- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 35
Bende sabah güzel kahvaltı yaptım.. 2 saat falanda yürüdüm.. aralarda sade türk kahvesi 1 yeşil elma 3 tane Malta eriği yedim. Kendime su hazırladım içine çubuk tarçın attım yatana kadar 3 litreyi tamamlamayı düşünüyorum.Akşam yemekleri yendi mi kızlar ? Kaçamak yapan var mı ?
Canım istersen 1-2 gün detoks yap. Vücudundaki ödem gitsin. Belki vücudun harekete geçer. 2.günün sonunda normal diyete devam edersin.Bide bugün hastaneye bile yürüme gittim geldim eşim arabayla gidelim desede yürüyelim dedim bebek arabasını bile hep ben ittim spor olsun diye. Ama gel gör ki çok üzüldümHayır ya pes etmicem dediğin gibi sonuçta 2 kilo da bişey yani inanmak başarmanın yarısıdır derler. Ben devam edicem canım çok sağol desteğin için.. ben başarıcam ya gidicek bu berbat kilolar eski şık kıyafetlerimin içine giricem
Detoks nasıl yapmam gerekiyor peki daha önce hiç diyet yapmadım ki hiçbişe bilmiyorumCanım istersen 1-2 gün detoks yap. Vücudundaki ödem gitsin. Belki vücudun harekete geçer. 2.günün sonunda normal diyete devam edersin.
Kesinlikle bak. Bu zamana kadar çok pes ettik ama artık edemeyiz. Bak evlatların var. Onların peşine sağlıklı zayıf bir anne olarak koşmak ne güzel olur değil mi ?
Allah bağışlasın maşallahDetoks nasıl yapmam gerekiyor peki daha önce hiç diyet yapmadım ki hiçbişe bilmiyorumbirde emziriyorum oğlumu daha çok küçük sütüm kesilmeden nasıl yapabilirim detoksu
Sağol canım benim Allah razı olsunAllah bağışlasın maşallah
Canım o zaman sen yapma. Normal beslenmene devam et bebiş de etkilenmesin.
Dünde bugün de menülerin çok güzel. Emin ol böyle devam ettikçe illaki kilo vereceksin.
Vücut şuan korkuyor ve kiloyu tutuyor olabilir ama istikrar ile illaki kilolarını atacaksın. Merak etme
Anlattıkların o kadar tanıdık ki birebir yaşıyoruz aynısını. Başaracağız ama yapacak bir şey yokSağol canım benim Allah razı olsun
Ben böyle devam edeyim zamanla belki mide küçülmeye başlar.. Gerçekten çok kararlıyım çok istekliyim.. Ya hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım hamileliğimde tam 30 kilo aldım 6 buçuk ay oldu hala veremedim.. çok zorlanıyorum hareket edemiyorum resmen ya nefes nefese kalıyorum.. eşimle niyete gidemiyorum kıyafet bulamıyorum.. millete bakıyorum yeni doğum yapmış ama incecik olmuş.. bu sefer stresten daha çok yiyorum ya.. artık herkesin kötü şakalarına maruz kalmaya başladım gülüp geçiyorum ama içten içe üzülüyorum.. fotoğraf çekinmeyi çok severdim artık onu bile yapamıyorum kötü çıkıyorum sanki dünyanın en kilolu insanı benmişim gibi.. Ama başarıcam inanıyorum.. Hepimiz başarıcaz inşallah..
Aslında bahsettiğin videoları bir ara yaptım güzelde gidiyordu sonra kayınvalidem yatılı geldi bana bütün düzenim alt üst oldu. Şimdi hiçbir şeyde istikrar sağlanamıyorum. Yamana tayt var biliyor musunuz ondan almıştım yürüyüş ve sporda baya terletiyordu ne yazık ki şimdi içimden hiç gelmiyor. Acilen kendimi toplamam lazım bende biliyorum.sizin duurmunuz bolgesel , sikinti yapma malesef bu konuda yuruyus yetersiz kaliyor, pilatese gidebilirsin, eger gucum yok diyorsanda internette cogu fitnesscinin basen bacak inceltmek icin bedava programlari var. sizin kiloyla isiniz cok yok spor yapmaniz lazim. Mesela chloe ting 21 gun inner tight programi var, you tubeden baya yapip sonuc alanlar 3-4 cm incelen kisi cok, zor degil baya kolay bile kaliyor onemli olan devamlilik. YAda bugce kundakcinin veya hosunuza giden herhangi bir fitnesscinin videolariyla devam edebilirsiniz.
Aslında tek öğün değil. Sabah okulda kahvaltı yapmıştım. 15.30 ikinci öğünümdü. Ama şjnj da söylemem lazım geçen yıl tek öğünü denemiştim. Hem daha dinçtim hem de daha hızlı incelme olmuştuAfiyet olsun canım. Kabak detoksunda 2-3. Günlerde kabaktan soğuyordum bende. Başarılar
Haftaya yeni liste dediğin diyetisyen mi canım yoksa böyle detoks gibi mii ?
merhaba. Tek öğün mü besleniyorsunuz ? 15.30 da öğünü bırakmışsınız da.
