Psikolojim şöyle bozuldu kimse beni anlamadı... Bir de 4 sene boyunca sürekli hormon ilacı kullandım... Sürekli göbekten iğne ilaç bu kadar hem bedenime hem de psikolojime yazık... Bu saaten sonra soksun hiç durmadan laf soksunlar yapmazlarsa aklım kalır....Psikolojinizi bozacak kadar vahim bir durumdaysanız hiç görüşmeyin? Çocuk olunca iki kişilik dünyayı da unutun bi kere.
Tamam da niye görüşüyorsunuz öyleyse? Bırakın eşiniz gitsin gelsin.Psikolojim şöyle bozuldu kimse beni anlamadı... Bir de 4 sene boyunca sürekli hormon ilacı kullandım... Sürekli göbekten iğne ilaç bu kadar hem bedenime hem de psikolojime yazık... Bu saaten sonra soksun hiç durmadan laf soksunlar yapmazlarsa aklım kalır....
Doğru söylüyorsun eşim E aynen böyle dicem zorlarsa boşanma davası açıcam....Tamam da niye görüşüyorsunuz öyleyse? Bırakın eşiniz gitsin gelsin.
Tüm bu yazdıklarımı eşinin ailesi tarafından çok sıkıntı yaşamış çok zorbalığa maruz kalmis biri olarak yazıyorum .Gerçekten neden bunu kendinize yapıyorsunuz. Türkiye'de gelin olan insanların bakın abartmıyorum yüzde doksanı şunların bir kaçını yaşamıştır . Burası böyle bir memleket . İnsanlar had hudut veya sınır bilmiyor . Bizden otuz kırk yıl önce kadınların durumunu düşünün . Evde kayınaileye hizmet eden ve asla ağzını acamayan kadınlar çoğu .
Yahu insanlar size karisiyorsa sizde verin cevabını . Paraya karışırsa kazanan kocam biz çok iyi anlaşıyoruz size ne çatır çatır yerim deyin bacak bacak ustune atın oturun .
Eltinizi öven kayınvalide niye sizin bu kadar umrunuzdaki benim kayinvalidemin eltime hayranlığı var resmen . Çocuklarından önce tutar sözlerini dinler. Seviyorlar birbirlerini benim kayinvalidemin referansina , sevgisine ilgim yok ki. Beni bu tanımlıyorsa var benim halime.
Siz kimsiniz benim yaptığım temizliğe laf ediyorsunuz donunde kendi g*tunuzu temizleyin deyin . Madem seviye yok aynı yerden cevabını verin yani . Size kalmış tüm bunlar siz kimsiniz ki deyin . Sakin sakin söyleyip çıkıp gidin .
Yani sizden hoşlanmıyorlarsa kirilmaniz ve çıldırmaniz demek ki onlari zevklendiriyor. Sizde bu keyfi sürekli yaşatiyorsunuz.
Ömrünüz belki surda kaç yıl kırk diyelim sonra yoksunuz bu dünyada. Ve siz belki sadece dört yıldır tanıdığınız insanlar yüzünden hayatı kendinize zindan ediyorsunuz.
Ailenizi de salın artık . Siz yetişkin bir insan olarak insalara hadlerini bildiremiyorsaniz onlar ne yapabilir. Bosanacaksaniz gidersiniz yanlarına yoksa ne yapsınlar elinizden tutup hiii benim kızımı kim üzdü bakayım mi desinler. Benim aksine babam aman iyi ol aman üzme bilmem ne sacmalardi ben onu da susturdum. Sen hayatıma karisma onlarla ilişkimi ben belirlerim diye. Belki çocuğunuz siz yetişkin olduğunuzda hayatınızda olacaktır. Siz önce bu içsel sorunlarınızı çözün
Haklısın doğru söylüyorsun ama annem beni öyle ezik yetiştirdi ki kendi akrabalarım bile laf soksa sen sus bir şey deme kırılıyorum diyorum. Yüz yüze bakıyoruz bizim evin gelini durmadan laf sokuyor bir haftalığına ziyarete gidiyorum sen sus şununla uğraşma şimdi kavga çıkartır bilmem ne... Beni bastıra bastıra bu hale getirdiler.....En büyük suçlu da annem ve babam zaten.... Sonra da terapi aldığımda anneniz sizi bu hale getirdi deyince terapist dang etti zaten...Gerçekten neden bunu kendinize yapıyorsunuz. Türkiye'de gelin olan insanların bakın abartmıyorum yüzde doksanı şunların bir kaçını yaşamıştır . Burası böyle bir memleket . İnsanlar had hudut veya sınır bilmiyor . Bizden otuz kırk yıl önce kadınların durumunu düşünün . Evde kayınaileye hizmet eden ve asla ağzını acamayan kadınlar çoğu .
Yahu insanlar size karisiyorsa sizde verin cevabını . Paraya karışırsa kazanan kocam biz çok iyi anlaşıyoruz size ne çatır çatır yerim deyin bacak bacak ustune atın oturun .
Eltinizi öven kayınvalide niye sizin bu kadar umrunuzdaki benim kayinvalidemin eltime hayranlığı var resmen . Çocuklarından önce tutar sözlerini dinler. Seviyorlar birbirlerini benim kayinvalidemin referansina , sevgisine ilgim yok ki. Beni bu tanımlıyorsa var benim halime.
