YARIŞMACILAR | MEVCUT KİLO | HEDEF KİLO |
| 79.300 | 65.00 |
M Marryyj | 77.500 | 65.00 |
| 60.500 | 58 |
| 85.00 | 70.00 |
| 64.00 | |
| 65.50 | 58.00 |
| ||
Öyle mi tebrik ederim. Kabak detoksu yapıp akabinde normal sağlıklı diyete devam edebilirsiniz süper olurBaşka gruptayım ben yoksa katılırdım. Grup sayesinde ve azimle 3 kilo verdim ama daha gitmiyorkabak detoksu yapacağım
Evet bende o grupla kilo vermiştim. Neden kapandığı hakkında hiçbir fikrim yok. Bende kendimce böyle bir şey hazırlayayım dedim. Bakalım neler olacakLamaziaa selam.ben de daha once o yarisma gruplarina katilmistim,pandemide kilo da vermistim orada.skmdi tekrar katilmak istedim ama kapanmis cidden.
Neden oldugunu biliyor musunuz?
Bende katılmak istiyorum 85 den 77.5 a düştüm şimdi ki hedefim 65 hepimize başarılar
TARİH KİLO VERİLEN KİLO FARK(%) 22.05.2023 79.300
Bende katılmak istiyorum 85 den 77.5 a düştüm şimdi ki hedefim 65 hepimize başarılar ama yediklerimizi yazmak zorunda mıyız ben fırsat buldukça girmeye çalışıyorum çünkü
TARİH KİLO VERİLEN KİLO FARK(%) 22.05.2023 79.300
Tabikiii hemen hemen aynı kiloda ve aynı hedefteyüz. Süper arkadaş oluruzzBende katılmak istiyorum 85 den 77.5 a düştüm şimdi ki hedefim 65 hepimize başarılar
Hayır yazmak zorunda değilsiniz tabiki. Bazı kişiler yazarak daha motive oluyor bende bazen yazmıyorum. Siz de kendinizi nasıl hissederseniz yazın veya yazmayın. Yeter ki kilo verelimBende katılmak istiyorum 85 den 77.5 a düştüm şimdi ki hedefim 65 hepimize başarılar ama yediklerimizi yazmak zorunda mıyız ben fırsat buldukça girmeye çalışıyorum çünkü
SabahTabikiii hemen hemen aynı kiloda ve aynı hedefteyüz. Süper arkadaş oluruzz
Merhabaa süper bir habermerhabalar, bende katilmak isterim. birkac sene once ayni gruptaydik beraber zayiflamistik yaklasik 3 sene once :) Bende katilmak isterim 4,5 kilo verdim bile hedefime cok uzak degilim 3 kusur kilo var ama ama direnc kilom kirilmiyor. amacim ayni kiloyu sabitlemek uzun sure.
Pankek olmamış bir adet olsaydı daha iyi olurdu nazicaneeSabah
ılık limonlu su içtim
iki adet pankek
Yumurta ve çay içtim
Ve gün içinde 3 lt limonlu su içicem
ahaha aldim canim 52ydim o zaman 69 a ciktim birazini verdim durdum son 1 aydir siki bir diyet ve sporla 4 kilo daha verdim. simdi 60.5 im, hayat cok zor, gozum doymuyor.Merhabaa süper bir haber
En azından benim gibi kilo almamışsınız
Kilo bildirimiyle başlayabilirsiniz hoşgeldinizz
Süpersin valla, ama hayatın zor olduğu stresle dolu olduğu bir gerçek. Bende bunlarla baş etmeye çalışıyorum. Yemek en büyük desteğimdi aslında o nedenle kilo aldım bende. Bakalım şimdi yemeğin yerini ne ile dolduracağızahaha aldim canim 52ydim o zaman 69 a ciktim birazini verdim durdum son 1 aydir siki bir diyet ve sporla 4 kilo daha verdim. simdi 60.5 im, hayat cok zor, gozum doymuyor.
Ama minik minik yapmıştım oğlum için Bi göz büyüklüğündePankek olmamış bir adet olsaydı daha iyi olurdu nazicanee