. İnşallah yuvanıza huzur ve mutluluk gelir. Kimsenin hayatı tam olamıyor elindeki ile mutlu olmak gerekiyor. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim

Aynı durum bendede var ama kişiler farklı benimde babam . Sildim .pişmanmıyım asla . Bu saatten sonra melek olsa umrumda değil . Baba kız ilişkisi yaşatmayan bir insan , akrabalarını üzerimize salan , bizi sürekli hedef gösteren ... içimde baba boşluğu var , ama geçti o tren. Bence affetme ,unutma sana yapılanları .

Affetmem hayatta umrumda da olmaz
Siler gecerim hem de butun kinimi kusarak
Bugune kadar yaptiklari her seyin acisini cikaririm olene kadar bunu dusunurler
Nasil bu kadar saf oluyorsunuz anlamiyorum

anneni bebekten kaybettiğini varsaysan hayat senin için muhteşem olurdu.

Affetmem hayatta umrumda da olmaz
Siler gecerim hem de butun kinimi kusarak
Bugune kadar yaptiklari her seyin acisini cikaririm olene kadar bunu dusunurler
Nasil bu kadar saf oluyorsunuz anlamiyorum
Aslında saflıktan ziyade hep o durumun içinde büyüyünce alışıyorsun. Sanırım olayın kahramanı anne olunca ve de anneler hep kutsal masum mitolojisiyle büyüyünce insan yakıştıramıyor. Artık aştım. Kesinlikle aramıyorum. Çoğu aramalarını açmıyorum. Bazen cevap veriyorum. Maddi beklentileri artık karşılamıyorum.
Bir kaç ay sonra İtalya’ya gideceğim uzun bir süre dönmem ama vedalaşmayacağım. Belki yıllarca torunlarını göremeyecek. Neyse işin özü zor olsa da attım içimden.

Eşin çocukluğunda çektiğin sıkıntıların mükafatı olmalı size maşallah ve sakın seni üzen insanlarla içli dışlı olma... Mesafen hep olsun...

Küsme ki barışmak zorunda kalma, mesafelş tut ilişkini...
Bazı insanlar anne yada baba olamıyor ne yazık ki yani yapmaları gerekenleri yapamıuorlar bazı anneler narsist oluyır ki senin kş o değil gibi geldi bana , bazı anneler yeni ailesini benimseyemiyor , imsan evlenince artık birincil olan kendi kocası çocuğudur ama bazı insanlar bocalıyor ki bu kişinin annesi babası kardeşi de bunu kullanıuorsa insan da vicdan azabı oluyor resmen...
Benim eşimde dw var ne yazıkki ama uç noktalarda değil şükür ama bazen dışarı çıkarız kendimi metres gübi hissediyorum çğnkü vicdan azabj çekiyor ailesi de gelemedi yiyemedi diye falan filan...
Sana tabsiyem anneni anne olarak değil de insan olarak gör o zaman biraz daha kolaylaşıyor çğnlü anneler hata yapmaz iyidir böylr bir tabıda var sen onu birey olarak görürsen hata yapabileveğini de görürsün ve mesafeni buna göre koyarsın...
Çok şanslısın bu arada iyi bir eşin gğzel çocukların ve iyi bir ailen var anneni uzak tut ki bozulmasın düzenin...

Evet sizin gibi düşünüyorum. Küsünce olmuyor ama mesafeli olunca daha rahat. Malesef ailesi ile göbek bağını koparamayanlar aile olamıyor.
Eşim ve evlatlarım ile meşgulüm artık. Herşey geçmişte kaldı benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…