Yaa ne güzel keşke bende 60 lı rakamları görsem ama ilk etapta hedefimi az tutmak istiyorum.. Bende yürüyüş yapıyorum ama egzersiz yapamıyorum bi türlü bana göre bişe bulamıyorum bi türlü yoruluyorum hemen offf bu kilo berbat bişe yaaSelamLamaziaa tabloya beni de ekler misin? britneyyyyy ile naska sayfada da paylasiyorduk yediklerimizi.
162-64 şu an, yaşım 35.
3,4 haftadir diyet yapiyorum, 3 kilo verdim.
Hareketsizim hala, o yuzden biraz yavas gidiyor.
Hedefim 1 ay icinde 5 kilo vermek. Bunu yapmam icin yuruyusu katmam gerekiyor, burada da belki daha motive olurum.
Yeme konusu cok iyi duzene girdi, memnunum. Nefsimi de korelttim sanirim:) sadece yurume ve egzersiz konusunda beni de zorlayin isterim arada
Nazar nazarLamaziaa selam.ben de daha once o yarisma gruplarina katilmistim,pandemide kilo da vermistim orada.skmdi tekrar katilmak istedim ama kapanmis cidden.
Neden oldugunu biliyor musunuz?
71 kiloyum ilk hedef 65Merhabalar herkese;
Sitemizin eski üyelerinden biri olarak sitenin meşhur cuma günü yarışmalarına katılıp kilo vermiştim. Ancak şuan yarışmalar kalmamış. Bende 57 kilodan 79 kiloya çıkmış bir kadın olarak yeniden bu format gibi bir düzen yapabiliriz diye düşünüyorum.
Ben diyete bugün başladım. Hedefim yılbaşına kadar 62 kilo olmak. Bu yol zorlu ve sıkıntılarla geçecek bundan eminim ancak artık kilo verme zamanı geldi. Hiçbir kıyafetime sığamıyorum ve bu beni deli ediyor. Şimdi kilo vermeyeceksek ne zaman vereceğiz kızlar ?
Bu foruma günlük yediklerimi, yaptığım sporu, içtiğim suyu ve tabi ki kilolu yazıp kendimi takip edeceğim. Sizlerde katılmak, forum sayesinde motive olmak isterseniz lütfen yazın. Belki zamanlar çoğalıp, yarışma haline getiririz.
Unutmayın ki kilo verme ve sürecin devamlılığında motivasyon çok önemli. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler
Selam.Yaa ne güzel keşke bende 60 lı rakamları görsem ama ilk etapta hedefimi az tutmak istiyorum.. Bende yürüyüş yapıyorum ama egzersiz yapamıyorum bi türlü bana göre bişe bulamıyorum bi türlü yoruluyorum hemen offf bu kilo berbat bişe yaa
Bende 63 ten 79 a çıktım birkaç haftadir diyete girip girip çıkıyorm benle ayni kaderi paylasanlar olduğuna sevindim
Bir kısmını normal iç bence suyunTansiyonunu düşürmesin birden
Ben normal su içemiyorum çiğdem bulanıyor ya aslında bana kalsa günde 1 bardak su bile fazla ama mecbur işte
ben pandemide chloenin cok ekmegini yedim ama cok zor, bir cesaret basladim ama yerden topluyolar beni 2 hafta az bir sure ama degisim fazla oluyor. eksileri sizinlede paylasicam.
Anlattıkların o kadar tanıdık ki birebir yaşıyoruz aynısını. Başaracağız ama yapacak bir şey yok
Aslında bahsettiğin videoları bir ara yaptım güzelde gidiyordu sonra kayınvalidem yatılı geldi bana bütün düzenim alt üst oldu. Şimdi hiçbir şeyde istikrar sağlanamıyorum. Yamana tayt var biliyor musunuz ondan almıştım yürüyüş ve sporda baya terletiyordu ne yazık ki şimdi içimden hiç gelmiyor. Acilen kendimi toplamam lazım bende biliyorum.
Aslında tek öğün değil. Sabah okulda kahvaltı yapmıştım. 15.30 ikinci öğünümdü. Ama şjnj da söylemem lazım geçen yıl tek öğünü denemiştim. Hem daha dinçtim hem de daha hızlı incelme olmuştu
SelamLamaziaa tabloya beni de ekler misin? britneyyyyy ile naska sayfada da paylasiyorduk yediklerimizi.
162-64 şu an, yaşım 35.
Hedefim 1 ay icinde 5 kilo vermek. Bunu yapmam icin yuruyusu katmam gerekiyor, burada da belki daha motive olurum.
