benim böyle şeyler duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki.bidaha burda böyle konular açamak istemioyrum.kendimi tuttum ama akıl almadan da olmuyo.çünkü bizde konuşmak gibi bir şey yok.o kavga ettiğimiz gün de napmış bakalım annem anlat diye başladı knuşma.ama nerelere vardı.bende sinir öfke kontrolü yok.o sabırlıdır ama artık bende de şu gelişti o beni böyle sinir edip ağlatınca dönüp rahat rahat uyuyamaz.en az benim kadar canı yancak e az benim kadar sinirlencek sonra ben dönüp uyucam o değil.ben ona konuşalım dediğimde tlfna bakar döner uyur asla konuşmak benle.ya sanki nolcak konuşsa.bişey mi eksilcek.anlamıyorum.cebinden parası mı cıkcak.ama öyle görmüş.işte kadın dertleşmek için konuşmaz.ancak dır dır. edebiyat yaparım.tek bildiğim o olduğu için.vs.Sen bu işten kurtulacaksın ve ömür boyu huzura kavuşacaksın. Arkadaşımın sınıfında 24 yaşında üni kazanıp 38 yaşında bitiren vardı. Hiç birşey için geç değil. Yapman gereken sınavına odaklanman. Ben dua edeceğim senin için. Gerçekten şurada aldığını eleştiriler bile içimi acıttı neden bilmiyorum. Sen çok mutlu olacaksın inşallah. Burada yazılan herşeyi takma kafana. Kimse başına gelmeden kolay kolay yorum yapabiliyor. İnan bana çok iyi yapıyorsun. Zaten ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. Mümkün olduğu kadar görmemeye çalış. O seni peşinden sürükleyip, böyle şeyler yaşatmışsa her şeyi hakediyor demektir.
Adamla hiçbir tartışma ya da gerginliğe girmeyin. Sessiz kalın, bu süreçte derslerinize yoğunlaşırsınız.bi de şunu fark ettim.elimi öyle her mor gördüğümde ve dudağımı yara içinde gördüğümde bile insan geri güzel günlere dönmek için kendinde cesaret bulabiliyo.ama gerçeği görmek için o cesareti bulamıyo.sorunu günlük halletmek daha kolay.ama ben bu işten kurtulcam da ömür boyu huzura kavuscam bunu basarabilmek daha zorç
ben eşimden korkmuyorm.o korkutmuştur sizi.eğer bana vurursa elime ne geçerse fırlatır o da yaşatırım o acıyı.açıkçası sizdende korktum..erkek cesareti var..
benim böyle şeyler duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki.bidaha burda böyle konular açamak istemioyrum.kendimi tuttum ama akıl almadan da olmuyo.çünkü bizde konuşmak gibi bir şey yok.o kavga ettiğimiz gün de napmış bakalım annem anlat diye başladı knuşma.ama nerelere vardı.bende sinir öfke kontrolü yok.o sabırlıdır ama artık bende de şu gelişti o beni böyle sinir edip ağlatınca dönüp rahat rahat uyuyamaz.en az benim kadar canı yancak e az benim kadar sinirlencek sonra ben dönüp uyucam o değil.ben ona konuşalım dediğimde tlfna bakar döner uyur asla konuşmak benle.ya sanki nolcak konuşsa.bişey mi eksilcek.anlamıyorum.cebinden parası mı cıkcak.ama öyle görmüş.işte kadın dertleşmek için konuşmaz.ancak dır dır. edebiyat yaparım.tek bildiğim o olduğu için.vs.
ben eşimden korkmuyorm.o korkutmuştur sizi.eğer bana vurursa elime ne geçerse fırlatır o da yaşatırım o acıyı.
öğretmen olmak için gerekenler;Çocuğumu sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Küfür nedir ya bir erkeğin ağzında bile iğrenç dururken bayanda küfür nedir? Bir eğitimci birde. Anne değilim çok sevdiğim bir yeğenim var onuda sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Adamın annesine resmen şey demişsiniz. Birde o adamdan para istiyorsunuz. pes valla
6 ay. geçen öyle bi durum vardı.ama eşim tepkimi ölçmek için beni kandırmış.öle bişey olsa düşürmek için herşeyi yaparım. bu konuda da tepki aldım ama ben bu adamın cocuğuna iyi anne olamam.şu anda insan olduğumdam bile şüpheliyim.
Valla ben olsam gurur yapar, başka eve çıkardım. Onun evine parasına puluna da tamah etmezdim. Ailenizin yanina donemiyorsaniz kendinize baska ev tutun. Düşünsene, o kazanıyor, sen yiyorsun, ustelik iliski bu kadar saygisiz bir hal almisken. berbat ve küçültücü bir durum.
pardon hanımefendı ben sızın meslegınzı çok merak etim... kpss ye hazılanan suanda çalışmayan bır ınsan yenı bır ev nasıl tutar masraflaı nasıl karşılar .. ? bu düşüncebile çok ütopikk...kii gerçeklestırmek ..
sana eşin tekme atsa bi tane de şuraya vur kocacığım diyeceksin herhalde CANIMtam tekmelik dayağıda hak etmiş..
söyle de bilelim.senin mantığını da anlayalım ki evet biz haksızmışız diyelim.Bana "hee parası pulu için onunlayim" diye cevap yazmıştı ironik ironik. O nedenle böyle yazdım. Madem para önemli değil, kendine ev tut anlamında.
Mesleğim.. söyleyeyim mi hâlâ?
sana eşin tekme atsa bi tane de şuraya vur kocacığım diyeceksin herhalde CANIM