YARIŞMACILAR | MEVCUT KİLO | HEDEF KİLO |
| 79.300 | 65.00 |
M Marryyj | 77.500 | 65.00 |
| 60.500 | 58 |
| 85.00 | 70.00 |
| ||
| 64.000 | |
| 65.500 | 58.00 |
| ||
Kızlar bu arada, aralıklı oruç çok popüler çok kilo verdiriyor ancak ben günde 2 öğün beslenmeyi beceremiyorum. Daha sonrası bu rutini hayatıma adapte edemiyorum.
Sabah 7 de uyanıyorum işe gidiyorum 12 ye kadar aç beklemek zulüm geliyor.
Mesela bir arkadaşım akşam yemeğini 17.00 de bırakıyormuş. Ben bunu da yapamam çünkü akşam ailecek yemek yiyoruz. Bu en büyük aile etkinliğimiz. Yani anlayacağız, başka türlü nasıl yapılır bu aralıklı oruç ?
Merhaba yumurta diyetini duymuştum. Protein olduğu için yağdan verdirdiğini biliyorum. Ama sadece yumurta mı yeniyor acaba yani yanında salatalık yeşillikler vs yeniyor mu acaba? Aslında bir hafta uygulamaya değer.
Ben de bugün okulda bir şeyler yeme fırsatım olmadı eve gelince de 14- 14.30 civarı olmuştur. İlk önünüzü yapmış oldum eğer acıkmazsam daha yemeyi düşünmüyorum acıkırlar da yoğurt falan yerim inşallah
Bak şimdi yüzleşme falan dedin çok pis gaza geldimEki Görüntüle 3253274 dun aksamin pismanligi havanin guzelligi derken ciktim birde 7.3 km yurudum.madem p tesi yuzlesme gunu durmak yok yola devam :)
ahahha super, hadi canim kolay gelsinBak şimdi yüzleşme falan dedin çok pis gaza geldimHava güzel ben bebelerimi alayım da bi tur atıp geliyim en iyisi...
Aralıklı oruçla kaç kilo verdin ? Mesela ben ara öğünlerde birşeyler yemesem duramıyorum çok acıkıyorum.. yapamam gibime geliyor.. artık vücut okadar yemeye alışmışki malesef
Öğlen çok acıkıyorum ben. Bu sefer akşam yemeğine yükleniyorum. İyice kilo alıyorum
HarikasınnnEki Görüntüle 3253274 dun aksamin pismanligi havanin guzelligi derken ciktim birde 7.3 km yurudum.madem p tesi yuzlesme gunu durmak yok yola devam :)
Merhaba hoşgeldinnmerhaba arkadaşlar.bende aralıklı oruç serüvenine başladım bir ay oldu 3 kilo verdim ama çok dikkat etmeme rağmen veremiyorum.bende tip 2 diyabet var sanırım ondan 12 8 şeklinde yapıyorum
sabah normal kahvaltımı yapıyorum sonra 4 gibi bir elma üzerine tarçın bir bardakta kefir içiyorum
akşam 8 de akşam yemeği yiyorum yasak olan hiçbir şey yemiyorum pilav makarna beyaz un hayatımdan tamamen çıktı
çalıştığım için akşam spor yapmaya çalışıyorum yani haftanın 4 ya da 5 günü muhakkak leslie yapıyorum
beni zorlayan tek şey şekerim oluyor ilaç kullanmıyorum ona rağmen şekerim düşüyor ve mecburen hurma incir kurusu yemek zorunda kalıyorum bazen bitter çikolata bile yediğim oluyor bu konuda bana yardımcı olacak beni motive edecek arkadaşlar varsa çok seviniyorum herkese selam
teşekkür ederizzilk ay hiç kilom oynamadı gram veremedim tabii yılların dirençli kilosu ama sonrası çok keyifliydi
toplamda 11 kilo verdim artık vermek istemiyorum ama genede veriyorum
kendinize göre bir düzen oturtturun yemek saatlerini belirleyin
tatlı krizi için hurma yiyebilirisinz ben ekmek haftaiçi hiç tüketmedim haftasonu biraz yedim
ben hiç kendimi kısmadım diyet yemeği yapmadım mesela
ama istediğim kiloya indim
prof dr yavuz yörükoğlu nun videoları
ve diyetisyen dr alican demiroğlu nun kitabı size çok faydalı olacaktır
pes etmeyin herşeyin başında biz kadınız ve istediğimizi başarırız
Hangi diyetisyen canım ? İnstagramda olanlardan mıbritneyyyyy selam.bir sey soracagim.
