sonuçta olacak :birimiz mezara birimiz hapishaneye.

Yok öğretmen küfredemez, yok öğretmen hatalı yazamaz.
Öğretmen üzülmesin, nefes de almasın, kıpırdamasın da öğretmen çünkü.
Öğretmenlik mesleğinden oluşmuyor bu insan da hani herkes kadar insan o da!
ben öyle yazanları çok iyi anlıyorum.ana kucağından çıkmamış işe güce karışmamış elle yüz göz olmamış insanlar.empati kurup düşünmek yol göstermek yerine bi yerlerde biriktirdikleri iğneleri batırıveriyolar kolayca.

ben öyle yazanları çok iyi anlıyorum.ana kucağından çıkmamış işe güce karışmamış elle yüz göz olmamış insanlar.empati kurup düşünmek yol göstermek yerine bi yerlerde biriktirdikleri iğneleri batırıveriyolar kolayca.

aynısının bi başkasını zırt pırt yaşadığım için bir insan mesleğiyle değerlendirilmez çok iyi biliyorum.
sanki sırf meslekten ibaretiz, iş zamanı iş hayat zamanı hayat.
sanki gidip çocukların önünde mi küfretmişsin de ne biçim öğretmensin oluyor.
7 sayfadır anlatmaya çalışıyorsun, anlatma bence görme bile ya burdaki her konunun böyle sapmasından bana gına geldi.

neyse bence yapılabilecek en güzel şey gözünün önünden bile çekil bu adamın sen zaten azz bi süre kalmış, hemen sınav ardından açarsın davanı kurtulursun. sen sınavına asıl ki güzel bir yere atan :KK28:

Canim şu üç ayının huzurlu geçmesi için bir bahane lazım sana bu durumda düzenini bozmak istememeni anlıyorum. Bence kasiklarim ağrıyor de doktora gittim de enfeksiyon varmış ne bileyim rahmimde bişey varmış ilaç tedavisi iliski yasak bir süre falan de madem. Normalde de soğuk davranmaya devam et. Sürekli kendini açıklamak zorunda kalmazsin en azından beraber olmak istediğinde.

aynısının bi başkasını zırt pırt yaşadığım için bir insan mesleğiyle değerlendirilmez çok iyi biliyorum.
sanki sırf meslekten ibaretiz, iş zamanı iş hayat zamanı hayat.
sanki gidip çocukların önünde mi küfretmişsin de ne biçim öğretmensin oluyor.
7 sayfadır anlatmaya çalışıyorsun, anlatma bence görme bile ya burdaki her konunun böyle sapmasından bana gına geldi.

neyse bence yapılabilecek en güzel şey gözünün önünden bile çekil bu adamın sen zaten azz bi süre kalmış, hemen sınav ardından açarsın davanı kurtulursun. sen sınavına asıl ki güzel bir yere atan :KK28:
zaten öyle yapıyorum 4 5 gündür.odadan cıkmıyorum.o mutfaktaysa mutfaga gitmiyorm karşılaşmamak için.yemk filan da yemiyoruz beraber.bi pazar günü markete gittik.onda da sadece kasada beraberdik.yine birbirmizin yüzüne bakmadık yani.mebruriyet dışında konuşma da yok.faturaydı kiraydı evin ihtiyaçlarıydı.

farklı vereceğim bir görüşüm yok ama şu an boşanmakla uğraşamazsın zaten belli
ama
bir çok iyi korun hamile falan kalma
sınavı atlattığın zaman atansan da atanmasan da derhal ayrıl bir daha geriye bakma
şu an evin içinde ne yapacağım diyorsunuz zamanında atandığınız da bir daha bu çektiklerinizi çekmeyeceğinizi düşünün öyle sarılın derslere
belki zor olacak ama he he deyip geçin kavgalara girmeyin köprüyü geçene kadar ayıya dayı

zaten öyle yapıyorum 4 5 gündür.odadan cıkmıyorum.o mutfaktaysa mutfaga gitmiyorm karşılaşmamak için.yemk filan da yemiyoruz beraber.bi pazar günü markete gittik.onda da sadece kasada beraberdik.yine birbirmizin yüzüne bakmadık yani.mebruriyet dışında konuşma da yok.faturaydı kiraydı evin ihtiyaçlarıydı.

oh en güzeli senin istediğin de bu zaten değil mi
derslerine odaklanabiliyor musun peki, nasıl gidiyor denemeler falan

böyle bir adamdan boşanınca çok rahatlayacağını da garanti edebilirim. yeni bir şehir, yeni bir iş, huzur :KK28:

Bence 3 aycık daha dayanabilirsin. Sınav geçince sinirlerin yatışmış olur. Mantıklı adımlar atarsın. Şu an hiçbir hamlede bulunma. İnşallah atanırsın. Ailene de dönmek zorunda kalmazsın.

