Sonunda anlatabiliyorum

Phalanx ne yapsın?

• Affet

OY: 21 10,9%
  • Sil gitsin

OY: 171 89,1%

• Ankete Katılan
    192
Benzer bir konuda ben açmıştım. Ben görüşüyorum ama sürekli tekrar ediyor herşey. Yani şuan iyi gibi görünüp başka yerlerden vuracaktır emin olun. Bende hep merak ederdim şu benim annem melek olayını, niye bana öyle olmuyor derdim. İnşallah bizler iyi anne olabiliriz...

valla ne yalan söylim ben olsam affetmem evet konusurum ama onunla iç hesaplasmam bitmez....çocuklugumu gencligimi verebilecek mi o günler geri gelmeyecek ..benzer durumlar yasadıgım icin ben affedemiyorum yani bir anne olarak sevemiyorum

çok doğru demissiniz bende öyle düşünüyorum anne olunca bin kat nefret ettim bende

Evet öyle düşünüyorum bende.
Mesafe olunca hayatımla ilgili bir şey öğrenemiyor artık.

Ben olsam konuşurum ama mesafeli olurdum heralde. Bi çizgim olur ve annem onu aşamazdı. Pişmansa bile size böyle davranmaya devam eder ama sizden de aynısını beklemesi saçma olur. Yaptigi hatalar unutulacak gibi değil.

Beni konundan engelleyince surada yazdiklarin yasanmamis sayilmiyor ki. Neyse sana daha fazla zaman ayirip yazmicam. Umarim en azindan esin cocuklarinizi düsünürde ona göre devam eder. Sevilmemis cocuk, gercekden yazik sana

Beni konundan engelleyince surada yazdiklarin yasanmamis sayilmiyor ki. Neyse sana daha fazla zaman ayirip yazmicam. Umarim en azindan esin cocuklarinizi düsünürde ona göre devam eder. Sevilmemis cocuk, gercekden yazik sana
Konumu okuduysanız hep uzak durduğumu yazmışım beni linç etmek istiyorsunuz ama konuyu baştan sona okuyun süreci daha iyi anlayacaksınız. Sadece babamın kanser olduğunu öğrendiğimde duygusal bir karar verdim, aynı olduklarını gördüm ve süreci bizden bağımsız ilerletmek kararı aldım.

Durum nedir
Merak ettim 5 yıl geçmiş
Şöyle babamın 3.evre kanser olduğunu öğrendim. Başka ildeki evime geldiler mayıs ayında tedavi için. 1 doz kemoterapi ve radyoterapi aldı. 5 hafta sürdü. Ameliyata kadar da yayla evimizde kaldılar. Geçen hafta ameliyat iptal oldu akciğere sıçradığından şüphelenirdi ama nodül dendi. Değişmediklerini anladım bu süreçte ve tedaviye kardeşim ile annemin sorumluluk alarak devam etmesine karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…