- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
evet karnimdaki kaslarim baya belirdi, denerim canim belim patliycak gibiyken su an nerdeyse 1 parmak bosluk var.chloe işe yaramış ay çok güzel. Dar gelen pantolonun var mıydı deneseydin ? Bir de yulafı sütle mi yapıyorsun canım ?
ahhaha gayet iyi sonra bir ara ogun aksamada sebze + protein hatta sebze + salata missGÜNAYDIN herkesee
Bende sabah 08.30 da kahvaltımı ettim. Şimdi filtre kahve içiyorum. Öğlen çorba ile 2 yaprak galeta yerim. Akşama kısmet
Yok canım midem tutmadıTabloya ekleyeyim mi canım ?
Afiyet olsun canım ama hastalık nedeniyle mi istifra ettin ?
Günaydınn. Hedefine çok yakınsın
kesinlikle bu sayfalar yardımcı oluyor. Diyette neyi doğru neyi yanlış yaptığımızla ilgili fayda sağlıyor. Bende takip ediyorum
chloe işe yaramış ay çok güzel. Dar gelen pantolonun var mıydı deneseydin ? Bir de yulafı sütle mi yapıyorsun canım ?
GÜNCEL TABLO
YARIŞMACILAR MEVCUT KİLO HEDEF KİLO Lamaziaa 79.300 65.00 M Marryyj 77.500 65.00 britneyyyyy 60.500 58 BurcuYengec 85.00 70.00 @Kevssooo @asena87 64.000 @ohbb 65.500 58.00
Güncelledim canım :))Lamaziaa canım tabloda benimde kilomu güncellermisin rica etsem 85 şuan hedef 70
britneyyyyy ya canım bende şaşırdım görünürde bişey yok ama diyorum iyikide tartı almışım yoksa saf gibi 80 im diye seviniuodum olsun ama bi kaç gün o özgüvenle dışarı gezmeye bile çıktım eşimle özlemişim özgüvenli ve bakımlı dolaşmayı.. Dediklerini not aldım bakıcam mutlaka...
GÜN SONU:
09.30- KAHVALTI
1 Haşlanmış yumurta, domates, beyaz peynir, bir dilim ekmek
15.00-ÖĞLE YEMEĞİ
1 Kase çorba, 5 yk yeşil mercimek, 2 yk yoğurt
19.00-AKŞAM YEMEĞ
2 parça tavuk butu (kendi yağıyla buharda) 3 yk yoğurt.
Aslında akşam yemeği yemeyecektim öğleni geç yaptığım için ama misafirlikte yemek durumunda kaldım. Bugünlük bu kadar.
EGZERSİZ
40 dakika leslie- günlük 10.000 adımı tamamladım. Toplam 562 kalori yakarak günü bitiriyorum.
Aralıklı oruçla kaç kilo verdin ? Mesela ben ara öğünlerde birşeyler yemesem duramıyorum çok acıkıyorum.. yapamam gibime geliyor.. artık vücut okadar yemeye alışmışki malesefneden aralıklı oruç yapmıyorsunuz
ben istediğim kiloya indim şuan artık fazlasını veriyorum vermemek için yiyerek korumaya çalışıyorum
bütün mesele aralarda hiç birşey yememek , o yaptıgın eğzersizlerle çok çok rahat kilo verirsin
Öğlen çok acıkıyorum ben. Bu sefer akşam yemeğine yükleniyorum. İyice kilo alıyorumneden aralıklı oruç yapmıyorsunuz
ben istediğim kiloya indim şuan artık fazlasını veriyorum vermemek için yiyerek korumaya çalışıyorum
bütün mesele aralarda hiç birşey yememek , o yaptıgın eğzersizlerle çok çok rahat kilo verirsin
Afiyet olsunn. Pazartesi açmıştım grubu. Pazartesi tartı günü canımHerkese selam
11.00; 1 yumurta,3 kasik lor, karisik salata,
5 zeytin, 1 dilim tam bugday
15.00: elma, 2 kasik yogurt, 2 ceviz karisimi
19.00: 5 kofte, tavuksuyu corba, az salata
2lt ustu su, 3 cay, 2 Turk Kahvesi,
1 filtre kahve, 2 bitki cayi.
Tum gun işteydim yorgun argin. gece eve gececegim, tv basinda egzersiz yaparim ancak.
Lamaziaa yarin tarti gunu mu canim?
Süper menüü. Tebrik ederimKahvaltı : 2 dilim ekmek menemen yeşil çay
Ara öğün : sade türk kahvesi, 1 yeşil elma, 2 Malta eriği,
Akşam yemeği : taze fasulye , 2 yemek kaşığı pilav, bol salata..
Bu saatten sonra artık birşey yemicem sadece bol su tüketip günü tamamlayacağım...
valla ben sute yada yogurda tarcin ve hamkızlar akşam yemeğinden sonra gelen tatlı krizlerini ne yapacağızzz
Off işte en kötüsü de bu yaaakızlar akşam yemeğinden sonra gelen tatlı krizlerini ne yapacağızzz
Süper yaa gerçekten 36 beden çok iyi..bende oglen tavuklu salata yedim
ara: 2 kare bitter +6 badem ve kahve
ara ogun yapmayip tatli birsey yemeyince elim ayagim titriyor
45 dk spor yaptim
lily sabrinin karis kasi 2 videosu ve bir ic bacaklar icin olani
birazdan aksam yemegimde kapuska + yogurt ile gunumu kapaticam
hava cok yagisli bugun ondan 10.000 adimda kapaticam gunu
bugun zarada 36 beden kargo pantolonun icine girdim 2 hafta once tayt gibi duruyordu su an beli hafifcene bol ve bacaklari normal gozlerim yasardi sevincten eve gelip spor yaptim.
Arada elbet bozulucak arada elbet hamburgerler pstalar yiyip icicez onemli olan sonradan dengelemek sporumuzu yapmak zaten diger turlu hayat boyle gecmiyor
benim hedefim simdi 6 sina kadar kacamak yapmamak. 6 sinda cig kofte ve turkiyeden birton sey getiricek annem bizim burda yok olanda cok kotu e bende hakli olarak gokucem cogkofteyi getirdiklerrinden.en azindan o zaman kadar ne kadar verirsem kardir 4-5 gunde tatile gidicez 10-16 arasi ordada tabi kismiycam dondurmasi tatlisi herseyi yiyicem he hos biraz vicdan oluyo ama odul de guzel oluyor. o yuzden en azindan normal zamanda dengeliyip bozmiyim diyorum.
sabir ve azim canim herkes yapiyorsa sende yaparsin. Sana soyledigimiz instagram sayfalarina bakabildinmi ordaki listelere detoxlara?Süper yaa gerçekten 36 beden çok iyi..
Allah'ım bende görebilcemmi acaba o bedenleriyaa XL giymekten bıktıımmm