Bir diyetisyenin grubundayim demistim.
Ilk hafta bitti,taritildik.
50 li kilolarda olanlar bile 2-3,5 kg arasinda eksi gorduler.
Ben diyette cok ekmek var diye ekmekleri eklemedim ona ragmen 1,2 kg verdim, o da regl siskinligimin inmesine ragmen.
Diyetisyenin verdigi listeyi mi uygulasaydim ya. En az yedigimi dusunurken en az kilo veren ben oldum.
Yarın da yumurta yiyebilecek misin canımKahvaltı : 2 haşlama yumurta, yeşillik, salatalık domates.. yeşil çay
(Öğle de bişey yemedim ara öğünde yapmadım bol su içtim...)
Akşam yemeği : saat 18:00 gibi 2 haşlama yumurta salatası yanında tarçınlı su..
Yatmadan önce canım çok tatlı istedi bu yüzden kendime meyve tabağı hazırladım.. Birazda tarçın döktüm.. bi nebze de olsa tatlı isteğim gitti...Yarım saatlik yürüyüş yaptım ve
Günü böylece kapatıyorum..
( Yumurta diyetini sevdim. Beni tok tuttu baya. Yeşillikler de yedim yanında normalde 3 öğün 2 şer yumurta yerim diyodum ama 2 öğün yetti bana. Sanırım yarında bu şekilde devam edicem.. )
Afiyet olsun güzel bir gün olmuş11.00:3 kasik lor,1 yumurta,5 zeytin,1 dilim tam bugday,salata.
14.30: 2 avuc dut, 3 kasik yogurt, 2 ceviz karisimi
19.00: 1 tabak kabak yemegi, 3 kasik yogurt,
1 dilim tam bugday ekmegi
Su icildi, 5000 adim var ancak,
gece egzersiz yapacagim.
Yarin icin ananas kabugu suyu kaynattim, icecegim.
Bir de yurume bandini kullanmis olursam mutlu olacagim.
Yerim sanırım..Yarın da yumurta yiyebilecek misin canımAfiyet olsunn
İnsülin kullananlar için önermiyorlar bu diyeti ben maalesef makarna pilav ekmek yediğimde yükselen bir şekere. Sahibim.aralıklı oruç o yönden çok iyi geldi bana şekerim ortalama 110 seyrinde gidiyor birlikte kilo vereceğimize inanıyorum
Guncel kilom 71 , hedef 65Eklerim canım. Güncel kilo ve hedefini yazar mısın ? Sanırım gözümden kaçmış
79 kiloyum maalesefama iyi ilerliyorum kararlıyım. Hepimiz öyleyiz inşallah
Ekliyorum canımm.Guncel kilom 71 , hedef 65
Dogumdan sonra bugün iş e başladım yoğun geçti haftalik tartilip sizinle paylasicam
Günaydın canım. Köpeği çıkartırsan baya efor sarfetmiş olursungunaydin kizceler iyi pazarlar, bugun ve yarin calisiyorum ondan cok fazla yuruyuz yapamam spor yapmayi dusunuyorum biraz ama bakalim. Aksamda gece kopegi cikartirim hava guzel olursa. Siz napiyorsunuz nasilsiniz?
bugun 2 ana 1 ara ogun yapicam
o yuzden simdi kahvemi iciyorum
oglen: kapuska ve yogurtdum var
ara: meyve ve ceviz
aksamda tavuk sote+ yogurt olarak kapatmayi dusunuyorum.