Sonunda anlatabiliyorum

Phalanx ne yapsın?

• Affet

OY: 21 10,9%
  • Sil gitsin

OY: 171 89,1%

• Ankete Katılan
    192
Amin.
İnşallah bizim çocuklarımızla bağımız sağlam ve güzel olur :)

Amin.
İnşallah bizim çocuklarımızla bağımız sağlam ve güzel olur :)

amin inşallah

sevgiyi kosulsuz ve dogru goren cocugun baginin saglam olacagina inaniyorum. insallah oyle de olur.

iyi ki varlar evlatlarimiz yaaa

edit: imla

Boyle anne olmaz olsun.sil gitsin o senin ayagina hayat boyu bag olur.ailenle mutlu mesut yasa bir annem var deme bence

Nihan Kaya’nın “İyi Aile Yoktur” kitabını mutlaka ama mutlaka okumalısınız, yaralarınıza iyi gelecek.
Affetme konusunda şöyle diyor: “Affetmenin şifa verici hiçbir etkisi yoktur. Affetmenin gerekli olduğuna inandığımız sürece gerçek anlamda affedemeyiz. Evladın anne-babaya hisleri dahil, herhangi bir insanın herhangi bir insanı herhangi bir nedenden ötürü affetmeme hakkı vardır. Herhangi bir insanın herhangi bir insana herhangi bir şey hissetme hakkı vardır. Çocukların, anne-babaları dahil herhangi bir kimseden yahut herhangi bir şeyden şikayetçi olma, öfkelenme, ağlama, tepki verme, eleştirme, isyan etme, üzülme ve acı çekme hakkına saygı duymadığımız sürece çocuğu her şeyiyle kabul etmiş sayılamayız. Halbuki her çocuğun ihtiyacı olan temel şey, anne-babası tarafından kayıtsız şartsız kabul görmektir.”

Affetsen yine üzüleceksin zor bir karar seni yıpratmasına müsaade etme

Peki anne bu hale nasıl geldi?
Belki kimsenin bilmediği yaşadığı ağır trawma sonucu böyle oldu.ya da nebiliyim işte belki istemeden yaptı ,kısaca aklım almıyor bir annenin böyle olmasını.sebep bulmaya çalışıyorum.

Çok nadir de olsa bazı ebeveynlerin, üzerinde pek fazla emeğinin olmadığı çocuklara karşı bi soğukluğu, hissizliği olduğunu gördüm. Sanırım sizin de ilk çocukluğu babaanneyle geçirmeniz, anneyle aranızda oluşması gereken bağı engellemiş. Bunda sizin suçunuz neyse...
Bence silmeyin ama eşinizle aranıza girebilecek kadar da yakınlaşmayın, niyeti ne belli değil çünkü. E kolay değil tabi bu saatten sonra sevgi ve güven kazanmak. Size pek annelik yapmamış ama belki torunlarına iyi bir anneanne olur.

Bence çıkarın bu saatten sonra ya para için yanınıza sığınır ya kardeşlerinden tekme yediği için ben silerdim bir dahada arkama bakmazdım
Ne anneliği var ki ne hakkı olsun

Anne barışılacak gibi durmuyor.Merhaba merhaba seviyesinde bayramlık seyranlık bi ilişkiyi hak ediyor.

Eşin çoğu insanın yapmadığını yapmış,maşallah.

Bu hastalıklı ailede yetişmiş bireylerin normal evliliği olsa şaşarım
Hanımefendi lütfeder gibi haksızdık diyor birde
Ben olsam çok güzel laflarla kapatırdım o telefonu

Malesef bende oyle sevgisiz bi anne var ama sadece bana ve bir kardesime oyle kotu bi çocukluk yasadim suan onu bazen gormek bile istemiyorum mesafemi koydum bazen kotu olsamda hak ettigi halde kendime kiziyorum boşver diye ama malesef olmuyor simdi başka bi kardesime oyle annelik yapiyor ki gorunce içimdeki yangini anlatamam hep kendimde suç aradim bende suan bi evladim yok ama olursa onun gibi olmaktan hep korktum insallah ben evladima iyi bir anne iyi bir arkadaş olucam onun yaptigi gibi olmıcam ben bunlari hak etmedim bugunki hayatimi sorsaniz yine sevgisiz ve yanlizim başkalari tarafindanda deger verdigim çoğu hak etmiyomuş bunu da anladim ona ragmen hep hayata gulumsemeye caliştim sizde guclu olmaya calişin

bardağın dolu tarafından bakarsak bizim evlatlarımız biraz daha şanslı. Ilgi sevgi göremeyince, evladın kıymetini daha iyi anlayabiliyoruz. :)

