Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hep beraber veririz kilolarımızı
kilosunu yazmayanlar yazsın listeye eklim ve bu arada tablo yapmayı bilen varsa söyleyebilir mi bana ?
kızlar ben bi zayıflama çayı kullanıyorum aktardan aldım bu 21.günüm 6 hafta kullanılıyo ve cidden zayıflamaya yardım ediyo adı fitoform
kızlar 3 top dondurma yedim bi kaç gün daha ağzıma sürmem
topiğini bulmak için çok uğraştım fndkrdu:) burda da sana yoldaşlık yapabilirim
pazartesi için listeye alabilirsin beni
BAŞLANGIÇ KİLO:64.9 ŞUANKİ KİLO:64 HEDEF KİLO:57
ben buzlukta light dondurma bulunduruyorum canım, çok canım çektiğinde iyi oluyor ama onu bile haftada 2 top olarak sınırlandırdım.Bu arada sen şu dediğin çayı kaç tl ye alıyorsun canım, netten baktım biraz tuzlu geldi
Bugün yediklerimi yazayım: sabah: kellogs k krakerlerinden yarım paket (66 kalori), domates,salatalık,biber
spordan önce bir kase pul biberli light yoğurt
öğle:bir parça biftek,yanında mantar sote
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam:mücver ( benimki diet mücver oluyo, yağda falan kızartmıyorum kızlar belirteyim bunu
7.3 dan sonra birşey yemiyorum;yaptığım sporlar 1.5 saat kardio pilates, 17 dk tifanny, 10 dk abs
aç karnına 56.6 boy 163 hadı bakalım fındık kurdu takma bak benım hertarafımı bakla gıbı sıvılceler sardı uzulmekle daha kotu oluyo bırsey duzelmıyor :)
canım hoşgeldin ekliyorum liseteye hemen
tez vakitte kurtulalım kilolarımızdan :)
çayın fiyatın 12 tl canım çok pahalı bencede
Merhabaaa :) Evet bu kilo verme işinde bende varım :):)
Diyetime başladığımda 72 kiloydum,şimdi 63 oldum boyumda 158 inşallah 55 olucam çok istiyorum gerçekten :)
Artık bu kilolarıda ne yapıp edip vermem gerekiyor özellikle bugün sevdiğim çocuk bana zayıflarsam çok güzel olacağımı söyledi,tabi buda çok büyük bir etken :) Bu arada yaşım 18,bu yaz içinde bitirmek istiyorum bu işii
yok canım 12 tl çok değil de ben nette baktığımda 3 'lü paketi 75 tl ydi ona tuzlu demiştim ben içinde kapsül, çay ve yulaf ezmesi vardı işte... Burdaki aktarlarda bulabilirmiyim acaba sadece çayını,afyonda yaşıyorum burdakilerde pek olmaz öyle şeyler... neyse 10 gün sonra ankaradayım olmadı orda bakarım