Yeme konusu cok iyi duzene girdi, memnunum. Nefsimi de korelttim sanirim:) sadece yurume ve egzersiz konusunda beni de zorlayin isterim arada
Nazar nazar
71 kiloyum ilk hedef 65
Yarın itibariyle başlıyorum hadi bakalimmm
Selam.
Cok spor duskunu degilseniz chloe gibi zor etkinliklerden baslamayin.
Ben de cok sıkılgan ve usengecim.
Bastan instagramda bir iki sayfa ile basladim.youtubeda da var genelde bolgesel hareketler,20,25 dk yapiyorum.bir hafta aciyor tabi en basta.henuz zor ve 45 50 dk suren videolara baslamadim kendimde o gucu bulmadigimdan.
Benim yurume imkanim yok disarida, evde yurume bandi var,o da gurultu olmasin diye eve geldigimde 5 gibi yapmaliyim ama o saatte de yorgun oluyorum.tabi bunlar bahane.eksik olan sey istikrar.
Ay ben Bi sefer sirkeli su ile güne başladım gün boyu istiğfar ettim o yüzden saat 6 da kalktım limonlu su içtim peynir zeytin domates salatalık yedim yanında limonata içtim şekersiz su içmeye devam öğlen de 3 adet köfte Salata yicem şimdiden sizlere de afiyet olsunGünaydın kızlar...
Güne elma sirkeli sıcak suyumla başlıyorum.
Tam gaz devaammm..
Sizler nasılsınız bakalım.. nasıl gidiyor diyetler..
canim sen 15 gunde 2 kiloyami bu kadar uzuldun xaten anotmal olan 7 idi, 2 gayet guzel bir sonuc 15 gunde almadikki 15 gunde verelim benim 3 haftadir ayni hatta + gordum ama gayet normal bu kadar moralini bozup kendini yipratma gittigindurecr sorun yokDetoks nasıl yapmam gerekiyor peki daha önce hiç diyet yapmadım ki hiçbişe bilmiyorumbirde emziriyorum oğlumu daha çok küçük sütüm kesilmeden nasıl yapabilirim detoksu
Hoşgeldinn :) Tabiki eklerim.SelamLamaziaa tabloya beni de ekler misin? britneyyyyy ile naska sayfada da paylasiyorduk yediklerimizi.
162-64 şu an, yaşım 35.
Tabloya ekleyeyim mi canım ?71 kiloyum ilk hedef 65
Yarın itibariyle başlıyorum hadi bakalimmm
Afiyet olsun canım ama hastalık nedeniyle mi istifra ettin ?Ay ben Bi sefer sirkeli su ile güne başladım gün boyu istiğfar ettim o yüzden saat 6 da kalktım limonlu su içtim peynir zeytin domates salatalık yedim yanında limonata içtim şekersiz su içmeye devam öğlen de 3 adet köfte Salata yicem şimdiden sizlere de afiyet olsun
Günaydınn. Hedefine çok yakınsınGünaydın
Ben de limonlu su ile güne başladım. 1 saat sonra 1.15 de filtre kahvemi içtim, 12 gibi de kahvaltımı yaparım.
Güncel kilomu yazmamıştım sabah tartıldım: 65.5kg
Hedefim:58kg
Boy:159
kesinlikle bu sayfalar yardımcı oluyor. Diyette neyi doğru neyi yanlış yaptığımızla ilgili fayda sağlıyor. Bende takip ediyorumcanim sen 15 gunde 2 kiloyami bu kadar uzuldun xaten anotmal olan 7 idi, 2 gayet guzel bir sonuc 15 gunde almadikki 15 gunde verelim benim 3 haftadir ayni hatta + gordum ama gayet normal bu kadar moralini bozup kendini yipratma gittigindurecr sorun yokyavas yavas veriyoruz istr - nilay kececi , renovadiyetklinik- ozelikle cok iyi bir diyetisyen ve 2-3-4 gunluk detoxlar hatta listeler paylasiyolar hangi ogunde ne yemen gerektigi ile iligi detayli bilgi ile bu sayfalardan destek alabilirsib
chloe işe yaramış ay çok güzel. Dar gelen pantolonun var mıydı deneseydin ? Bir de yulafı sütle mi yapıyorsun canım ?gunaydin kizceler
sabah yulaf muz 2 cevizli yulafimi yedim
skmdi turk kahvemi iciyorum bugun ve yarin izinliyim hafta sonu calisacagim ondan daha aktif olup sporumu gun ucinde yaparim.
chloe ting bitti ve olculdum
belin 72 den - 69 a (-3cm)
ust bacaklarim (-2cm) incelmis
sadece bel ve ust bacak olcmustum ben 2 hafta icin bence gayet iyi simdi ust bacak inceltme ye yonelik bir programa basliycam.
oglen tavuklu salata ve ayranim var