Arkadaş bahsetti annenesi de normal değilmiş erkek çocukçutmuşlar. Ne olursa olsun herkes annesi gibi olmak zorunda değil. O zaman konu sahibi de evlatlarına öyle davransın ve annemde böyleydinin arkasına sığınsın. İnsan aksine daha çok kendi yaşadıklarını yaşatmamak için çabalamalı bence

Yorumları okumadım sadece yukarıdaki ankette sil gitsin cevabının yüzdeliğini görünce oldukça şaşırdım.Anneniz dengesiz bir insan olabilir, karakter sorunları olabilir,geçmiş yaşantısı onu kötü huylara itmiş olabilir herşey olabilir ama sonuçta Anneniz.Peygamberimizin bir hadisi var Allah'tan korkun da çoçuklarınıza adaletli davranın diyor.O size yaşattıklarının hesabını verecek.Ama siz gönlünüzü açın hiç birşey kaybetmezsiniz

Annem bana ulaşamadığı için halama 'beni arasın' demiş. Aradım ağladı. Torunları özlüyorum görüştürmüyorsun vs. duyan gerçek sanır nasıl melek. Sabrım kaldırmıyor artık ikiyüzlülüğünü arayıp hakaret etmek istiyorum ama kendimi tutuyorum. Sadece bu hafta engelledim ondan önce aramasına engel bir durum yoktu. Sonuç olarak kendini kurban gibi hissedebilmek için elinden geleni yapıyor babamda saf inanıyor. Allahım benim sınavımda annem sanırım.

bu da buraya actigin baslik icin bi sebep daha iste...

iyi yapmışsın demekki degismedi degismeyecek
kendine yuk olacak hic biseyin altina girme.

sen de degerlisin. sen de ozelsin. senin de ihtiyaçların isteklerin beklentilerin vardi var ve var olacak.

ama onun bunlari karsilamasi pek mumkun degil sanirim.

baban da kendisi bilir. erkekler yaslandikca karisina düşkün oluyo. o konuda da yapacak bişey yok maalesef. herkes kendi bilir deyip yoluna devam etmelisin

Aynen öyle. Hayat devam ediyor. Sanırım doğum sonrası insan hassaslaşıyor. Geçici bir dönem tekrar toparlarım. Olmuyorsa zorlamanın gereği yok bazı insanlar neyse o kabullenmek lazım.

Ben olsam affederim ve silerim hayatımda yoklar gibi devam ederim inanın hayatınıza yine soksaniz yine hiç ummadiginjz anda size zarar verip kendi yollarına bakarlar bazı insanlar anne baba olamaz sizde sorun yok hala bir tutar yan arıyorsunuz bulursanız bile tutmayın affedin ama silin

Aynen öyle yaptım. Sadece hassas bir dönemdeydim destek olmasını hatta olmalarını (babamda) istedim. Torunu da özlemiyorlar. Bende İst gittiğimde onlara haber vermeyeceğim ve uğramayacağım. İtalya ya gitme durumumuz var veda etmeden gideceğim. Artık yeter. 30 yılda değişmeyen insanlar artık değişmez. İyi bir ders almaları gerekli.

Sizi seven ve sırf sizin için böyle insanlara bile değer veren bi eşiniz var iki evladiniz var Allah bağışlasın Allah yuvaniza huzur mutluluk nasip etsin birliginizi bozmasın kendi ailenizi de tam anlamıyla ruhunuzu arındırın düşünmeyin anlatmayin onlar iletişime geçmeye çalışsa bile kesinlikle girmeyin böyle bir iletişime .Allah yardımcınız olsun yolunuz bahtiniz açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…