SON KEZ BİRLİKTE KİLO VERELİM- KİLO VERME YARIŞMASI

Bugünkü kapanışıda yaptıık
Bol sarımsaklı semizotu salatası..
Eşim benden kaçar bu akşam kesin 😂
Yatana kadar bişey yemek yok su içmeye devam..

Eklentiler

• 16848534238244263621427639814169.jpg
    16848534238244263621427639814169.jpg
    141,8 KB · Görüntüleme: 39
sabah: chia li yulaf + 1 muz 2 ceviz
ogle: nohut salata
ara: 2 ceviz + sutlu kahve
aksam dogum gunu icin disari cikicaz 3 haftadir ilk defa serbest ogun var bakalim gene saglikli bir sekilde beslenip alkol almamaya calisicam ama bilemiyorum. :olamaz:
Afiyet olsun canım. Alkol alacaksan yanında su da iç

Diyete başladığımdan beri her sabah büyük su bardağına suyu kaynatıp 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve bi çay kaşığı bal ekleyip zor olsada içtim beni baya tok tuttu bilmiyorum yada psikolojik 😇 ekmeği makarnayı hamur işini yağlı kızartma türünü paketli ve asitli gıdaları tamamiyle kestim.. ama bünye yemek yemeye o kadar alışmışki zor oldu ama meyve yemeye çerez yemeye gayret ettim. Akşam 7- den 8 den sonra hiçbişe yemedim. Yatmadan pulbiberli yoğurt ve maden suyuna limon sıkıp içtim. Bebek olduğu için pek yürüyüş yapamadım ama az da olsa çıkıp yürümeye çalıştım. Tabi arada tatlı kaçamaklar oldu ( çikolata )🥰 Bence bu 7 kilo sadece ödemdi asıl şimdi maratonum başlıyor. Yağ yakmaya çalışıcam. Birbirimize destek olursak başarabileceğimizi düşünüyorum...
Tebrikler canım gerçekten güzel bir başlangıç yapmışsın. Helal olsun. Bu grup sayesinde güzel kilolar vereceğiz 👏🏼👏🏼

Bende aranıza katılmayı isterim. Uzunca bir süredir kilo vermek istiyorum. Ama istikrarsızlık, iradeye hakim olamamak, hareketsizlik... gibi sebeplerle veremiyorum. Tam her şeyi düzene koyuyorum bir şekilde bozuluyor her şey alt üst oluyor. Sizinle inşallah ben de verebilirim galiba en çok da motivasyon için buradayım. Kilom 66 olması lazımdı ama sabah tartılıp net birey yazarım. Hedefim 58' düşmek. Yarın itibariyle başlıyorum. Grup kuralları varsa vakar misiniz?

Bende aranıza katılmayı isterim. Uzunca bir süredir kilo vermek istiyorum. Ama istikrarsızlık, iradeye hakim olamamak, hareketsizlik... gibi sebeplerle veremiyorum. Tam her şeyi düzene koyuyorum bir şekilde bozuluyor her şey alt üst oluyor. Sizinle inşallah ben de verebilirim galiba en çok da motivasyon için buradayım. Kilom 66 olması lazımdı ama sabah tartılıp net birey yazarım. Hedefim 58' düşmek. Yarın itibariyle başlıyorum. Grup kuralları varsa vakar misiniz?
Hoşgeldinn. Önemli olan başlamaya karar vermek harika bir karar vermişsin 🎉🎉
Grubun katı kuralları yok. Ancak isteyen gün içerisinde yediklerini ve yaptıysan sporunu , isteyebde gün sonunda günüm iyi geçti vs diye bildirm yapıyor. günde bir kere mesaj atmanı istiyoruz en azından. Çünkü motivasyon lazım🙏🏼🙏🏼
Birde haftada bir gün kilo bildirimi istiyoruz. 1 haftada kim daha fazla kilo vermiş o şekilde göreceğiz