Canim şu üç ayının huzurlu geçmesi için bir bahane lazım sana bu durumda düzenini bozmak istememeni anlıyorum. Bence kasiklarim ağrıyor de doktora gittim de enfeksiyon varmış ne bileyim rahmimde bişey varmış ilaç tedavisi iliski yasak bir süre falan de madem. Normalde de soğuk davranmaya devam et. Sürekli kendini açıklamak zorunda kalmazsin en azından beraber olmak istediğinde.
şu an için böyle bir bahaneye gerek yok.o da adım atmadı ben de.normal bi tartısma olsaydı ben coktan gider barısırdım.çünkü kafama çok takıyorum.böyle günlerce baş ağrısı çekiyorum.ama bi kaç gün sonra öyle bir durum oluşursa dediğini yapcam.

oh en güzeli senin istediğin de bu zaten değil mi
derslerine odaklanabiliyor musun peki, nasıl gidiyor denemeler falan

böyle bir adamdan boşanınca çok rahatlayacağını da garanti edebilirim. yeni bir şehir, yeni bir iş, huzur :KK28:
derslere giriyorum.şubatta hasta olmuştum.gidememiştim.onlara da girince bütün hafta doluyo.bi de bu dertlerim eklenince başım sürekli ağrıyo. zaten hastaydım gecen hafta.tam geçmedi.denemeye girmedim hiç.nisanda başlıcam.çünkü şmdi moralim daha cok bozulsun istemiyorum.evde dersleri bitirip test çözüyorum.

derslere giriyorum.şubatta hasta olmuştum.gidememiştim.onlara da girince bütün hafta doluyo.bi de bu dertlerim eklenince başım sürekli ağrıyo. zaten hastaydım gecen hafta.tam geçmedi.denemeye girmedim hiç.nisanda başlıcam.çünkü şmdi moralim daha cok bozulsun istemiyorum.evde dersleri bitirip test çözüyorum.

bu kpss denen illete ben girmemiştim bile kocam olacak dümbük yüzünden, şiddet, küfür, hakaret görmüştüm aynı işte
ama boşandım şimdi hayallerim daha çok büyüdü yurtdışına gitmek için sınava gireceğim

aslında bu sorunlu adamlar olmadan hayat o kadar huzurlu o kadar güzel ki mutlaka tatmalısın, pişman olmazsın :KK19:

deneme çoğunlukla gerçeği göstermiyor çok kafana takma bu kadar alıyorum diye ben denemelerde sınavda aldığım puanın 20 eksiğini alıyordum

Ben anlamıyorum konu sahibi sadece dayak yemiş olsaydı ah ah vah vah diyecektiniz. Dayak yediği için karşılık verince nedir bu tepki? Sonuç olarak dayak yemiş dimi ruhu onuru gururu inCinmiş. Ne yapsın kadın o döverken?
Öğretmenlerde insan dimi tepki verebilirler, robot değiller.
bi de şunu fark ettim.elimi öyle her mor gördüğümde ve dudağımı yara içinde gördüğümde bile insan geri güzel günlere dönmek için kendinde cesaret bulabiliyo.ama gerçeği görmek için o cesareti bulamıyo.sorunu günlük halletmek daha kolay.ama ben bu işten kurtulcam da ömür boyu huzura kavuscam bunu basarabilmek daha zorç

bu kpss denen illete ben girmemiştim bile kocam olacak dümbük yüzünden
ama boşandım şimdi hayallerim daha çok büyüdü yurtdışına gitmek için sınava gireceğim

aslında bu sorunlu adamlar olmadan hayat o kadar huzurlu o kadar güzel ki mutlaka tatmalısın, pişman olmazsın :KK19:
ocak ayında çok sıkışık olduğumuz için bu yıl üni.sınavına da giremedim.yeniden üni. okuyacaktım.tabi adam bi üni.mezun olduğumu kabullenemiyo ki ailesine bunu nasıl açıklasın.şimdi yine cok pişmanım girmediğim içn.

bu kpss denen illete ben girmemiştim bile kocam olacak dümbük yüzünden, şiddet, küfür, hakaret görmüştüm aynı işte

öyle mi dersin.herkes de denemede belli olur ne yapacağın diyor.ama bana da geliyo ki adam ne kadar ösym gibi soru hazırlayabilir ki.yüzde yüz güvenmem imkansız.

ocak ayında çok sıkışık olduğumuz için bu yıl üni.sınavına da giremedim.yeniden üni. okuyacaktım.tabi adam bi üni.mezun olduğumu kabullenemiyo ki ailesine bunu nasıl açıklasın.şimdi yine cok pişmanım girmediğim içn.

valla planların çok güzel bunlarla uğraşırken hatırlamazsın bile o mendeburu, şahsen ben çok kolay unuttum :KK73:çünkü ben de şiddet görmüştüm, her gün hakaret, küfür yemekten bıkmıştım!

seneye girsen? hangi bölümü istiyorsun, ben de istemişimdir hep 2. üniversite :KK37:

bi de şunu fark ettim.elimi öyle her mor gördüğümde ve dudağımı yara içinde gördüğümde bile insan geri güzel günlere dönmek için kendinde cesaret bulabiliyo.ama gerçeği görmek için o cesareti bulamıyo.sorunu günlük halletmek daha kolay.ama ben bu işten kurtulcam da ömür boyu huzura kavuscam bunu basarabilmek daha zorç

Sen bu işten kurtulacaksın ve ömür boyu huzura kavuşacaksın. Arkadaşımın sınıfında 24 yaşında üni kazanıp 38 yaşında bitiren vardı. Hiç birşey için geç değil. Yapman gereken sınavına odaklanman. Ben dua edeceğim senin için. Gerçekten şurada aldığını eleştiriler bile içimi acıttı neden bilmiyorum. Sen çok mutlu olacaksın inşallah. Burada yazılan herşeyi takma kafana. Kimse başına gelmeden kolay kolay yorum yapabiliyor. İnan bana çok iyi yapıyorsun. Zaten ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. Mümkün olduğu kadar görmemeye çalış. O seni peşinden sürükleyip, böyle şeyler yaşatmışsa her şeyi hakediyor demektir.

lise edebiyat öğretmeni olcam inşallah.allah nasip ederse.çok istiyorum.her açıdan kendimi insan gibi insan hissettcem.tek çarem bu.

X