Ooo dün gece için seni tebrik edelimmgunaydinlar dun sadece bir ara ogun daha yaptim kefir ve karabugday patlagi ile izgara balik ve enginar yedim alkol vs tuketmedim icim rahat :)
Sabah kalktim yarim saat ise yurudum.
zencefilli naneli suyumu iciyorum birazdan yulafli kahvaltim var.
sonrada sonunda kahvee :)
Ben chloe 2 weeks shred yapiyorum bugun son gunum, zor olduu ama bitti sayilir yarinda olcum yapicam bakalim ne kadar incelmisim. :)
Oglen gene nohutlu salatam var yesil cay ile
siz napiyosunuz nasilsiniz kizceler
ben pandemide chloenin cok ekmegini yedim ama cok zor, bir cesaret basladim ama yerden topluyolar beni 2 hafta az bir sure ama degisim fazla oluyor. eksileri sizinlede paylasicam.Ooo dün gece için seni tebrik edelimm
Süper menün ve sporun. Chloe pandemi de patladı valla hala yapan var mı diye düşünüyodum varmış :)
Yarın ölçülerini merak ediyorum
Tamam canım çok güzel olur inşallah sonuçlarınnben pandemide chloenin cok ekmegini yedim ama cok zor, bir cesaret basladim ama yerden topluyolar beni 2 hafta az bir sure ama degisim fazla oluyor. eksileri sizinlede paylasicam.
Sağol canım şimdi işlerim bitti eve geldim.Afiyet olsun
Bende sabah kan tahlili verdim. Aile hekimin insülin direncin var dedi. Dahiliyeye gittim bende bakalım yarın sonuçlar çıkacak. Şimdi saat 11.15 kahvaltı ediyorum.
Yeşilçay da içiyorum. Öğlen filtre kahve içeceğimm
Chloe ne oluyor kızlarben pandemide chloenin cok ekmegini yedim ama cok zor, bir cesaret basladim ama yerden topluyolar beni 2 hafta az bir sure ama degisim fazla oluyor. eksileri sizinlede paylasicam.
chloe ting bir kadın. Spor videoları var genellikle 1 aylık 2 haftalık seri şeklinde paylaşıyor. Pandemide çok meşhur olduSanada afiyet olsun kuzum..
Chloe ne oluyor kızlar
sizin duurmunuz bolgesel , sikinti yapma malesef bu konuda yuruyus yetersiz kaliyor, pilatese gidebilirsin, eger gucum yok diyorsanda internette cogu fitnesscinin basen bacak inceltmek icin bedava programlari var. sizin kiloyla isiniz cok yok spor yapmaniz lazim. Mesela chloe ting 21 gun inner tight programi var, you tubeden baya yapip sonuc alanlar 3-4 cm incelen kisi cok, zor degil baya kolay bile kaliyor onemli olan devamlilik. YAda bugce kundakcinin veya hosunuza giden herhangi bir fitnesscinin videolariyla devam edebilirsiniz.Merhaba sabah erken okula gidince takılmayı unutmuşum. Okul da da nöbetçiyim kısmen iyi bir gün geçirdim diyebilirim. Son önünüzü saat 15.30 gibi yaptım, inşallah daha birşeyler yemem. Tek yapmam gereken düzenli yürüyüş. Benim sorunum basenlerimde, kilo almasam da son bir yıldır neredeyse aynı kilodayım ama basenlerimde yana doğru genişleme var. Yapmam gerekenler konusunda önerisi olan varsa her şeye açığım bu durum artık çok psikolojimi bozuyor
chloe ting bir kadın. Spor videoları var genellikle 1 aylık 2 haftalık seri şeklinde paylaşıyor. Pandemide çok meşhur oldu
Kızlar ya size kötü bir haberim varara ogun 2 ceviz ve kahve
aksamada kabak sote + yogurtla gunumu kapatip chloe yapicam
hic tadim tuzum istahim yok kabak yemisim yememisim ayni artik ki ben bir kabak sebze asigiydim ama mecburi yenince biktirdi gibi bakalim bu hafta yeni liste var hedef 59 bekle beni
Afiyet olsun canım. Kabak detoksunda 2-3. Günlerde kabaktan soğuyordum bende. Başarılarara ogun 2 ceviz ve kahve
aksamada kabak sote + yogurtla gunumu kapatip chloe yapicam
hic tadim tuzum istahim yok kabak yemisim yememisim ayni artik ki ben bir kabak sebze asigiydim ama mecburi yenince biktirdi gibi bakalim bu hafta yeni liste var hedef 59 bekle beni
merhaba. Tek öğün mü besleniyorsunuz ? 15.30 da öğünü bırakmışsınız da.Merhaba sabah erken okula gidince takılmayı unutmuşum. Okul da da nöbetçiyim kısmen iyi bir gün geçirdim diyebilirim. Son önünüzü saat 15.30 gibi yaptım, inşallah daha birşeyler yemem. Tek yapmam gereken düzenli yürüyüş. Benim sorunum basenlerimde, kilo almasam da son bir yıldır neredeyse aynı kilodayım ama basenlerimde yana doğru genişleme var. Yapmam gerekenler konusunda önerisi olan varsa her şeye açığım bu durum artık çok psikolojimi bozuyor
Öncelikle sakin ol. Tartıdaki rakam önemli değil. Önemli olan ayna da incelmiş durmamız.Kızlar ya size kötü bir haberim vara101 e uğradım yarın gelecek olan tartı bugün gelmiş bende hemen aldım koştur koştur eve geldim. Ama resmen dünyam başıma yıkıldı. Benim geçen eczanede tartıldığım tartı bozukmuş. Ya kafayı yicem tartıya bi çıktım 85 kiloyum sonra defalarca çıktım pilini söküp geri taktım hassas dijital tartı yanlış olması imkansız. Büyük kızımı tartıya çıkardım onun kilosu doğru ozaman benimkide doğru Yani ben 15 günde 2 kilo mu vermişim.. Kızlar çok üzgünüm ya şuan o kadar mutlu olmuştum ki resmen hayallerim yıkıldı pes etmemek için zor tutuyorum kendimiii
Evet canım benim o salakÖncelikle sakin ol. Tartıdaki rakam önemli değil. Önemli olan ayna da incelmiş durmamız.
Canım sen 13 günde 7 kilo vermemiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Hay allah bozuk tartı yanılttı deseneEvet canım benim o salakya çok kötü oldum bugün diyetimin 15 inci günü demekki 7 kilo değil sadece 2 kilo vermişim çok fena hevesim kırıldı
Bide bugün hastaneye bile yürüme gittim geldim eşim arabayla gidelim desede yürüyelim dedim bebek arabasını bile hep ben ittim spor olsun diye. Ama gel gör ki çok üzüldümHay allah bozuk tartı yanılttı desene
Ama moral bozacak durum yokki. Ayda 4-6 kilo ideal diyorlar. Bu demektir ki ayda 4 kilo vereceksin. Hiç moralini bozma bence. Unutma burada pes edersen daha fazla kilo alırsın yapma kendine