savunuyor olmak istemem ama adam size vururken şiddet uygularken oturupta çiçek uzatmaz kimseÇocuğumu sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Küfür nedir ya bir erkeğin ağzında bile iğrenç dururken bayanda küfür nedir? Bir eğitimci birde. Anne değilim çok sevdiğim bir yeğenim var onuda sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Adamın annesine resmen şey demişsiniz. Birde o adamdan para istiyorsunuz. pes valla
valla ben kahpelik yapmadığım için bu lafı da hak etmediğim için oturup bna böyle dedi diye ağlamak acizlik olurdu o ortamda.kusura bakma ama sen mükemmel hiç küfür etmeyen karılarını çocouklarını hiç dövmeyen hocaların elinde yetiştin herhal.Çocuğumu sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Küfür nedir ya bir erkeğin ağzında bile iğrenç dururken bayanda küfür nedir? Bir eğitimci birde. Anne değilim çok sevdiğim bir yeğenim var onuda sizin gibi birine emanet etmek istemezdim. Adamın annesine resmen şey demişsiniz. Birde o adamdan para istiyorsunuz. pes valla
odaklandığım kadar.savaşıyorum desem yeridir.ve eşime göre çok normal yediğim önümde yemediğim arkamda her şey olumlu braz bilg.karsısına gecsem çalışmıyo olurum.
he bu arada kendisi lise mezunu.kendisi askeri personel.hergün uyuştucu bağımlısı kendini jiletleyen insanlarla uğrasıyoçben cıldırdığımda ona anormal gelmiyomuş.belki de ben de bu yüzden delirmişimdir.
kendinde aşalık kompleksi var.ne kadar kabul etmese de.bu arada benimle asla dersmiş dersaneymiş okulmuş böle şeylerden asla konuşmaz.bi yatak keyfi gelince bi de yemek konusunda işi düşünce birden görünür olurum evin içinde.asla sohbet filan yoktur.misafir olayımız da yok.beraber bi yere de gitmeyiz.
bunu eşim bna söyleyemez.eskiden oturur ağlardım bana nasıl küfür eder diye.şimdi kendisi diyo ki sen küfür ederken utamıyo musun.ben de diyorum ki sen bana küfür ede ede alıştırdın bunu normalmiş gibi kabul ettirdin.şimdi ektiğini biçiyosun diyorum.cevap yok.....savunuyor olmak istemem ama adam size vururken şiddet uygularken oturupta çiçek uzatmaz kimse
diğer yanağını dönmez yada
robot değiliz ki
içim nefretten kaskatı durumda.beni şu koca şehre aldı getirdi ama resmen seks için yemek için temizlik içinmiş.ne bir arkadasım var ne bir dertleşeceğim kimse.hiçkimseden akıl isteyemiyorm.birine yüz yüzeyken anlatamam zaten bunları.,Of en sevmediğim eş tipi. Evli değilim şimdi bekara boşamak kolay diyecekler ama çekemezdim sanırım. Hadi kv kötü eş bari iyi olsa. Seni de çıldırtmışlar. Annenin evinde bile kalamamışsın ağız tadıyla.. Yanlnız burada yazanların aksine, daak olayına ellerine sağlık diyesim geldi. Seni döverken sende karşılık vereceksin, bende veririm neden dayak yiyorum ki? Sen neden dayak yiyeceksin ki? Küfür olayını yapmasan iyi olurmuş. İnsan sinirlenince yapıyor işte. Umarım bir yere atanır ve hayatına bir şekil verirsin. Bu adamla ömür geçmez gibi.
ben boşanma konusunu belli etmek istemiyorum aslında.içten içe onu bitiridğimde bir anda çekip gitmek istiyorum.allahım bana yardım etse de bi umut da olsa atansam keşke.eğer öyle bir ihtimalim olsa dediğini yapardım.ama şu aşamada annemi babamı üzemem.ben daha cok üzülürüm o zaman.Eşine acikca diyeceksin. Boşanma ile ugrasip sinavdan kalip bir daha hayatimi mahvetmek istemiyorum ama sinav bitince bosanacagz sen de kendini hazirla bu surecte buna diyeceksin.
Para da vermezse vermesin ailene de ayni sekilde acikla bir sure onlar para yollasin. Eve harcama para sadece dershaneye gidiş geliş parasi harca çok bir şey tutmaz..
Hayatına o yokmuş gibi devam et evin içinde. Asla muhattap olma, sorumluluk alma, ilgilenme, eslik görevlerini yapma, ailesiyle muhattap olma. Bir sey derse bosanacgm zaten de geç kenara.
Belki bu surede adam olur. Olmazsa da bosarsn
neyse bunlar ayrıntı.yine bi kaç kez birlikte olduk.ama bikere bu beni reddetti.sen reddedilmez misin ders çalışıyorum diye beni kaç kere reddettin ben bişey dedim mi filan dedi..neyse yine büyük olay olmadı.ama ben ondan sonra bi soğudum.
bu dediğim 2 ay kadar önceydi.Seviyesiz bir evliliğiniz var, saygı sevgi sıfır, hakaret küfür, şiddet gırla ve kocanızdan boşanmak istiyorsunuz ona nasıl yanaşıyorsunuz
içim nefretten kaskatı durumda.beni şu koca şehre aldı getirdi ama resmen seks için yemek için temizlik içinmiş.ne bir arkadasım var ne bir dertleşeceğim kimse.hiçkimseden akıl isteyemiyorm.birine yüz yüzeyken anlatamam zaten bunları.,
insafsızca yorum yapanların da masumluğuna veriyorum.inşallah iyi insanlarla karşılaşırlar ve o masumluklarını hiç kaybetmeyip bu tür olaylara hep şaşırarak bakarlar.en güzel dua bu olsa gerek.
ben boşanma konusunu belli etmek istemiyorum aslında.içten içe onu bitiridğimde bir anda çekip gitmek istiyorum.allahım bana yardım etse de bi umut da olsa atansam keşke.eğer öyle bir ihtimalim olsa dediğini yapardım.ama şu aşamada annemi babamı üzemem.ben daha cok üzülürüm o zaman.