İşte bu kadar sorunu eşimin görmemesi sadece benim görmem de bir tuhaf. Görüyor da ciddiye almıyor... Senin ailen senin her şeyine karışıyor olabilir sana bağırıp çağırıyor olabilir sen bunlardan etkileniyorsun ve artık alışmışsın aynı şeyi benden beklemesi sorun zaten... Aynı şeyleri onun ailesi bana yaptığında ben alışkın değilim kendi ailem le böyle bir sorun yaşamadım.... Bu tarz şeyler onlara normal gelebilir sürekli sorun yaşayan sürekli sorun çıkartan bir aile içinde büyümüş olabilirsin ben alışkın değilim. Ve onun sorun olarak göremediği şeyleri ben sorun olarak algılıyor beynim... Benim tek istediğim ailenle istediğin sorunu yaşa ama benden uzak durun ya beni kendi halime bırakın ayda 1 saat laf olsun diye görüşelim bitti gitti.....Bence böyle bir ilişkiye çocuk getirmemelisiniz
Tek istediğim bayramlarda ve özel günlerde mecburiyetten bir araya gelinsin bu kadar benden helin olarak bir şey beklemesin ben beklemiyorum tek beklentim benimle mesafeli olmaları benle mesafeli olsalar ben zaten sorun yaşamam mutlu mesut yaşayacağım. Eşimle zaten aramızda sorun yok olsa zaten ailesini ne diye söyliyim direk eşim der geçerim....