Maşallah maşallahh o 36 beden pantolona girmek ne büyük bir mutluluktur allah bilir. Ben de 36 beden pantolonlarıma gireceğim günü iple çekiyorumbende oglen tavuklu salata yedim
ara: 2 kare bitter +6 badem ve kahve
ara ogun yapmayip tatli birsey yemeyince elim ayagim titriyor
45 dk spor yaptim
lily sabrinin karis kasi 2 videosu ve bir ic bacaklar icin olani
birazdan aksam yemegimde kapuska + yogurt ile gunumu kapaticam
hava cok yagisli bugun ondan 10.000 adimda kapaticam gunu
bugun zarada 36 beden kargo pantolonun icine girdim 2 hafta once tayt gibi duruyordu su an beli hafifcene bol ve bacaklari normal gozlerim yasardi sevincten eve gelip spor yaptim.
Arada elbet bozulucak arada elbet hamburgerler pstalar yiyip icicez onemli olan sonradan dengelemek sporumuzu yapmak zaten diger turlu hayat boyle gecmiyor
benim hedefim simdi 6 sina kadar kacamak yapmamak. 6 sinda cig kofte ve turkiyeden birton sey getiricek annem bizim burda yok olanda cok kotu e bende hakli olarak gokucem cogkofteyi getirdiklerrinden.en azindan o zaman kadar ne kadar verirsem kardir 4-5 gunde tatile gidicez 10-16 arasi ordada tabi kismiycam dondurmasi tatlisi herseyi yiyicem he hos biraz vicdan oluyo ama odul de guzel oluyor. o yuzden en azindan normal zamanda dengeliyip bozmiyim diyorum.
Evet evet kesmiyor lanetOff işte en kötüsü de bu yaaabikaç tane kuru üzümle yatıştırıyorum gibi ama kesmiyor
Evet size zahmet beni de ekler misinizTabloya ekleyeyim mi canım ?
Guncel kilo durumunuz nedir , maşallah çok iyi ilerliyorsunuzGün sonu
Akşam bakla yemeği ve çorba içtim. Baklayı biraz abarttım yerken sanki
Akabinde 30 dakika leslie yaptım. 10.000 adımı tamamladım. Toplamda 610 kalori yakarak günü bitiriyorumm
Eve gec geldim.25 dk egzersiz yaptim her bolgeden.Herkese selam
11.00; 1 yumurta,3 kasik lor, karisik salata,
5 zeytin, 1 dilim tam bugday
15.00: elma, 2 kasik yogurt, 2 ceviz karisimi
19.00: 5 kofte, tavuksuyu corba, az salata
2lt ustu su, 3 cay, 2 Turk Kahvesi,
1 filtre kahve, 2 bitki cayi.
Tum gun işteydim yorgun argin. gece eve gececegim, tv basinda egzersiz yaparim ancak.
Lamaziaa yarin tarti gunu mu canim?
Eklerim canım. Güncel kilo ve hedefini yazar mısın ? Sanırım gözümden kaçmışEvet size zahmet beni de ekler misiniz
Motivasyonum artar inşallah
79 kiloyum maalesefGuncel kilo durumunuz nedir , maşallah çok iyi ilerliyorsunuz
Evde tatlı olunca ben dayanamıyorum hemen elim gidiyor. Sanki o tatlıyı yemeyince yok olucam ölüp biticemEve gec geldim.25 dk egzersiz yaptim her bolgeden.
Lamaziaa gece tatli isteginden bahsetmissin, aksam 19.00 da yiyorum, gece 2,3 gibi uyuyorum. Haliyle cok acikiyorum.
Ama bir iki gun aciksam da yemeyip su icip durabildigimi gorunce, beynim alisti.
Gece acikacagim biliyorum ama durabilecegim.bir de tek yasadigim icin su an evde tatli namina bir sey yok.tatli krizini sanirim yendim,her gun onumde kalip kalip cikolata,sutlu tatli vs yeniyor su an, ben bakiyorum sadece
GünaydınnGünaydın KK' nün güzel kadınları
Nasılsınız ?
Ben bugün biraz yorgun uyandım çok halsizim ve hiç iştahım yok gibi inşallah tüm gün böyle gider..
