sonuçta olacak :birimiz mezara birimiz hapishaneye.

benim böyle şeyler duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki.bidaha burda böyle konular açamak istemioyrum.kendimi tuttum ama akıl almadan da olmuyo.çünkü bizde konuşmak gibi bir şey yok.o kavga ettiğimiz gün de napmış bakalım annem anlat diye başladı knuşma.ama nerelere vardı.bende sinir öfke kontrolü yok.o sabırlıdır ama artık bende de şu gelişti o beni böyle sinir edip ağlatınca dönüp rahat rahat uyuyamaz.en az benim kadar canı yancak e az benim kadar sinirlencek sonra ben dönüp uyucam o değil.ben ona konuşalım dediğimde tlfna bakar döner uyur asla konuşmak benle.ya sanki nolcak konuşsa.bişey mi eksilcek.anlamıyorum.cebinden parası mı cıkcak.ama öyle görmüş.işte kadın dertleşmek için konuşmaz.ancak dır dır. edebiyat yaparım.tek bildiğim o olduğu için.vs.

Adamla hiçbir tartışma ya da gerginliğe girmeyin. Sessiz kalın, bu süreçte derslerinize yoğunlaşırsınız.
Ayrıca evet insanı çirkinleştiriyorlar ama herşey güllük gülistanlıkken olmuyor. Hangi psikolojik darbelerin altında kaldığınızı düşünmeden aaa nasıl konuşmu nasıl davranmışı çok sığ buluyorum. Bir insan bir diğerini çıldıracak boyuta getirebiliyor. Bu tarz şeyleri kimse yaşamasa keşke ama oluyor iste. Hayat bu yüzünü göstermiş size, umarım güzellikler olsun bundan sonra. Eminim çok huzurlu, sakin, mutlu bir insan olarak devam edeceksiniz...

bitmiş bir evlilik bence defet gitsin. saygı olmayan yerde ilişki olmaz sizde saygının s si kalmamış...hala niye onla oturuyosunki? bir amacın filanmı var gizliden gizliye? yada bir planın? yoksa oturulmaz yani bu ortamda..

Canım ya, annenle bile dertleşemiyorsun. Çok kötü.. Sabret 3 ay, bu zaman çerisinde mümkün olduğu kadar az polemiğe gir onunla bu yaşadıkların hırs yapsın sende daha sıkı sarıl derslerine. Dertleşmek istersen bak burada seni anlayabilen bir sürü insan var yaz bize. :) Mesela @justholdmetight harika birisidir ona yaz, bana yaz :)

sırf derslere çalışmak için o süreci evde geçirrsen aynen başlıktaki gibi olur sonunuz.bir dakka durmam o evde.bir an önce ailenize anlatın çıkın o evden.ikinizinde ne saygısı kalmış ne sevgisi.

Koş anneciine canim isin cok zor.kafan rahat. Calis az zamanin war insallah atanirsinda kimseye muhtac olmadan uzaklasrsin herkesten

şiddet uyguluyorsun nasıl öğretmen olacaksın demem de ,öğretmen olacaksın bu nasıl bir anlatımdır Allah aşkına.

öğretmen olmak için gerekenler;
yeterli puanı alıp universitede ogretmenlik okumak.
boyle eğitimci mi olur diye yargılayacaksan
okul oku mebe gir mebin başkanı filan ol artık oyle mi yapılıyo nasıl oluyosa o iş kural koy öğretmenlik bolumlerine hayatında bi kere bile kufretmiş insanlar ogretmenliğe giremez diye tabi nasıl kanıtlanıcaksa kimin küfretmediğini ki ben daha agzından kufur çıkmamış bi insana rastlamadım rastlamam da her insanın sabrı taşabilir robotsa taşmaz çocuğun olursa muhtemelen zaten böyle bir ogretmen okutuyor olacak kimsenin özel hayattaki halini bilmiyonuz çunku

Okudukça sinirlerim bozuldu siz böyle bi evliliği nasıl sürdürüyosunuz böyle kaynanalarıda Allaha havale ediyorum Allah ıslah etsin! kendi çocuklarından bulsun demiyorum ama genelde buldukları görülmüş bişeydir Allah büyük sonuçta.Gerçekten yazıklar olsun.Yerinizde olssam boşanırdım,eğer atanamadan boşanamam diyosanız deli gibi ders çalışırdım ne zaman atanırdım işte o gün boşanırdım.Ne halleri varsa görsünler kaynanada oğlunu alsın emzirsin.Şimdi bişey dicemde ban yerim diye susuyorum.Hayinler ya.

arkadaşar boşan deek en kolayıı kızında aklı fıkrı var boşana onunda aklına gelişdir elbett.. basınızsda yok herhalde byle bır sorun anlaıyorsunuz kpss ye hazırlanmak ne kadar zor .. oncelıkle sabır ve motıvasyon gerektırıyo. annesının evıne gıtse annesıde dıcek yuvanı dagıtma kı kendıde ıfade etmıs ... bence sen ayıya dayı de kpss ye kadar sabret sınavı geçir ınş.atanırsın bızımde basımızda atanamama sorunu var .. atanırsan bosanırsında yenı ev kurarsında hayta senın hayatın.severek evlendıgın kısıyle neden bukadar sevgısız hale geldiniz bunu düşün bence .. ha bu arada benım ark.kocasıyla sıkkıntıları oldu kayınvalıdesı yuzunden meger kadın büyü yaptırmıs ınsanlar çeşit çeşit .. Allah yardımcın olsun..

6 ayda bu duruma mı geldiniz? Üzüldüm gerçekten.. Allah zihin açıklığı versin. Umarım sınavda başarılı olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

pardon hanımefendı ben sızın meslegınzı çok merak etim... kpss ye hazılanan suanda çalışmayan bır ınsan yenı bır ev nasıl tutar masraflaı nasıl karşılar .. ? bu düşüncebile çok ütopikk...kii gerçeklestırmek ..

Bana "hee parası pulu için onunlayim" diye cevap yazmıştı ironik ironik. O nedenle böyle yazdım. Madem para önemli değil, kendine ev tut anlamında.

Mesleğim.. söyleyeyim mi hâlâ?

İkiniz de haksızsınız bi tane çarptım vi daha vurdum ne, o anneden öyle doğar deyip hakaret ne. kaynana olayından hiçbir şey anlamadım senin inadından evi et tavuk balıkla mı doldurmuşlar kusura bakmayın ama psikolojiniz bozulmuş bu evlilik yürümez saygı yok. Boşanın çalışın yine kpss ye

Bana "hee parası pulu için onunlayim" diye cevap yazmıştı ironik ironik. O nedenle böyle yazdım. Madem para önemli değil, kendine ev tut anlamında.

Mesleğim.. söyleyeyim mi hâlâ?
söyle de bilelim.senin mantığını da anlayalım ki evet biz haksızmışız diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…