SON KEZ BİRLİKTE KİLO VERELİM- KİLO VERME YARIŞMASI

Gruba dahil oldunuz ancak paylaşım yapmıyorsunuz ? Childdevelopment Devam etmeyecekseniz bildirin, pazartesi günü gruptan çıkarılacaksınız

Son düzenleme:
Bende duydum bunu ama bende yapamam sanırım
Valla yanında bişey yenilmiyormuş ama ben gene yeşillik falan birşeyler koydum..

merhaba arkadaşlar.bende aralıklı oruç serüvenine başladım bir ay oldu 3 kilo verdim ama çok dikkat etmeme rağmen veremiyorum.bende tip 2 diyabet var sanırım ondan 12 8 şeklinde yapıyorum
sabah normal kahvaltımı yapıyorum sonra 4 gibi bir elma üzerine tarçın bir bardakta kefir içiyorum
akşam 8 de akşam yemeği yiyorum yasak olan hiçbir şey yemiyorum pilav makarna beyaz un hayatımdan tamamen çıktı
çalıştığım için akşam spor yapmaya çalışıyorum yani haftanın 4 ya da 5 günü muhakkak leslie yapıyorum
beni zorlayan tek şey şekerim oluyor ilaç kullanmıyorum ona rağmen şekerim düşüyor ve mecburen hurma incir kurusu yemek zorunda kalıyorum bazen bitter çikolata bile yediğim oluyor bu konuda bana yardımcı olacak beni motive edecek arkadaşlar varsa çok seviniyorum herkese selam

Aralıklı oruçla kaç kilo verdin ? Mesela ben ara öğünlerde birşeyler yemesem duramıyorum çok acıkıyorum.. yapamam gibime geliyor.. artık vücut okadar yemeye alışmışki malesef

Öğlen çok acıkıyorum ben. Bu sefer akşam yemeğine yükleniyorum. İyice kilo alıyorum

ilk ay hiç kilom oynamadı gram veremedim tabii yılların dirençli kilosu ama sonrası çok keyifliydi
toplamda 11 kilo verdim artık vermek istemiyorum ama genede veriyorum
kendinize göre bir düzen oturtturun yemek saatlerini belirleyin
tatlı krizi için hurma yiyebilirisinz ben ekmek haftaiçi hiç tüketmedim haftasonu biraz yedim
ben hiç kendimi kısmadım diyet yemeği yapmadım mesela
ama istediğim kiloya indim

prof dr yavuz yörükoğlu nun videoları

ve diyetisyen dr alican demiroğlu nun kitabı size çok faydalı olacaktır

pes etmeyin herşeyin başında biz kadınız ve istediğimizi başarırız

britneyyyyy selam.bir sey soracagim.
Bir diyetisyenin grubundayim demistim.
Ilk hafta bitti,taritildik.
50 li kilolarda olanlar bile 2-3,5 kg arasinda eksi gorduler.
Ben diyette cok ekmek var diye ekmekleri eklemedim ona ragmen 1,2 kg verdim, o da regl siskinligimin inmesine ragmen.
Diyetisyenin verdigi listeyi mi uygulasaydim ya. En az yedigimi dusunurken en az kilo veren ben oldum.

Kahvaltı : 2 haşlama yumurta, yeşillik, salatalık domates.. yeşil çay
(Öğle de bişey yemedim ara öğünde yapmadım bol su içtim...)
Akşam yemeği : saat 18:00 gibi 2 haşlama yumurta salatası yanında tarçınlı su..
Yatmadan önce canım çok tatlı istedi bu yüzden kendime meyve tabağı hazırladım.. Birazda tarçın döktüm.. bi nebze de olsa tatlı isteğim gitti...Yarım saatlik yürüyüş yaptım ve
Günü böylece kapatıyorum..
( Yumurta diyetini sevdim. Beni tok tuttu baya. Yeşillikler de yedim yanında normalde 3 öğün 2 şer yumurta yerim diyodum ama 2 öğün yetti bana. Sanırım yarında bu şekilde devam edicem.. )

Eklentiler

• IMG_20230526_110526.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20230526_161429.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20230526_214343.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 31
11.00:3 kasik lor,1 yumurta,5 zeytin,1 dilim tam bugday,salata.
14.30: 2 avuc dut, 3 kasik yogurt, 2 ceviz karisimi
19.00: 1 tabak kabak yemegi, 3 kasik yogurt,
1 dilim tam bugday ekmegi

Su icildi, 5000 adim var ancak,
gece egzersiz yapacagim.

Yarin icin ananas kabugu suyu kaynattim, icecegim.
Bir de yurume bandini kullanmis olursam mutlu olacagim.

Merhaba hoşgeldinn
Diyabetin var ise aralıklı oruç belki senin için iyi olmayabilir. Yanlış diyet metodu da yavaş kilo vermene neden olur
teşekkür ederizz
Hangi diyetisyen canım ? İnstagramda olanlardan mı
Yarın da yumurta yiyebilecek misin canım Afiyet olsunn

Afiyet olsun güzel bir gün olmuş
Ananas suyu çok güzel ödem atıyor iyi akıl etmişsin canımm

GÜN SONUU
Akşam yemeğinde çorba,2 köfte ve 2 yk kadar kabak kızartması yedim. Yanında da yoğurt
12.000 bin adım attım. 580 kalori yakarak günü kapatıyorum
Yarın görüşmek üzere. Güzel bir gün olsun

Yarın da yumurta yiyebilecek misin canım Afiyet olsunn
Yerim sanırım.. çünkü ben yumurtayı severim, zaten her sabah mutlaka yumurta yerim çocukları mı da öyle alıştırdım.. hatta Büyük kızım bıldırcın yumurtası hastası her akşam süte karıştırıp içiriyorum..
Bakıcam yarında denemek istiyorum...

O değil de resim atmamdan rahatsızlık mı duyuldu yoksa ayyy ben hiç bunu düşünmediimm.. Ya hepimiz diyetteyiz midelerimiz berbat durumda şuan.. Çoğu kişide sevmiyor yumurtayı çok afedersiniz hanımlar düşünemedim..

gunaydin kizceler iyi pazarlar, bugun ve yarin calisiyorum ondan cok fazla yuruyuz yapamam spor yapmayi dusunuyorum biraz ama bakalim. Aksamda gece kopegi cikartirim hava guzel olursa. Siz napiyorsunuz nasilsiniz?
bugun 2 ana 1 ara ogun yapicam
o yuzden simdi kahvemi iciyorum
oglen: kapuska ve yogurtdum var
ara: meyve ve ceviz
aksamda tavuk sote+ yogurt olarak kapatmayi dusunuyorum.

Guncel kilom 71 , hedef 65
Dogumdan sonra bugün iş e başladım yoğun geçti haftalik tartilip sizinle paylasicam
Ekliyorum canımm.
Günaydın canım. Köpeği çıkartırsan baya efor sarfetmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…