Yumurta diyeti diye bişey varmış. Ben çok severim haşlama yumurta. O yüzden hoşuma gitti. 1 hafta sabah öğle akşam 2 şer tane yiyomuşuz. Ben 1 hafta değilde 3 gün denemek istiyorum. Hadi bakalım bugüne başlayıp bitirelim gün sonunda yazıcam..
Bol eksilier kızlar hepimize kolay gelsin..
Yaa kıyamam sanaBugun bana 1 kilo borek getirmisler.
Kahvaltida arkadaslara verdim, ben de yanlarinda kendi listemi yedim ama sicak sicak offfff.
Pazartesi tartı günü sanırımselam hanimlar, ben aksam diyetimi bozdum fistik baya bir ve birazda yulaftan yapilmis yogurtlu tatli yedim ama olsun napalim. gene daha kotu olabilirdi dedim. 26 gunde ilk cheat.
sabah kalktim 1 lt suyumu ictim
2 yumrta 2 dilim
peynir domates salatalik + yesil cayimi ictim
oglen sebze sote ve yogurdum var
ara: meyve +2 ceniz
aksamda kabak sote + yogurt yiyip gunumu kapaticam
biraz karin ve bacak videosu yaptim 45 dk kadar
gun icerisindede yuruyus yapicam allahtan hava guzel bugun
bu arada belirledigimiz tarti gunu varmi?
valla ben midemin küçüleceğini sanmıyorum. 57 kiloyken de çok yiyordum ama ne olduysa bu pandemi de 80 kilo oldumAcaba bi tık mideyi mi küçülttük o yüzden mi iştahımız yok ki
Teşekkür ederim başlicam bugün bakalım ben seviyorum haşlama yumurta deniyim bugün..
Bugün de senin için üzülüyorum canımBugun bana 1 kilo borek getirmisler.
Kahvaltida arkadaslara verdim, ben de yanlarinda kendi listemi yedim ama sicak sicak offfff.
Selam canım. Yaptığım kaçamaklar için afiyet olsunn. Yendi bitti önümüze bakalım. Bugünün sporunu düne göre arttır bir de 2.5 litreyi doldur böylece yediklerin kilo yapmaz.selam hanimlar, ben aksam diyetimi bozdum fistik baya bir ve birazda yulaftan yapilmis yogurtlu tatli yedim ama olsun napalim. gene daha kotu olabilirdi dedim. 26 gunde ilk cheat.
sabah kalktim 1 lt suyumu ictim
2 yumrta 2 dilim
peynir domates salatalik + yesil cayimi ictim
oglen sebze sote ve yogurdum var
ara: meyve +2 ceniz
aksamda kabak sote + yogurt yiyip gunumu kapaticam
biraz karin ve bacak videosu yaptim 45 dk kadar
gun icerisindede yuruyus yapicam allahtan hava guzel bugun
bu arada belirledigimiz tarti gunu varmi?
evet pazartesi günü. Grubumuzun 1.haftası doluyor. Bakalım bir haftada kaç kilo verdik. Önemli olan ise 1 hafta önceki vücut şişliğimiz bu pazartesi olacak mı yoksa azalmış mı olacak ? Kilo sadece tartıdaki bir sayı biz aynı zamanda incelmeye bakmalıyız. İnceldiğimiz görünüyorsa yağdan kilo vermişiz demektirPazartesi tartı günü sanırımLamaziaa
Merhaba yumurta diyetini duymuştum. Protein olduğu için yağdan verdirdiğini biliyorum. Ama sadece yumurta mı yeniyor acaba yani yanında salatalık yeşillikler vs yeniyor mu acaba? Aslında bir hafta uygulamaya değer.Günaydın KK' nün güzel kadınları
Nasılsınız ?
Ben bugün biraz yorgun uyandım çok halsizim ve hiç iştahım yok gibi inşallah tüm gün böyle gider..
Yumurta diyeti diye bişey varmış. Ben çok severim haşlama yumurta. O yüzden hoşuma gitti. 1 hafta sabah öğle akşam 2 şer tane yiyomuşuz. Ben 1 hafta değilde 3 gün denemek istiyorum. Hadi bakalım bugüne başlayıp bitirelim gün sonunda yazıcam..
Bol eksilier kızlar hepimize kolay gelsin..