21.30 da spor yapacağım. 40 dakika leslie yapıp 10.000 adımı tamamlayacağım
1.5 litre daha su içmem lazım devam 🎉🎉
Gün içinde toplam 10.500 adım attım ,40 dakika leslie yaptım. Toplanda 580 kalori harcayarak günü bitiriyorum.
Bugün için kendime vereceğim - puan yeşil çay içmemekten. Yarın telafi edeceğim. Güzel olacak her şey 🫶🫶

Merhabalar herkese;
Sitemizin eski üyelerinden biri olarak sitenin meşhur cuma günü yarışmalarına katılıp kilo vermiştim. Ancak şuan yarışmalar kalmamış. Bende 57 kilodan 79 kiloya çıkmış bir kadın olarak yeniden bu format gibi bir düzen yapabiliriz diye düşünüyorum.

Ben diyete bugün başladım. Hedefim yılbaşına kadar 62 kilo olmak. Bu yol zorlu ve sıkıntılarla geçecek bundan eminim ancak artık kilo verme zamanı geldi. Hiçbir kıyafetime sığamıyorum ve bu beni deli ediyor. Şimdi kilo vermeyeceksek ne zaman vereceğiz kızlar ?

Bu foruma günlük yediklerimi, yaptığım sporu, içtiğim suyu ve tabi ki kilolu yazıp kendimi takip edeceğim. Sizlerde katılmak, forum sayesinde motive olmak isterseniz lütfen yazın. Belki zamanlar çoğalıp, yarışma haline getiririz.

Unutmayın ki kilo verme ve sürecin devamlılığında motivasyon çok önemli. Hepinizi öpüyorum. Sevgiler:KK200:
İşe başladım başlayalı 3 - 4 ayda 10 kilo aldım. Artık bir dur demek istiyorum. Hedefime ulaşmak yılbaşına kadar mümkün olur mu hiçbir fikrim yok ama deneyeceğim.

Başlangıç: 83 kilo Hedef: 65

Günaydın kızlar yine erkenden kalkıldı ve güne sirkeli ballı sıcak su ile başlıyorum bugün çocukların hastane randevuları var bebeğiminde aşısı var sanırım kahvaltı yapmam öğleni bulacak.. ama yürüyüşü erken yapmış olucam..
Hepimize bol yağ yakmalar 😇

İşe başladım başlayalı 3 - 4 ayda 10 kilo aldım. Artık bir dur demek istiyorum. Hedefime ulaşmak yılbaşına kadar mümkün olur mu hiçbir fikrim yok ama deneyeceğim.

Başlangıç: 83 kilo Hedef: 65
Yaparsın merak etme. Yılbaşına kadar dünya zaman var. İstikrarla hemencecik verirsin 👏🏼👏🏼

Günaydın kızlar yine erkenden kalkıldı ve güne sirkeli ballı sıcak su ile başlıyorum bugün çocukların hastane randevuları var bebeğiminde aşısı var sanırım kahvaltı yapmam öğleni bulacak.. ama yürüyüşü erken yapmış olucam..
Hepimize bol yağ yakmalar 😇
Günaydınnn. Bende doktora gideceğim bugün. Aç karnına gidiyorum. Öğlen yemek yeriz artık. 🫶🫶

Kızlar ben kahvaltı yapıp gidicem eşim götürücek o yüzden kahvaltı yapalım dedik..
😇

Eklentiler

• IMG_20230524_094506.jpg
    IMG_20230524_094506.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 44
gunaydinlar dun sadece bir ara ogun daha yaptim kefir ve karabugday patlagi ile izgara balik ve enginar yedim alkol vs tuketmedim icim rahat :)
Sabah kalktim yarim saat ise yurudum.
zencefilli naneli suyumu iciyorum birazdan yulafli kahvaltim var.
sonrada sonunda kahvee :)
Ben chloe 2 weeks shred yapiyorum bugun son gunum, zor olduu ama bitti sayilir yarinda olcum yapicam bakalim ne kadar incelmisim. :)
Oglen gene nohutlu salatam var yesil cay ile
siz napiyosunuz nasilsiniz kizceler

X