Siz kimsiniz benim yaptığım temizliğe laf ediyorsunuz donunde kendi g*tunuzu temizleyin deyin . Madem seviye yok aynı yerden cevabını verin yani . Size kalmış tüm bunlar siz kimsiniz ki deyin . Sakin sakin söyleyip çıkıp gidin .
Yani sizden hoşlanmıyorlarsa kirilmaniz ve çıldırmaniz demek ki onlari zevklendiriyor. Sizde bu keyfi sürekli yaşatiyorsunuz.
Ömrünüz belki surda kaç yıl kırk diyelim sonra yoksunuz bu dünyada. Ve siz belki sadece dört yıldır tanıdığınız insanlar yüzünden hayatı kendinize zindan ediyorsunuz.
Ailenizi de salın artık . Siz yetişkin bir insan olarak insalara hadlerini bildiremiyorsaniz onlar ne yapabilir. Bosanacaksaniz gidersiniz yanlarına yoksa ne yapsınlar elinizden tutup hiii benim kızımı kim üzdü bakayım mi desinler. Benim aksine babam aman iyi ol aman üzme bilmem ne sacmalardi ben onu da susturdum. Sen hayatıma karisma onlarla ilişkimi ben belirlerim diye. Belki çocuğunuz siz yetişkin olduğunuzda hayatınızda olacaktır. Siz önce bu içsel sorunlarınızı çözün
Ama sen küçük bir çocuk değilsin önünde iki seçenek var. Ya kaderci olacaksın aman annem beni ezdirdi diye ömür gecireceksiniz.Haklısın doğru söylüyorsun ama annem beni öyle ezik yetiştirdi ki kendi akrabalarım bile laf soksa sen sus bir şey deme kırılıyorum diyorum. Yüz yüze bakıyoruz bizim evin gelini durmadan laf sokuyor bir haftalığına ziyarete gidiyorum sen sus şununla uğraşma şimdi kavga çıkartır bilmem ne... Beni bastıra bastıra bu hale getirdiler.....En büyük suçlu da annem ve babam zaten.... Sonra da terapi aldığımda anneniz sizi bu hale getirdi deyince terapist dang etti zaten...
Ya ben de öyle ortamda büyüdüm ama iş ortamında orda burda artık hakkımı savunmayı öğrendim hep düşüncem şu en fazla ne olabilir ki .söyleyemediğim şeyler beni rahatsız hasta edecek o yüzden içime atmayacam diye telkin edebilirsinizHaklısın doğru söylüyorsun ama annem beni öyle ezik yetiştirdi ki kendi akrabalarım bile laf soksa sen sus bir şey deme kırılıyorum diyorum. Yüz yüze bakıyoruz bizim evin gelini durmadan laf sokuyor bir haftalığına ziyarete gidiyorum sen sus şununla uğraşma şimdi kavga çıkartır bilmem ne... Beni bastıra bastıra bu hale getirdiler.....En büyük suçlu da annem ve babam zaten.... Sonra da terapi aldığımda anneniz sizi bu hale getirdi deyince terapist dang etti zaten...
Cevabını vermedim vermedim en sonunda bütün ailesi ni toplayıp büyük kavga çıkarttım... Hepsiyle öfkeli ve hırçın bir şekilde bağıra çağıra kavga ettim en sonunda rahatladım....ya cevabını vermek bu kadar zor olmamalı .biriken her şey ileriki yaşlarda hastalık olarak dönecek size .annem de öyle onların zamanında gelinlik yapıyor susuyorlardı ama şu an vücudunda her yerinde kitle var ve sürekli hastanelerde . olan kendisine oldu
Yani bu ilaçlar insanı çok yoruyor ben birkaç ay kullandım tüm dengem şaştı . Şu an çocuk istediğinize emin misiniz ? Eşiniz size gerçekten destek oluyor mu ? Belki bu stres ve durumlardan dolayı olmuyor . Sürekli debeleniyorsunuz yazık değil mi caninizaPsikolojim şöyle bozuldu kimse beni anlamadı... Bir de 4 sene boyunca sürekli hormon ilacı kullandım... Sürekli göbekten iğne ilaç bu kadar hem bedenime hem de psikolojime yazık... Bu saaten sonra soksun hiç durmadan laf soksunlar yapmazlarsa aklım kalır....
Cevap versene değişen bir şey yok.... Aynı huylar aynı konular devam kaç kere hem kırıldığımı söyledim. Hem de laf soktum yok yani yok NATO kafa....ya cevabını vermek bu kadar zor olmamalı .biriken her şey ileriki yaşlarda hastalık olarak dönecek size .annem de öyle onların zamanında gelinlik yapıyor susuyorlardı ama şu an vücudunda her yerinde kitle var ve sürekli hastanelerde . olan kendisine oldu
İşte yaşayan bilir destek oluyor da...Yani bu ilaçlar insanı çok yoruyor ben birkaç ay kullandım tüm dengem şaştı . Şu an çocuk istediğinize emin misiniz ? Eşiniz size gerçekten destek oluyor mu ? Belki bu stres ve durumlardan dolayı olmuyor . Sürekli debeleniyorsunuz yazık değil mi caniniza
E tamam yapacağınızı yapmışsınız şimdi dediğim gibi silkelenme ve mutlu olma zamanı. Şu anda yaşamak zorundasiniz ki mutlu olunİşte yaşayan bilir destek oluyor da...
Neyse büyük kavga çıkarttıktan sonra herkes bir kendine geldi uzak duruyor benden....